Cariuman no-break-in lenkkarit ovat saatavilla kolmessa uudessa värissä

By | September 22, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ah, syksy. Täydellinen omenoiden poimimiseen, kurpitsan maustelatteen ja Cariuman mukaan upouusi lenkkarit.

Helen Mirrenin ja Pete Davidsonin kaltaisten tähtien rakastama kestävän kehityksen jalkinebrändi teki äskettäin yhteistyötä Pantonen väriasiantuntijoiden kanssa tuodakseen markkinoille kolme uutta syyssävyä juuri sopivasti kylmempien lämpötilojen vuoksi. Uudet Cariuma x Pantone OCA Low Sneakers -lenkkarit (95 dollaria) lisäävät syksyn vaatekaappiisi kodikasta väriä, olipa kyseessä ruusuinen punainen (Ruby Wine), tunnelmallisen sininen (Navy Peony) tai lämmin mokka (Cacao Nibs).

Cariuma x Pantone, OCA Low – Rubiininpunainen – 95,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-13, puolikokoisina

Nyt saatavilla kolmessa uudessa Pantone-sävyssä: Ruby Wine, Navy Peony ja Cacao Nibs

  • Valmistettu kestävistä materiaaleista
  • Mukava
  • Kevyt
  • Tukeva
  • Ei sisäänajoaikaa
  • Jokaisen oston yhteydessä istutetaan kaksi puuta
  • Edullinen (alle 100 dollaria)
  • Valitut värit/koot loppuunmyyty

Muutenkin Cariuma x Pantone -lenkkarit ovat yhtä mukavia ja ympäristöystävällisiä kuin tulevatkin. Nämä Cariuma-lenkkarit on valmistettu eettisesti hankituista orgaanisista materiaaleista ja vegaanisista kankaista, jotka ovat ystävällisiä pohjallesi ja planeetalle. Tuotannon aikana painopiste on mukavuudessa, hoidossa ja ekologisessa jalanjäljessä (sanan varsinaisessa merkityksessä).

Itse olen suuri Cariuma-lenkkarien ystävä. Sen lisäksi, että arvostan brändin sitoutumista kestävään kehitykseen – ja sitä, että se istuttaa kaksi puuta jokaista myytyä kenkäparia kohden -, mutta myös mielestäni ne ovat mukavimpia omistamiani kenkiä. Korkean kaaren omaavana arvostan pehmeitä pohjallisia, jotka halaavat jalkojani, ja sitä, miten kengissä on litteä, hillitty ulkonäkö tuesta tinkimättä. otat nolla Aika juosta sisään. Vakavasti – voit pukea ne suoraan laatikosta, eikä sinun tarvitse huolehtia rakkuloista tai kivusta, ne ovat niin mukavia.

Jokainen OCA Lows -pari on valmistettu luomupuuvillakankaasta, jolla on runsaasti hengittävyyttä poikkeuksellisen lämpiminä päivinä, ja Mamona öljykorkkipohjallisista (kasvipohjainen vaihtoehto öljylle), jotka tarjoavat runsaasti pomppimista. Vaikka ne ovat ultrakevyitä, niissä on vankat suunnitteluominaisuudet, jotka auttavat niitä kestämään ajan kokeen, kuten: B. kevyt kuminen varvassuoja lisää kestävyyttä ja liukumattomat kumiset ulkopohjat liukkailla pinnoilla liikkumiseen.

Minulla on Ruby Wine, joka ei rehellisesti sanottuna ole yleensä suosikkivärini, mutta viininpunainen sävy sopii kirjaimellisesti kaiken kanssa ja on täydellinen hienovarainen väri kauden mukaan. (Asun niissä nyt ja käytän niitä kaikessa farkuista ja t-paidista mekkoihin). Syksyn kauniin pilvisen taivaan inspiroima Navy Peony on hauska tapa lisätä väriä vaatekaappiisi ja pysyä samalla hieman neutraalimpana. Koville minimalisteille on tarjolla lämmin Pantone-väri Cacao Nibs, kokoelmalle tyypillinen maanläheinen sävy. Niin tyylikäs.

Kuva: Tekijä

Näiden rajoitetun erän syysvärien lisäksi tuotemerkistä löytyy myös muita hauskoja Pantone-sävyjä aikaisemmista kokoelmista, mukaan lukien trendikäs kelly green, pink, tan ja luonnonvalkoinen. Mutta niille, jotka odottavat innolla #CozySeasonia, Cariuma x Pantone -syksymallisto on ostamisen arvoinen.

Vieritä nähdäksesi muut sävyt alla.

Cariuma x Pantone, OCA Low – Navy Peony – 95,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-13, puolikokoisina

Vaikka ne ovat saaneet vaikutteita syksyn väistämättömistä pilvisistä päivistä, näissä laivastonsinisissä tennareissa ei ole ollenkaan pilvistä. Laita ne päälle ja lisää ripaus väriä mihin tahansa asuun.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *