Chriselle Lim kertoo tarinasta Phlurin kadonneesta henkilöstä Gut+Gut

By | September 11, 2023

Well+Hyvä vanhempi kauneustoimittaja ja juontaja Zoë Weiner ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta kysyä parhailta ihotautilääkäreiltä, ​​kampaajalle ja julkkiksilta heidän kauneusrutiineistaan ​​– aina heidän vannomaansa kulmaharjaan asti. Ja Well+Goodin upouudessa podcastissa, Routine Rundownissa, hän kutsuu sinut mukaan keskusteluun. Lue lisää

Kun Phlurin toinen perustaja Chriselle Lim loi Missing Personin – loppuunmyyty tuoksun, joka vei PerfumeTokin myrskyn vuonna 2022 – hän teki sen tarkoituksenaan jakaa maailman kanssa, mitä hän käy läpi.

“Pohjimmiltaan Missing Personin inspiraationa oli yksinäisyys”, Lim sanoo Well+Goodin uuden kauneuspodcastin viimeisimmässä jaksossa. Rutiinin yleiskatsaus. ”Olin tämän miehen kanssa 15 vuotta ja naimisissa hänen kanssaan kahdeksan vuotta, ja vaikein asia eromme jälkeen oli herätä tyhjään sänkyyn. Halusin siis ottaa vastaan ​​jotain, mikä tuntui lämpimältä, kuten ihokosketus tai rakastajasi ihon tuoksu tyynyliinassa tai t-paidassa, jonka he jättivät sinulle…mutta se oli todellinen vangitseminen siitä, mitä olin menossa läpi tuolloin.”

Kuuntele koko jakso täältä:

Hän ei välttämättä odottanut tuoksun saavan niin hyvän vastaanoton, mutta askel taaksepäin sen yön menestys ei ole yllättävää. ”Ihmiset tuoksuvat välittömästi ihomyskiin… ja jokaisella on tuoksumuisti ja yhteys ihomyskiin. Joskus täytyy todella kaivaa selvittää, mikä se on, mutta se on hyvin tuttu tuoksu”, Lim sanoo. “Ja Missing Person -tarina todella sopi ihmisille, jotka kertovat omia tarinoitaan. Joten he suihkuttivat sitä, ja siitä tuli tavallaan terapiaa ihmisille, ja he alkoivat itkeä: “Voi, se haisee muistolleni.” äitini, joka ei ole enää täällä.’ Siinä on vain jotain, mikä saa ihmiset hyvin tunteisiin.

Kaikki on järkevää, kun otetaan huomioon läheinen yhteys aivomme hajuja ja tunteita käsittelevien osien välillä. Se selittää myös, miksi tuoksun valitseminen – ja käyttäminen – on niin henkilökohtainen asia. Joten miten Lim, nainen, joka on yhden alan kuumimmista hajuvesibrändeistä, käyttää tuoksuja ilmaistakseen itseään?

“Näen tuoksun tyylin jatkeena”, sanoo Lim, jolla on kokemusta muodista stylingistä ja bloggaamisesta. ”Se riippuu varmasti mielialastani ja siitä, mitä minulla on päälläni. Olen muotityttö, joten kun saan asuni valmiiksi, kysyn itseltäni: “Mikä olisi tämän asun laajennus?” Ja sitten menen siihen, miten se määrittelee minut.” Minulla on suosikkini illaksi itseni tai tyttöjen kanssa, minulla on tuoksu, jota käytän kokouksissa, minulla on tuoksu, jota käytän päivällä… Mutta “Puuttuu Henkilö” on minulle aina perusta. Suihkutan aina “kadonnutta henkilöä” ja sitten [decide] jos haluan lisätä jotain muuta.

Vaikka hän uskoo vakaasti, ettei ole “väärää” tapaa käyttää tuoksua, hänen koko eetoksensa on, että sillä pitäisi olla ero Sinä Hyvä mieli – on yleinen virhe, jonka Lim näkee usein hakeessaan töitä. “Emme saa koskaan hieroa ihoa… se sotkee ​​kemian, ja sinun on annettava sen istua, koska kestää minuutin ennen kuin nuotit todella läpäisevät ihon kemian… ja jos hierot sen sisään, olla kuin: “Emme anna sille mahdollisuutta, jonka hän tarvitsee tullakseen täysin henkiin”, sanoo Lim. “Tykkään suihkuttaa vähän kaikkialle, joten suihkutan sitä ensin kaulalleni ja sitten ranteeseeni. , ja sitten suihkutan sitä ilmaan ja kuljen sen läpi. Tuoksumme kestävät koko päivän, mutta en ole kovin hyvä levittämään uudelleen, joten haluan aloittaa vahvasti.”

Kaikki tämä on vain jäävuoren huippu siitä, mistä Lim ja minä keskustelimme keskustelussamme. Saadaksesi selville, miksi tunnustuoksut ovat vähentymässä (ja saadaksesi tietää, mistä entisestä poikaystävästäni “Missing Person” muistuttaa minua joka kerta, kun suihkutan sitä), kuuntele koko jakso Applesta, Spotifysta tai missä tahansa. Vastaanota podcastit .

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *