Caire Grownup Moisturizer -arvostelu aikuiselle iholle| No + hyvä

By | October 3, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Mitä tulee siihen, mitä 40-vuotiaat (ja sitä vanhemmat) naiset etsivät ihonhoitotuotteistaan, kuka tietäisi paremmin kuin kaksi ihmistä, jotka ovat kokeneet haun omakohtaisesti?

Kun heidän ystävänsä ja kauneusalan veteraanit Celeste Lee ja Lorrie King olivat pettyneitä 40-vuotiaiden naisten ihonhoitovaihtoehtoihin, he päättivät löytää paremman ratkaisun. He tekivät yhteistyötä tutkijoiden kanssa luodakseen Caire Beauty -merkin “I care” -merkkiin, joka kunnioittaa yksilöä – brändin, joka on omistettu peri- ja postmenopausaalisten ihosairauksien hoitoon painottaen keski-iän huomioon ottamista.

Cairen äskettäin lanseerattu Grownup Moisturizer (88 dollaria) on jo saamassa tunnustusta moniajokykyistään (se on jopa saanut Oprah-hyväksyntämerkin vaihdevuosien iholle) ja käsittelee kaikkia yli 40-vuotiaiden naisten kohtaamia huolenaiheita – mukaan lukien nesteen palauttaminen, kiinteyden lisääminen ja vähentäminen. huokosten kokoa, parantaa säteilyä ja vähentää punoitusta.

Caire, aikuisten kosteusvoide – 88,00 dollaria

  • Suunniteltu aikuisille naisille
  • Kosteuttaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa samalla, kun se vähentää punoitusta
  • Vaikuttaa ihon syvimpiin kerroksiin
  • Valmistettu keralipideistä, hyaluronihaposta, fermentoiduista peptideistä, punalevistä ja riisileseistä

Leen mukaan vaihdevuosi-iholle tarkoitetun tuotteen kehittämisen salaisuus vaatii monitekijäistä lähestymistapaa. Ollakseen todella tehokas – ja toimiakseen kaikkien kannalta – sen on torjuttava sisäistä biologista ikääntymistä ja saasteiden aiheuttamaa ihon ulkoista ikääntymistä samalla kun se palauttaa ihon suojakerroksen. Ja vaikka monet markkinoilla olevat ikääntymistä estävät ihovoiteet sisältävät tehokkaita ainesosia, jotka tekevät juuri niin, Lee selittää Miten Koostumus, joka välittää ainesosansa iholle, on yhtä tärkeä kuin sisältö. “Onpa kyseessä 50 dollarin tai 500 dollarin tuote, se ei tule olemaan tehokasta, jos se vain istuu ihon pinnalla, koska molekyylit ovat liian suuria tunkeutumaan”, hän sanoo. ”Jos vain kosteuttaa ihoa, se on väliaikainen vaikutus – se ei auta ihoa sisältäpäin. Haluamme auttaa ihoa auttamaan itseään.”

Caires Grown Up Moisturizer on muotoiltu niin, että sen aktiivisilla aineilla on suurin mahdollinen vaikutus. Öljy-vedessä-emulsio sisältää pieniä keralipidejä (tuotemerkin keramidin kaltaisia ​​lipidejä), jotka tunkeutuvat täysin kaikkiin ihosuojakerroksiin ja aktivoituvat kosketuksessa. Tämä ihosuojan lipidien palauttamisprosessi on ratkaisevan tärkeä 40-vuotiaille naisille, koska kehomme luonnollinen näiden ihoa vahvistavien elementtien tuotanto vähenee, kun estrogeenitasot laskevat vaihdevuosien aikana.

“Yksinkertaisesti sanottuna bioteknologiamme saa aikaan emulsion, jossa on hyvin, hyvin pieniä lipidejä hellävaraisella tavalla”, sanoo Joseph Librizzi, PhD, biolääketieteen insinööri ja Cairen johtava tieteellinen johtaja. “Lipidi-vedessä-emulsio kaavassa on suunniteltu aktivoimaan lipidit, mikä tarkoittaa, että ne imeytyvät käytön aikana.”

Vahvistaakseen entisestään ikääntymistä estäviä hyötyjä vegaaninen kosteusvoide on valmistettu myös hyaluronihapon ja fermentoitujen peptidien matriisista, jotka toimivat ihon suojakerroksen alla stimuloiden kollageenin tuotantoa ja täyttäen ihon. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja sisältävää E-vitamiinia vähentämään oksidatiivista stressiä, joka johtaa näkyviin ikääntymisen merkkejä. punalevä kirkastaa ja tasapainottaa ihoa; ja riisileseet vähentämään juonteita, ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä. Tehokkaan aktiivisten ainesosien luettelon ansiosta The Grownup Moisturizer on suunniteltu käsittelemään useita ihoongelmia kerralla, joten se on monipuolinen tuote. minkä tahansa Aikuinen nainen voi hyötyä rutiinien laajentamisesta.

”Meillä kaikilla on erilaiset tarpeet. Jotkut naiset menettävät loistonsa, toiset kokevat kuivuutta. Tiedämme, että kaikkien iho ei muutu samalla tavalla”, Lee sanoo.

Koska sovin täydellisesti The Grownupin kosteusvoiteen “keski-iän” väestöön, olin utelias näkemään, voisiko tuote auttaa erityisiin iho-ongelmiini – nimittäin kiinteyden ja kosteuden puutteeseen, tylsyyteen ja syvään juonteisiin. Tuotteella on ihana, kevyt rakenne, joka levittyy vaivattomasti. Heti kun levitin, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tuli kasteinen hehku, samanlainen vaikutus kuin olen kokenut kalliimmilla tuotteilla. Yhden käyttökerran jälkeen kasvoni näyttivät täyteläisemmiltä ja pehmeämmiltä.

Kun jatkan Caire Grownup Moisturizer -voiteen käyttöä, ihoni kiinteys, rakenne ja kosteus ovat parantuneet jatkuvasti. Myös syvissä juonteissani ja ryppyissäni oli pieni (mutta ei jyrkkä) parannus. Pidän eniten siitä, että kun minulla on kiire, voin käyttää tuotetta yksivaiheisena hoitona – koko kasvoille, silmien alle ja kaulalle (Lee lisää, että sitä voi myös levittää). Kädet, jalat, jalat tai missä tahansa muualla ihosi tarvitsee piristystä).

Mutta enemmänkin arvostan Cairen sitoutumista naisten voimaannuttamiseksi keski-iässä. Me kypsät naiset olemme asiantuntevia moniajoja – elämme itseämme, uraamme ja perhettämme – ja tuntuu oikealta, että meillä on ihonhoitotuote, joka toimii yhtä lujasti kuin mekin.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *