Beek-sandaalit ovat yhtä mukavia kuin söpöjä

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jokainen, joka tuntee minut (tai seuraa minua sosiaalisessa mediassa), tietää, että olen värien ystävä. Elän mottona “aina koko väri”. Tästä syystä etsin aina vaatemerkkejä, jotka ovat yksinkertaisesti olemassa Se– Ja tällä tarkoitan, että ne eivät tarjoa vain neutraaleja tai himmeitä, vaimeita värejä. Vaikka ymmärrän, että jotkut ihmiset haluavat ostaa perusasioita, jotka sopivat kaiken kanssa, valitsen paljon mieluummin rohkeita värejä, varsinkin kun kyse on kengistä. Tietysti monilla kenkämerkeillä on vielä paljon tehtävää laajan värivalikoimansa suhteen, sillä useimmissa tapauksissa ne tarjoavat neutraaleja värejä muutamalla vuodenaikojen kirkkaalla sävyllä, jotka usein myydään loppuun lähes välittömästi.

Kuitenkin yksi brändi, joka korostaa aina sateenkaaren inspiroimia valintoja, on Beek. Ehkä olet kuullut siitä aiemmin? Loppujen lopuksi käsintehdyt nahkasandaalit kiertävät TikTokissa 3 miljardilla katselukerralla ja niiden määrä kasvaa.

Nähtyäni niiden ilmestyvän syötteeseeni useammin kuin osaan laskea, ajattelin, että oli aika laittaa jalkani Beek-sandaaleihin. Ja he tekivät ei pettää.

Beek-ero

Normaalisti en suosittelisi kuluttamaan yli 200 dollaria sandaaleihin, mutta mitä tulee Beekiin, minun on myönnettävä: ymmärrän hintapreemion. Voit kuitenkin saada jopa 35 prosentin alennuksen useimmista tyyleistä 9. heinäkuuta asti. Saat 25 prosentin alennuksen valituista tyyleistä brändin nykyisessä kesäalennuksessa, koodia ei tarvita. Sitten voit koota koodin VIIKKO 10 saada yksi lisäksi (!!!) 10 prosentin alennus.

Ne eivät ole vain söpöjä, vaan ne on myös valmistettu käsin erittäin huolellisesti ja laadukkaasti. Brändin verkkosivujen mukaan jokaisen parin tekeminen kestää noin 48 tuntia alusta loppuun ja on valmistettu erittäin pehmeästä kasvisnahasta, joka vain pehmenee jokaisella kulutuksella. Lisää muotoiltu kaari ja ne ovat todellinen herkku jaloille. Beekillä on myös palautusohjelma ja se tekee yhteistyötä järjestöjen kanssa torjuakseen lapsuuden nälkää. Jokaista myytyä Beek-kenkäparia kohden brändi lahjoittaa noin viisi ateriaa Childhood Harvest Strategy – ja Second Harvest Food Bankin kautta.

Mitä tulee kenkiin, testasin Beek Pelican Leather Platform Sandal -sandaalia (280 dollaria) ja Beek Sugarbird Slide Sandal -sandaalia (230 dollaria) – kaksi heidän tarjoamistaan ​​suosituimmista tyyleistä, molempia myydään naisten kokoina 5–11. Molemmissa tapauksissa sandaalin rakenne on kiitettävää.

Beek Pelican -nahkasandaali – 182,00 dollaria

Alun perin 280 dollaria, myynnissä hintaan 182 dollaria plus 10% lisäalennus koodilla VIIKKO 10.

Saatavilla olevat koot: 5-13

Värit: 11

 • Värikäs ja makea
 • Muotoiltu jousi
 • Pysy missä olet
 • Tasainen kantapää
 • Memory foam -pohjallinen
 • Kallis
 • Saatavilla vain täysikokoisina

Beek, Sugarbird Slide -sandaali – 173,00 dollaria

Alun perin 230 dollaria, myynnissä hintaan 173 dollaria plus 10% lisäalennus koodilla VIIKKO 10.

Saatavilla olevat koot: 5-11

Värit: 11

 • Värikästä ja makeaa
 • Muotoiltu jousi
 • Memory foam -pohjallinen
 • Pitävä kumipohja
 • Kallis
 • Toimii pienenä – saatavana vain täysikokoisina

Beek Pelican Leather Platform Sandalissa on muotoiltu muistivaahtopohjallinen, jossa on hieman kohotettu reuna, jotta jalat voivat istua mukavasti, kun taas Beek Sugarbird Slide Sandalissa on muistivaahtopohjallinen muotoillulla holvikaarituella, vaikka se onkin erittäin ohut, litteä sandaali. Todellakin, en ole koskaan nähnyt tätä rakennetta litteässä sandaalissa – se sai minut ajattelemaan.

Rakentamisen lisäksi värivalikoima on vaikuttava. Sen sijaan, että tarjoaisi vain muutamia kirkkaita värejä useiden neutraalien kanssa, Beek korostaa trooppisten värien palettia. Beek Pelican Leather Platform Sandal -sandaalia myydään 11 ​​värissä (joista viisi on neutraaleja) ja Beek Sugarbird Slide -sandaalia 11 värissä (joista neljä on neutraaleja – ja joista yksi on hauska käärmeprintti). Parasta on, että tarjolla olevat värit eivät ole vaimennettuja pastellisävyjä, vaan pikemminkin eloisia, mehukkaita sävyjä, kuten mandariini, selleri, hibiscus, papaija ja fuksia. Bonus: Jokaiselle tyylille on jopa metallinen vaihtoehto.

Pitää mielessä

Kaiken kaikkiaan olen Beek-sandaalien tarjoaman tyylin, tekstuurin ja värien suuri fani. Muista kuitenkin, että ne ovat vähän pieniä (kokemukseni mukaan). Käytän tavallisesti sandaaleja kokoa 10, ja vaikka Pelican Beek Leather Platform -sandaalit istuvat melko hyvin, Sugarbird Slide on mielestäni hieman lyhyt pohjallinen (minulla olisi ollut parempi koko 10,5, mutta ne eivät sovi). ei tarjoa puolikokoa).

Kuva: Tekijä

Kuitenkin vasta liikkuessani huomasin kokoeron. Paikalla seistessäni jalkani näytti täydelliseltä, mutta puolivälissä huomasin, että jalkani liukastui hieman, mikä johtuu mielestäni varvashihnojen litteästä luonteesta – tuntuu, että ne tulevat hieman taaksepäin. ei tapahdu jalan keskiosaa kohti. Silti en usko, että tämä on merkki merkistä, vaan sandaalin siluetista yleensä, sillä minulla on muitakin sandaaleja, jotka ovat muotoilultaan yhtä tyylikkäät ja tekevät saman asian.

Ensinnäkin, jos etsit kirkkaita, mukavia sandaaleja, jotka kestävät eliniän (eikä yhtä kesää), Beek on harkitsemisen arvoinen. Jos kuitenkin valitset Sugarbird-kengän, muista nostaa kokoa ja tietää, että vaikka se on mukava, se ei ole paras kenkä pitkille kävelyille. Pelican-nahkasandaali puolestaan ​​vie sinut minne tahansa liukastumatta. Ja aivan kuten Birks, Beek-sandaalit on suunniteltu tulemaan mukavammiksi, kun niitä tulee mukavampia käyttää – mitä muuta voisit toivoa?

Jos olet niin itsevarma kuin sinun pitäisi tässä vaiheessa olla, toimi nopeasti. Tämä Beek-alennus on harvinainen, ja ylimääräinen 10 %:n alennus koodilla WGBEEK10 (tämä koodi koskee koko ostostasi) on rajoitetun ajan tarjous vain lukijoillemme. Osta kaikki kesän alennustyylit täältä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *