Birkenstockin shearling-sandaalit ovat ehdottomasti rahan arvoisia

By | October 21, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Sikäli kuin muistan, kaikki perheeni naiset ovat suuria Birkenstock-sandaalien faneja. Siskoni, äitini, tätini, isoäitini – he ovat kaikki olleet korkki- ja nahkasandaaleihin rakastuneita kirjaimellisesti vuosikymmeniä. Ennen kesää en ymmärtänyt miksi. Toki, olin nähnyt joitain värejä ja printtejä, joista pidin vuosien varrella, mutta joka kerta kun kokeilin paria kaupassa, jäykkä, muotoiltu pohjallinen ja jäykät nahkahihnat tyrmistyin välittömästi. Henkilönä, jolla on yliherkät ja rakkulat jalat, ajatus kengänparin rikkomisesta muutaman viikon kuluessa tuntui vähemmän kuin miellyttävältä ajalta. Koska mukavuus on ykkösprioriteetti kaikissa kenkäostoissani näinä päivinä.

Joka tapauksessa, kelataan muutama viikko sitten, kun näin fanien suosiman Arizona Big Buckle Sandalin (210 dollaria) lanseerattiin syksyllä shearling-tyyliin, mikä tekee siitä automaattisesti pehmeän ja suoraan kannettavan pakkauksesta purkamisen jälkeen. Suloinen sandaali, joka sopii viileään säähän *eikä* tarvinnut murtaa sisään?! Se kuulosti unelmien täyttymykseltä.

Vaatteet, kengät, sandaalit, kengät, vaatteet, kengät, sandaalit Vaatteet, kengät, sandaalit, kengät.E-Com 2023 FW product stills.r1025432 n1025441.ARIZONA BIG BACKLE SHEARLING.COGNAC.OILED LEATHER

Birkenstock Arizona Large Buckle Shearling -sandaalit – 210,00 dollaria

Saatavilla koot: 4-12

Värit: 4

  • Hyvin arvioitu
  • Säädettävät olkaimet
  • Pehmoinen lampaannahkainen vuori, jota ei tarvitse murtaa sisään
  • Anatomisesti muotoiltu pohjallinen
  • Kallis
  • Saatavana vain kapeana/keskileveänä

Kaikki Birkenstock Arizona Big Buckle Shearling -sandaaleista

En voi korostaa tätä tarpeeksi: toivon, etten olisi odottanut niin kauan kokeillakseni Birkenstocksia. Näissä on alkuperäinen korkkipohjallinen, mutta koska se on päällystetty pehmeällä lampaannahalla, se ei tunnu samalta. Sen sijaan Birkenstock Arizona Big Buckle Shearling -sandaalit tuntuvat tukevimmilta tossuilta, joihin olen koskaan astunut. Tämä on koko Birksin lähtökohta: ne on muotoiltu anatomisesti antamaan optimaalisen tuen holvikaarille ja tilavan varvaslaatikon, jotta jalkasi voivat pysyä vapaina ja liikkua luonnollisesti. Superpehmeän lampaannahan lisäys tekee niistä vieläkin taivaallisempia. Ja jos sinulla on herkät jalat kuten minulla, voit olla varma, että turkki imee kitkaa, joten rakkulat eivät ole ongelma myös näissä Birkeissä. (Ihan totta, olen käyttänyt niitä vain ympäri taloa tehdäkseni asioita ja rauhassa, kilometrien pituisilla kävelylenkeillä pentuni Cashin kanssa. Kuvittelen, jos sinä, en tiedä, kokeilisit vaellusta niissä – tämä ei ehkä ole paras .)

Kuva: Tekijä

Muista, että oikean koon ostaminen on avain Birksista nauttimiseen. Periaatteessa olen aina ollut kokoa 10. Muutaman viime vuoden aikana olen päässyt 10,5-sarjaan muutamissa merkeissä. Siksi minut mitattiin ammattimaisesti lähelläni olevassa Birk-liikkeessä (heillä on superhieno jalkaskannaus, joka näyttää pronaatiosi ja muut pohjatilastot). Katso ja katso, käytän kokoa 10,5, ja sen tietäminen on iso syy, miksi rakastan nyt Arizona-sandaalien muotoja sen sijaan, että pelkään niitä. Jos ostat kuitenkin väärän koon, kaarituki osuu väärään paikkaan, mikä voi aiheuttaa kitkaa, rakkuloita ja yleistä epämukavuutta; Jos tilaat oikean koon, löydät varmasti uudet suosikkijalkineesi.

Ovatko Birkenstock Arizona Big Buckle Shearling -sandaalit sen arvoisia?

Ehdottomasti kyllä. Arizona Big Buckle Shearling -sandaalit ovat erittäin mukavia, kiistatta tyylikkäitä ja sopivat melkein mihin tahansa. Voit käyttää niitä tossuina tai liikkeellä maanviljelijämarkkinoilla, brunssilla ja kaikkialla siltä väliltä.

Rehellisesti sanottuna olen järkyttynyt, etteivät ne ole vielä myyty loppuun. Arizona Big Buckle -sandaalit ovat erittäin suosittuja – niitä käyttävät julkkikset, kuten Lucy Hale, Reese Witherspoon ja Margot Robbie – ja uusia värejä on saatavana ennätysajassa (olen vakavasti harkinnut Big Buckle -sandaalien ostamista Tomatossa, vaikka minulla ei ollut yhtään). pehmeä pohjallinen, mutta ne lensivät hyllyiltä ennen kuin ehdin.)

Tl;dr: Jos etsit erittäin mukavia sandaaleja, jotka toimivat tossuina, suuntaa Birkenstock Statiin. Ja jos et ole myyty tässä sandaalissa, jatka rullaamista ja pujaa jalkasi näihin muihin mukaviin tyyleihin, jotka eivät myöskään vaadi sisäänmurtoa.

Mukavampi Birkenstocks ostoksille

Birkenstock, Arizona Shearling Comfort Sandaalit – 160,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-11

Birkenstock Arizona Shearling Sandaalit tarjoavat pilven kaltaisen tunteen joka askeleella, ja ne ovat täydellinen valinta ylelliseen mutta monipuoliseen jalkinekokemukseen. Niissä on pienempi solki kuin suuremmissa soljeissa, mikä tekee niistä hieman hienovaraisempia viihtyisyydestä tinkimättä.

Värit: 3

Zermatt Shearling -tossut – 100,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-11

Olitpa sitten rentoutumassa pitkän päivän jälkeen tai vain löhöilemässä laiska viikonloppuna, Zermatt-tossut yhdistävät vaivattomasti mukavuuden ja vaivattoman tyylikkään esteettisen ilmeen. He vaihtavat avoimen varpaan tukkimaiseen malliin, joka pitää varpaat erityisen lämpiminä kylmältä. Ja uskollisena Birkenstock-brändille, mitä enemmän käytät niitä, sitä mukavampia niistä tulee.

Värit: 9

Vaatteet, kengät, sandaalit, vaatteet, kengät, sandaalit r1025541 n1025564.ARIZONA SPLIT TEDDY PARTS RIVET LOGO.MINK .MOKA/TURKKI

Arizona Teddy Split – 170,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 4-12.5

Nämä sandaalit ovat käytännössä pieniä nalleja jaloillesi. Ne on vuorattu mukavalla nallesherpalla perinteisen shearlingin sijaan, mikä antaa niille lisälämpöä. Ja he tulevat sisään suloisin Värit (jos saat): Matcha ja lila.

Värit: 3

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *