BeautyBio GloPRO mikroneulaustyökalu on myynnissä

By | October 17, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Enkelihohtoa etsiessäni kokeilen melkein kaikkia kauneustyökaluja –erityisesti jos se estää minua käyttämästä suuria summia kalliimpiin hoitoihin vastaanotolla. LED-valohoitoa, mikrovirtaa, jopa “neulaton” seerumi, joka väittää kilpailevan Botoxista – olen varmaan kokeillut sitä. Siksi kotikäyttöinen mikroneulaus (tai “dermarolling”), jossa pyöritetään pieniä neuloja ihon yli sileän, nuorenneen ihon saavuttamiseksi, tuntuu luonnolliselta etenemiseltä. Ja tarjolla? Ostoskoriin lisäämisen aistini pistelevät jo.

Puhun BeautyBio GloPRO Microneedling Regeneration Tool -työkalusta (130 dollaria), palkitusta dermarollerista, joka kiihdyttää ihosi uusiutumisprosessia ja tukee kiinteämpää, tasaisempaa ja säteilevämpää ihoa. Normaalisti 200 dollarin hintainen BeautyBio GloPRO on vakava hintalappu jyrkkä Alennus nyt. Siitä huolimatta, jos olet koskaan halunnut kokeilla mikroneulausta (ei sanailua tarkoitettu), ei ole parempaa aikaa.

BeautyBio, GloPRO Microneedling Recovery Tool – 130,00 dollaria

Alun perin 199 dollaria, nyt 130 dollaria

Ostajat sanovat, että tämä palkittu kotona käytettävä mikroneulauslaite käsittelee kaikkea aknearvista ja laajentuneista huokosista hienoihin juonteisiin, ryppyihin ja kiinteyden menettämiseen, joten se on hypetyksen arvoinen. Ja tarjolla? Se on minulle “kyllä”.

Odota – mitä mikroneulaus taas on?

“Mikroneulaus on prosessi, jossa neuloilla luodaan lukuisia pieniä, kontrolloituja vammoja ihoon”, selittää tohtori. Elizabeth Geddes-Bruce, Board-sertifioitu ihotautilääkäri ja ihotautikirurgi Westlake Dermatologysta. Kuulostaa ankaralta, mutta Dr. Geddes-Bruce sanoo, että nämä pienet “vammat” edistävät paranemista ja kollageenin tuotantoa (ja älä huoli – ne eivät satu). “Tämä uudempi kollageeni saa aikaan raikkaamman ihon, jolla on parempi rakenne, sävy ja hienot juonteet”, hän sanoo. “Mikroneulaus voi myös olla tapa viedä ajankohtaisia ​​tuotteita syvemmälle ihoon.”

Miksi dermit ovat samaa mieltä

Vaikka se ei korvaa toimistohoitoa, sanoo Dr. Geddes-Bruce sanoi, että laite kannattaa hankkia kotona, koska sen avulla on helpompi ylläpitää säännöllistä mikroneulausrutiinia. “Mukavuus johtaa parempaan johdonmukaisuuteen ja parempiin tuloksiin”, hän sanoo. “On myös mukavaa, että sinulla on laite, joka voi parantaa ihonhoitotuotteiden tunkeutumista.”

Lisäksi Dr. Geddes-Bruce sanoi, että neulat näyttävät “juuri oikealta”, mikä tarkoittaa, että ne eivät tunkeudu liian syvälle ihoon (mikä voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, jos et ole varovainen). Lisäksi GloPRO yhdistää mikroneulauksen punaisen LED-valon rauhoittavaan vaikutukseen torjumaan herkkyyttä ja hellävaraista tärinää, joka estää sinua kohdistamasta liikaa painetta. Saat kaksi hoitoa yhden hinnalla myyntiin (!!).

“Se näyttää hauskalta työkalulta ihonhoidon ystäville, minä mukaan lukien!” sanoo Dr. Geddes Bruce. Ja suoraan sanottuna sama asia.

Miksi ostajat rakastavat BeautyBion GloPRO:ta

Se parantaa aknen arpien, laajentuneiden huokosten ja epätasaisen koostumuksen ulkonäköä (!!)

Ostajat sanovat, että GloPRO tasoittaa ne aknen arpeista ja laajentuneista huokosista hienoihin juonteisiin ja epätasaiseen rakenteeseen.

“Ostin sen kuukausi sitten, koska täytin 40 ja halusin kokeilla uutta laitetta hienoille juonteilleni ja ryppyilleni, mukaan lukien valtava punainen, vanha aknearpi poskelleni. Kuukauden aikana tajusin, että aknen arpi oli kadonnut kokonaan”, kirjoittaa työkalun fani ja antaa sille viiden tähden arvostelun.

Toinen ostaja sanoo kokeilleensa ammattimaisia ​​mikrodermabrasio- ja mikroneulaushoitoja ja GloPRO sopii vain Jotain, joka muutti huomattavasti hänen huokosten ulkonäköä. “Kun olen käyttänyt sitä joka toinen päivä kahden viikon ajan, huokoseni ovat tukkeutumattomia [appeared] pienempi ja ihoni näytti sileämmältä”, sanoo toinen viiden tähden arvioija.

Se kiinteyttää ja kiinteyttää ihoa

Voi olla vaikea löytää tuotteita, jotka todella auttavat kiristämään ihoa, mutta GloPRO-käyttäjät sanovat jatkuvasti, että työkalu auttaa ehdottomasti.

“Rakastan tätä työkalua niin paljon. Jopa herkälle iholleni, käytän sitä melkein joka ilta ja ihoni näyttää ja tuntuu kiinteämmältä, kireämmältä ja säteilevämmältä aamulla! “Olin erittäin onnellinen, sitten lopetin muutaman kuukauden ja huomasin ihoni roikkuvan ja kuivan. Aloin käyttää sitä uudelleen, ja kahden käyttökerran jälkeen näin parannusta”, sanoo toinen.

Osta työkalu, kun se on myynnissä (22. lokakuuta asti) ja katso, mistä kaikki hype johtuu.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *