Brooklinen syntymäpäiväalennus on täällä: parhaat kesävuodevaatteet

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Leivo kakku ja sytytä kynttilöitä, sillä Brooklinen on alemassa yhdeksännen syntymäpäivänsä kunniaksi. Ne kasvavat niin nopeasti!

Jos olet aina haaveillut Pinterestin inspiroiman makuuhuoneen luomisesta tai haluat vaihtaa flanellilakanat ennen kuin lämpömittari alkaa nousta, Brooklinen Birthday Sale on sinua varten. Toukokuun 8. päivään asti kaikki on 25 prosentin alennuksella, mukaan lukien kuuluisat lehdet, joita W+G:n toimittajat vannovat suloisista, hikittömästä unelmista. Pukeudu tuultaiseen luomupuuvillaan, ilmavaan pellavaan, rehevään mulperisilkkiin ja voinen pehmeään kirjavaan kashmiriin – kaikki neljäsosalla normaalihinnasta.

Koska valinnanvaraa on niin paljon, voi olla vaikeaa valita, mitä viedä kotiin. Siksi olemme tehneet kovan työn puolestasi: Selaa kevyitä, hikoilemattomia vuodevaatteita, jotka saavat sinut nukkumaan kuin vauva ilta toisensa jälkeen. Tee se vain ennen kuin syntymäpäivämyynti päättyy 8. toukokuuta. Tai ennen kuin kaikki myydään loppuun.

Parhaat vuodevaatteet Brooklinen syntymäpäiväalennuksesta

Brooklinen ydinlakanat

Pellavalakanat (Queen) – 224,00 dollaria

Alun perin 299 dollaria, nyt 224 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Etkö tiedä mistä aloittaa? Entä nämä kaunokaiset. Tämä 100-prosenttisesta eurooppalaisesta pellavapellavasta valmistettu päälakanasarja vapauttaa kuumaa ilmaa, kun hikoilet. Se koostuu tasaisesta lakanosta, sovitusta lakanosta ja kahdesta tyynyliinasta. Kesäyöt, olemme valmiita sinua varten.

Saatavilla olevat koot: Kalifornian kuninkaan kaksos

Värit: 5

Organic Percale Core Sheet Set (Queen) – 172,00 dollaria

Alun perin 249 dollaria, nyt 187 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Brooklinenin uudet luomulakanat on *äskettäin* sertifioitu ystävällisemmiksi sinulle ja planeetalle. Nyt Organic-mallisto on valmistettu 100-prosenttisesta GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja sillä on OEKO-TEX-sertifioitu kemikaaliturvallisuus, joten voit nukkua yösi sikeästi. Ne tuntuvat yhtä hyviltä kuin alkuperäiset percale-levyt, mutta ovat lempeämpiä kaikille, myös Äiti Maalle.

Saatavilla olevat koot: Täysi Kalifornian kuningas

Värit: 5

Brookline pellava pussilakana

Pellava pussilakana (täysi / kuningatar) – 221,00 dollaria

Alun perin 295 dollaria, nyt 221 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Luota meihin: haluat päivittää jotain niin pehmeää kuin tämä pussilakana. Valmistettu OEKO-sertifioidusta pellavasta, tämä päällinen on valmistettu ilman vahvoja kemikaaleja ja pitää sinut viileänä ja mukavana lämpötilan vaihteluissa yöllä. Yhteensopivien lehtien kanssa kannattaa ottaa kamera pois, koska se on Insta-kelpoinen.

Saatavilla olevat koot: Kalifornian kuninkaan kaksos

Värit: 14

Ylelliset satiinilakanat Brooklinenilta, yksi parhaista lakanoista parantaa seksiä

Luxe Core Sheet Set (Queen) – 142,00 $

Alun perin 189 dollaria, nyt 142 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Nimensä mukaisesti nämä lakanat ovat ylellisiä. Ne ovat yksi merkin myydyimmistä, kiitos niiden sileän, viileän pinnan, joka tuntuu kuin puuvilla ja silkki saivat vauvan. Jokainen setti sisältää litteän lakanan, istuvan lakanan ja kaksi tyynyliinaa, joten kaikki mitä tarvitset viihtymiseen puhtaassa ylellisyydessä.

Saatavilla olevat koot: Kalifornian kuninkaan kaksos

Värit: 12

Käännettävä Brooklinen pellavapeitto

Käännettävä pellavapeite (täysi / kuningatar) – 254,00 dollaria

Alun perin 339 dollaria, nyt 254 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Tämä pellavapeite tarjoaa vain “kesäisen rantatalon” tunnelman, vaikka et asuisikaan lähellä rannikkoa. Vastustamattoman pehmeä, kevyt ja suloinen sateenkaarikuvioineen, tämä peitto pitää sinut käpertyneenä ympäri vuoden. Lisäksi se on käännettävä – takana on rantaneutraali raita – joten saat kaksi peittoa yhden hinnalla.

Saatavilla olevat koot: Täysi Kalifornian kuningas

Värit: 2

Kevyt peittosarja (täysi / kuningatar) – 197,00 dollaria

Alun perin 262 dollaria, nyt 197 dollaria (hinnat vaihtelevat värin ja koon mukaan)

Toinen rantasetti, kevyt peittosarja, joka toteuttaa kaikki rannikkomummon unelmasi. Toisin kuin käännettävä pellavapeitto, se on valmistettu 100-prosenttisesta pitkänitoisesta puuvillasta, joka on viileä mutta mukava ja sopii täydellisesti käpertymiseen kuumina kesäiltoina. Jokainen setti sisältää peiton ja kaksi tyynyliinaa. Olkihattu ja lasi Pinot Grigioa eivät sisälly hintaan.

Saatavilla olevat koot: Täysi Kalifornian kuningas

Värit: 3

Brooklinen liinavaatteiden muuttopaketti

Liinavaatteiden muuttopaketti – 547,00 dollaria

Alun perin 862 dollaria, nyt 549 dollaria (hinnat vaihtelevat koon ja värin mukaan)

Jos tarvitset täydellisen päivityksen, Brooklinen’s Linen Move-In Bundle sisältää kaiken. Tämä höyhenkevyt setti sisältää kaiken mitä tarvitset sänkysi valmistukseen kesää varten, mukaan lukien lakanapakkauksen, peiton, kaksi tyynyä ja ilmaisen silkkisilmänaamion (niin luksusta). Pitkän, kylmän talven jälkeen se on periaatteessa kesäloma yhdessä paketissa.

Saatavilla olevat koot: Cali Kingin kaksoset

Värit: 4

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *