Chillhouse On the Mend on manikyyrisauva

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Manikyyri on paljon muutakin kuin vain lakan vaihtoa. Kyse on kynsistäsi huolehtimisesta ja niiden pysymisestä vahvoina ja terveinä. Chillhousen uusi On the Mend -setti tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset kynsien hoitoon kotona.

Chillhouse On the Mend (25 dollaria) sisältää kristallikynsiviilan, kumisen kynsinauhojen työntimen ja levitettävän kynsiseerumin. Aloita kynsiviilalla kynsien muotoilemiseksi ja valmistelemiseksi. Kristalliviilat, jotka tunnetaan myös nimellä lasiviilat, ovat ihanteellisia kynsillesi. “Paras kynsiviila luonnollisille kynsille on lasikynsiviila”, sanoo julkkismanikyyri Julie Kandalec. “Lasiviilat ovat mieluummin syövytettyjä kuin liimattuja, joten ne eivät koskaan himmene ja niitä voidaan käyttää monta, monta vuotta.”Työnnä seuraavaksi kynsinauhoja kumikärjen avulla. Kynsinauhojen työntäminen taaksepäin on paljon parempi kynsille kuin leikkaaminen, koska leikkaus jättää sormet alttiiksi bakteereille ja muille roskille.” Tämä on väistämätöntä talvella”, Valley Nailin perustaja ja brändijohtaja Nina Werman kertoi aiemmin.

Lopuksi on aika lisätä kohokohta – seerumi. Tämä seerumi ravitsee kynsiäsi sekoituksella jojobansiemenöljyä, auringonkukansiemenöljyä, aprikoosiöljyä, E-vitamiinia, tyrniöljyä ja aloelehtiuutetta. Se kosteuttaa kuivia kynsinauhoja ja antaa kynsillesi kauniin kiillon.

Rakastan tämän setin yksinkertaisuutta. Olen kova geelilakan ja geelipidennysten ystävä, ja poistoprosessi voi jättää kynteni hieman hauraiksi. Käyttökertojen välillä käytän On the Mendia antaakseni paljaille kynsilleni kaivattua TLC:tä. Levitän sitä myös kynsieni ympärille lakattaessa niitä pitääkseni kynsinauhojeni kosteutettuina ja terveinä. Koska seerumi on siveltävä, se on paljon helpompi levittää kuin kynsiseerumit tai kynsiöljyt, jotka tulevat tippapullossa. Ja tästä syystä käytän sitä paljon useammin kuin koskaan käyttänyt drop-on seerumeita. Jos etsit työkalua, joka sopii saumattomasti itsehoitorutiinisi, On the Mend on se.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *