Clarins Total Eye Lift kypsälle iholle

By | September 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Aloin käyttää ikääntymistä estäviä voiteita 20-vuotiaana. Muutama vuosikymmen myöhemmin olen edelleen ihonhoitofanaatikko, mutta yritä olla vanhenematta. Yli 50-vuotiaat naiset ovat tämän hetken – säteileviä, itsevarmoja ja menestyviä (katso: Jenna “F**king” Lyons, kaikkien suosikki aloittelija RHONY). Nykyään ihollani on kuitenkin tapana paljastaa paheeni: myöhäinen ilta tai suolainen ateria jättää minulle turvotusta, tummia silmänalusia tai näiden kahden vähemmän kuin ihanteellinen yhdistelmä.

Jälkeen Kuukaudet Kun testasin tusinaa silmänympärysvoidetta etsiessäni silmänympärysvoidetta, joka valmistaisi minut nopeasti zoomiin tai treffi-iltaan – mikä tarkoittaa, että se voisi poistaa silmäpusseja silmäni alta ja olla hellävarainen herkälle iholleni – keksin sinnikkyys kannatti.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Jeannette Graf, MD, sertifioitu ihotautilääkäri ja ihotautien kliininen apulaisprofessori Mount Sinai School of Medicine -koulussa

Clarins Total Lift Eye Cream (92 dollaria) kiinnitti huomioni lupauksellaan käsitellä kaikki huoleni “60 sekunnissa”. Se on muotoiltu luonnollisella retinolivaihtoehdolla, ja sen oletetaan minimoivan ryppyjä yhdessä minuutissa – ja kypsemmälle silmänympärysiholleni ja minun piti nähdä (kirjaimellisesti), toimiiko se.

Clarins, Total Lift Eye Cream – 92,00 dollaria

Pääainesosat: Orgaaninen harungana-uute, Cassie-kukkavaha, hevoskastanja

  • Taistelee ryppyjä, varisjalkoja, tummia silmänalusia ja turvotusta vastaan
  • Kirkastaa ja kiinteyttää välittömästi
  • Sopii kaikille ihotyypeille ja herkille silmille
  • Valmistettu pääasiassa kasviperäisistä ainesosista

Kuinka se toimii

Ammattilaisten mukaan en ole ainoa, joka kamppailee ärsyttävien silmänalkujen kanssa, jotka näyttävät nousevan esiin tyhjästä. ”Silmien alla oleva iho on erittäin herkkä ja ohuempi kuin muut ihoalueet. Se vaatii paljon enemmän hoitoa, koska iho ikääntyy nopeammin kuin useimmat muut alueet”, sanoo Dr. Jeannette Graf, hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri ja ihotautien kliininen apulaisprofessori Mount Sinai School of Medicineista, vahvisti myös, että elämäntapatekijöillä on merkitystä. “Riittävä nesteytys, terveet nukkumistottumukset, viilentävät kompressit ja silmänympärysvoiteiden säännöllinen käyttö voivat parantaa silmänympärysihon ulkonäköä ja tuntumaa.”

Silmähoitovaiheen lisääminen rutiiniini tuntui yksinkertaiselta elämäntavan muutokselta, jonka kanssa voisin olla kunnossa (ja se toivottavasti antaisi välittömiä tuloksia). Syötä: Clarins Total Eye Lift Cream, joka on täynnä kasvitieteellisiä ainesosia, jotka torjuvat välittömästi turvonneita silmiä ja tummia silmänalusia.

“Kofeiini supistaa verisuonia ja auttaa vähentämään turvotusta”, sanoo tohtori. Kreivi. ”Cassie-kukkavahalla on sama vaikutus, joka tasoittaa hienoja juonteita silmien alla. Ja hevoskastanja yhdistettynä orgaaniseen harungana-uutteeseen elvyttää herkkää ihoa ja kirkastaa aluetta luoden kosteutetun ja säteilevän koostumuksen.”

Vaikka retinoli on osoittautunut liian ankaraksi silmänympärysiholleni, Total Eye Liftin kasvitieteellisten ainesosien tiedetään olevan paljon hellävaraisempia. “Retinolin kaltaiset tuotteet voivat tukea ihon joustavuutta ja kollageenin tuotantoa minimoiden hellävaraisesti juonteita”, sanoo Dr. Kreivi. Hän selittää, että nämä kiinteyttävät ominaisuudet ovat johdonmukaisia, koska “harungana-uute näyttää tunnistavan ihon retinolireseptoreita”. lisää tehokas Clarinsin kaavan kahden ainesosan yhdistelmän ansiosta.

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Brändi suosittelee tuotteen lämmittämistä sormenpäiden välissä ja levittämistä painepisteitä pitkin. Pelkäsin välitöntä kutistuvaa vaikutusta – en voinut olla kuvittelematta Looney Tunes -hahmoa kastettuna alunaan. Onneksi se oli miellyttävä, virkistävä tunne, joka johti hellävaraiseen ryppyjen pehmenemiseen ja silmäpussien heikkenemiseen. Huomasin myös kiinteämmän ihon muutaman päivän käytön jälkeen.

Toisin kuin monet muut silmänympärysvoiteet, joita olen kokeillut aiemmin, olin kiitollinen siitä, että tämä ei aiheuttanut ärsytystä. Ja viikon käytön jälkeen olen alkanut huomata pitkän aikavälin hyödyt – varis jalkojani on jo vähemmän havaittavissa ja katson nyt nopeasti peiliin, kun herään kuin lapsi jouluaamuna.

Tämä tuote sopii helposti ihonhoitorutiiniini, koska sitä voi käyttää päivällä tai yöllä, ei tahraa meikkiä ja on niin kosteuttava, että kuivalle taipuvainen ihoni ei tarvitse muuta. Ainoa huono puoli, jonka huomasin, on, että pumppu on hieman nirso – mutta se on niin paljon hygieenisempi kuin purkitetut silmänympärysvoiteet, että se on vain pieni haitta, eikä se ole oikeastaan ​​​​iso juttu.

Olen innoissani tästä voideesta ja valmis kohtaamaan kaiken, mitä uuden, säteilevän itseni kanssa tulee. Hanki kopiosi tästä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *