Bralette-koot ovat rajalliset – näin saat täydellisen istuvuuden

By | September 23, 2023

minä Luulen, että jokainen, jolla on rinnat, on kanssani samaa mieltä tästä: rannekkeet ovat jumalan lahja. Ne ovat kevyitä, söpöjä ja paljon mukavampia kuin mitkään rintaliivit, joita koskaan löydät. Itse asiassa on vain yksi haittapuoli. Toisin kuin rintaliiveissä, joissa on melko yhtenäinen kokojärjestelmä, rannekkeen täydellinen istuvuus voi olla vaikeaa. Mutta älä huoli – asiantuntijan neuvot ovat hyödyllisiä tässä.

Kun ostat rannekkeen, on tärkeää kiinnittää huomiota muuhun kuin etiketissä ilmoitettuun kokoon. ”Koko on tärkeä, mutta muoto on vielä tärkeämpi. “On tärkeää ymmärtää, kuinka löytää tyylejä ja siluetteja, jotka on räätälöity vartalollesi”, sanoo Dr. Sapna Palep, hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri ja alusvaatteiden verkkokaupan Journellen toimitusjohtaja. ”Kaikki rintaliivit tai rintaliivit eivät ole samanlaisia, eikä kahta samanlaista naista ole. Siksi monien rannekkeiden yksinkertainen S/M/L-koko voi vaikuttaa rajoittavalta tietyille kokoalueille ja rintojen muodoille.

Ennen kuin puet rannekkeen, käytä hetki rintojen muodon selvittämiseen. ”Jos huomaat, että rannerengas kaiveutuu rintakudokseen, se voi tarkoittaa, että rinnat ovat ylhäältä täyteläisempiä. Toisaalta, jos huomaat kuppien halkeilevan, saatat olla ylhäältä tasaisempi”, sanoo tohtori. Palep. “Nämä ovat vain kaksi muunnelmaa rintojen muotoilijasta, ja on tärkeää tietää omasi.” Kun tiedät muotosi, voit etsiä sinulle sopivia bralette-tyylejä ja -ominaisuuksia.

Dr. Vapauta vartalosi:

  • varten täyteläiset ja pyöreät rinnat (täynnä kaikkialla), kokeile kolmion muotoisia uppoamismuotoja
  • varten Pisaran muotoiset rinnat (koko alla), kokeile söpöjä demi-siluetteja
  • varten kompaktit rinnat (pienet kupit, joissa käytät täyteläisyyttäsi), kokeile mitoitettuja joustavia kankaita tai muotoiltuja pehmusteita
  • varten rinnat kaukana toisistaan (sivuilla täyteys), kokeile kevyesti kaarevia alusjohtoja ja reiluja välilevyjä
  • varten ohuet rinnat (Täyte alareunassa, ei niin tiukka), kokeile litteitä puolikuoria tai kangaspäällisiä
  • varten epäsymmetriset rinnat (Yksi rinta on suurempi kuin toinen), kokeile joustavia kankaita tai malleja, joissa on tasaisempi muoto

Sen lisäksi, että löydät rintojen muotoon sopivan rannekkeen, voit etsiä kourallinen muita ominaisuuksia saavuttaaksesi hyvän istuvuuden. “Upea rannekkeen komponentit ovat vahvat kupit, riittävä tuki, laadukkaat saumat ja hyvin istuva nauha”, sanoo Dr. Palep. Kun löydät oikean tyylin ja ominaisuudet, jotka tuntuvat taivaallisilta ja sopivat sinulle, et enää koskaan palaa peruskokoihin S/M/L.

Nyt kun sinulla on täydellisesti istuva bralette, voit pakata sen seuraavaa matkaa varten:Näin voit ostaa rintaliivit ja alusvaatteet ihotautilääkärin mukaan. Ota sitten selvää viisi suurinta myyttiä rintaliiveistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *