Crest 3D Whitestrips ovat 35 % alennuksella Amazon Prime Big Deal Days -päivillä

By | October 10, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Valkoisempien hampaiden tavoittelu on perinteisesti merkinnyt kahvista ja punaviinistä luopumista tai investoimista kalliisiin ammattilaisten hoitoihin – kaksi asiaa, jotka eivät minua henkilökohtaisesti kiinnosta. Kun kuulin, että suosikkihammaslääkärin hyväksymä Crest 3D Whitestrips Dental Whitening Kit (nyt 30 dollaria) oli myynnissä 35 prosentin alennuksella Amazon Prime Big Deal Days -päivillä 10. ja 11. lokakuuta, merkitsin sen kalenteriini tarvikkeiden lisäämistä varten.

Vaikka hampaani eivät välttämättä ole Keltainen, Joka kerta kun näen heidät valokuvissa, en voi olla ajattelematta: “Toivon, että he olisivat vain yksi.” muutama hieman valkoisempi.” Joten aiemmin tänä vuonna päätin kokeilla näitä apteekin timantteja ennen parhaan ystäväni häitä. Brändi väittää, että ne voivat poistaa jopa 14 vuotta vanhat värjäytymät ja antaa sinulle valkoisemman hymyn jo kolmen päivän käytön jälkeen, mikä oli juuri sitä, mitä tarvitsin ennen tapahtumaa.

Kuinka kauan kestää, että Crest 3D Whitestrips toimii?

Ensimmäinen asia, joka sai minut rakastumaan Crest 3D Whitestripsiin, oli niiden helppokäyttöisyys. Minun täytyi vain kiinnittää ne hampaisiini (pakkaus sisältää 20 kertakäyttöistä pakkausta liuskoja ylä- ja alahammasriville) ja odottaa 30 minuuttia, että ne alkavat vaikuttaa. Kuitenkin, mikä todella sinetöi sopimuksen minulle, oli se, että hampaani näyttivät tältä heti kirkkaampi vain yhden puolen tunnin istunnon jälkeen – ja näytti edelleen yhtä valkoiselta seuraavana aamuna. Kolmen päivän kuluttua huomasin huomattavan eron hymyni värissä, niin paljon, että ihmiset alkoivat kysyä, kenen hammaslääkärin puoleen menin hoitoon. Laatikko sisältää myös kaksi “Express” -tuotetta, jotka tuottavat maksimaalisen kirkkauden vain tunnissa (luokaa parempi, että käytin yhtä näistä vauvoista ennen seremoniaa).

Nauhoista toimii niin hyvin se, että vaikka ne käyttävät vetyperoksidia lisäämään helmiäisvalkoisuuttasi, ne soveltuvat myös erinomaisesti herkille hampaille – en tuntenut mitään ärsytystä hampaissani tai ikenissäni edes levityksen jälkeen. ne kolme päivää peräkkäin. Niissä on myös liukumaton kahva, joka varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan, jotta voit puhua ja juoda vettä käyttäessäsi niitä. Tulokset myös Todella Lopuksi: Jopa kuukauden kuluttua hymyni näyttää edelleen hyvältä Pois valkoisempi kuin ennen kolmen päivän hoitoani.

Vaikka kahvin ja viinin juontitottumukset eivät ole muuttuneet (ja ollaan rehellisiä, ne eivät todennäköisesti muutu lähitulevaisuudessa), hampaideni ei enää tarvitse kantaa vaikutusten rasitusta. Ja paras osa? Voit kokeilla näitä vauvoja itse 35 prosentin alennuksella normaalihinnasta. Lisää ne ostoskoriin (yhdessä näiden muiden Prime Wellness -tarjousten kanssa) Amazonin Big Deal Days -päivien aikana kokeaksesi niiden taikuuden itse.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *