Billie Jean Kingin hyvinvointiharjoitukset 79-vuotiaana

By | October 22, 2023

minäVuonna 1973 Billie Jean King oli kiireinen. Muutamassa kuukaudessa tennislegenda voitti kuuluisan sukupuolten taistelun, perusti naisten tennisliiton, suoritti Wimbledonin kolminkertaisen kruunun (voitti kaksinpelin, naisten nelinpelin ja sekanelinpelin mestaruuden samana vuonna) ja taisteli menestyksekkäästi samasta palkasta ja voitti se US Openissa.

Viisikymmentä vuotta myöhemmin, 79-vuotiaana, Kingillä on edelleen paljon meneillään. Hän on sijoittaja kasvavaan joukkoon urheilujoukkueita ja liigoja, mukaan lukien National Women’s Soccer Leaguen Angel City FC, Los Angeles Dodgers ja tuleva Professional Women’s Hockey League. Hän on edelleen vuonna 1974 perustamansa vaikutusvaltaisen Naisten urheilusäätiön hallituksessa. Hän perusti äskettäin tuotantoyhtiön, jonka tarkoituksena on kertoa muiden hänen kaltaistensa pelinvaihtajien tarinoita. Ja hän on tiedottaja lääkeyhtiö Modernassa, joka edistää rokotusten ja muiden ennaltaehkäisevien terveystoimenpiteiden merkitystä.

Koska kaikki tämä ja paljon muuta pitävät hänet kiireisenä lähes jatkuvan matkustamisen ja sitoumusten parissa, Billie Jean Kingin hyvinvointikäytännöt ovat välttämättömiä. Ja kyse on enemmän kuin vain pysymisestä ajan tasalla heidän rokotuksistaan ​​– vaikka sekin on tärkeää. King haluaa liikuttaa vartaloaan säännöllisesti, ja hän on jopa hiljattain löytänyt uudelleen rakkautensa tenniksen pelaamiseen. Täällä hän jakaa hyvinvointikäytännöt, jotka pitävät hänet käynnissä.

Miksi rokottaminen on hänelle tärkeää

King uskoo vahvasti keskittymiseen ennaltaehkäisyyn ja kehomme terveyden ylläpitämiseen. “Tämä on aika, jolloin voimme auttaa itseämme”, hän sanoo. “On tärkeää neuvotella lääkärisi kanssa, mutta teen sen asian – luulen, että olen saanut kuusi COVID-rokotusta nyt. Olen täynnä höyryä. Varsinkin kun olen vanhempi. En tunne itseäni vanhaksi, mutta olen vanhempi.”

Hyvinvointioppi, jonka hän sai äidiltään

“Muistan äitini, kun hän oli 80-vuotias, kun hän sanoi: “Billie, jatka liikkumista tai se on ohi”, King sanoo. “Hän oli täysin oikeassa. Hän pakotti itsensä liikkumaan – hän alkoi käydä kuntosalilla, nostaa painoja ja tehdä asioita, joita hän ei ollut koskaan ennen tehnyt.

King sanoo, että hänen äitinsä oli aina todella hyvä uimari, vaikka hän ei koskaan puhunut siitä. “Kyse oli aina isäni urheilullisista kyvyistä, mutta paljon myöhemmin elämässäni äitini kertoi minulle, kuinka hän voitti pojat juoksussa ja surffauksessa 15 jalan aalloilla”, King sanoo. ”Hän oli todella rohkea nuorempana ja ponnisteli aina itsensä; Hän meni tanssitunnille. Tanssiminen on hauskaa, mutta en harrasta sitä – minun pitäisi luultavasti alkaa harrastamaan sitä. Mikä tahansa toimii, on kyse liikkumisesta ja parhaan mahdollisen tekemisestä.”

Kuinka hän palasi tenniksen pariin

Pandemian aikana Kingin vaimo, entinen tennisammattilainen Ilana Kloss, ehdotti heitä lyömään palloa pysyäkseen kiireisenä. “Heti kun osuin palloon, pystyin juoksemaan heti”, King sanoo. Nyt hän on palannut pelaamaan tennistä vähintään kolme kertaa viikossa.

“Se muutti elämäni”, hän sanoo. “Olen niin paljon onnellisempi – odotan sitä innolla.” Itse asiassa joskus en odota sitä innolla. Se on paljon työtä. Mutta kun se on ohi, olen niin iloinen, että tein sen. On niin hauskaa tuntea pallo kielillä; Se on minulle todella maagista ja on ollut aina 11-vuotiaasta lähtien. Luulen, että tämä auttaa minua pysymään nuorena.

”On niin hauskaa tuntea pallo kielillä; se on minulle todella maagista.” -Billie Jean King

Säännöllinen tenniksen pelaaminen auttaa häntä myös henkisesti ja henkisesti, hän sanoo. “Yksi asia, jota teemme vanhetessamme, on sanoa: “En halua tehdä sitä, se vaatii liikaa vaivaa.” Yritän kovasti.”

Kuinka hän priorisoi unta

Instagram saattaisi saada sinut ajattelemaan, että “hyvinvointirutiini” tarkoittaa aikaisin nukkumaanmenoa ja aikaista nousta, mutta King on eri mieltä. Hän ei ole niukka nukkuessaan – hän saa vähintään kahdeksan tuntia yössä – mutta hän priorisoi sen hänelle sopivalla tavalla. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että pysyt hereillä kello 1:een asti ja nukkuu sisään klo 9 asti.

“Yritän työntää kaiken taaksepäin ja aloittaa myöhemmin”, hän sanoo. “Kun on hiljaista yöllä, teen parhaani.”

Kuinka se vahvistaa seuraavan sukupolven puolestapuhujia

Billie Jean Kingin hyvinvointikäytäntöihin kuuluu hänen sitoutumisensa. Hyvin nuorena tennispelaajana King tajusi, kuinka suurta eriarvoisuutta hänen lajissaan oli. “En tiennyt silloin sanaa “alusta”, mutta juuri sitä kuvittelin, että ehkä joku kuuntelee minua. Ehkä urheilun avulla voin tehdä maailmasta paremman paikan”, hän sanoo. “Jokaisen sukupolven on taisteltava todella lujasti.”

Hän uskoo, että nyt on aika tukea nuorempaa sukupolvea, jotta he voivat johtaa taistelua. “Kerron aina urheilijoille, että heidän on ymmärrettävä liiketoimintaa, koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä”, hän sanoo. “Meidän on varmistettava, että meillä ei ole vain paikka pöydässä, vaan myös ääni ja ääni.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *