Beauty Pro -toiminto sai hienoista hiuksistani näyttämään raikkailta ja hyviltä

By | September 12, 2023

APitkät, äärimmäisen hienot, värikäsitellyt hiukset omaavana olen joutunut aiemmin lisäämään yhden rutiiniini paljon tuotteista, jotka vastaavat jokaiseen näistä yksittäisistä huolenaiheista. Ja tietysti olen löytänyt joukon shampooita, hoitoaineita, irtoavia hoitoja, sakeuttamishoitoja, tasoittavia seerumeita, volyymia lisääviä suihkeita ja kuivashampooita (huh!), jotka tuovat uutta elämää harjaani, mutta olen aina haaveillut löytäväni yhden ainoan. tuote (tai tuotekaksikko), joka voi tehdä kaiken – tai ainakin saavuttaa suurimman osan hiustavoitteistani yhdellä iskulla.

Uuden PRO-sarjansa lanseerauksen myötä Function of Beauty lupaa toteuttaa tämän unelman. Mutta onko se liian hyvää ollakseen totta? Yritin selvittääkseni sitä.

Mikä toiminto Beauty PRO:lla on?

Function of Beauty julkaistiin vuonna 2015 mukautettavien hiustenhoitotuotteiden valikoimalla ja viimeksi esitelty Function of Beauty PRO (ainoastaan ​​Sephoralle) vaurioituneiden hiusten torjuntaan. Tarjolla olevia tuotteita ovat palautuvat shampoot ja hoitoaineet, jotka voidaan personoida tiivistetyillä tehosteilla. Sen sijaan, että se tarjoaisi valmiiksi pakattuja, yksikokoisia kaavoja, brändi on luonut puhtaat, tehokkaat perustat, jotka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.

“Function of Beauty PRO on suunnattu vaativammille hiuksille”, sanoo Marianna Trofimova, brändin markkinointijohtaja. “Se on suunniteltu yksilöllisiä hiustavoitteitasi ajatellen, joten voit muokata tuotettasi entistä enemmän valitsemalla jopa kolme Hair Goal -konsentraattia.” Lisää shampoon ja hoitoainemaskiin. Tämän avulla voit valita tiivisteitä, jotka kohdistetaan/tarvittavat tiettyjä hiustesi alueita luodaksesi juuri sinulle räätälöidyn koostumuksen.”

Saatavilla on neljä erilaista shampoo- ja hoitoainepohjaa erilaisille tekstuureille (suora, aaltoileva, kihara ja kihara) ja yhdeksän erilaista tiivistettä, joita voit lisätä niihin vastaamaan monenlaisiin huolenaiheisiin, kuten volyymiin, kiharakuvioihin, kosteuteen, värin eloisuuteen, kuivaan päänahkaan ja messingisyyteen. , pörröisyyttä, tylsyyttä ja rasvaisuutta.

Ajatus kaavojen takana

“Function of Beauty PRO:n shampoot ja hoitonaamiot eivät ainoastaan ​​sisällä puhdasta sidosten korjaustekniikkaa, joka torjuu vaurioita vain siellä, missä sitä tarvitaan, vaan ne on myös suunniteltu hiustyypin mukaan, jotta hiuksesi saavat tarkat ainesosat ja hoito saavat sen, mitä ne tarvitsevat ollakseen vahvempia. terveellisempää “Lisäksi Adaptive f3 Bonding Complex mukautuu vaurioiden tasoon ja yhdistää katkenneet hiussidokset uudelleen. Se on rikastettu arginiinilla ja suunniteltu toimimaan kunkin hiustyypin koostumuksen eri aminohappojen kanssa. Kuten.” Tämä tarkoittaa, että hiuksesi saavat vain sen, mitä ne tarvitsevat, eikä mitään, mitä ne eivät.”

Omassa kokeilussani käytin Function of Beauty PRO Recovery shampoota suorille, vaurioituneille hiuksille (24 dollaria) ja hoitonaamiota suorille, vaurioituneille hiuksille (28 dollaria) Lift Legend Volumizing Hair Goal -konsentraattisekoituksella, Color Saviour Vibrancy kokeiltu. Hair Goal Concentrate Mix-In ja Moisture Shot Moisture Boosting Hair Goal Concentrate Mix-In (4 dollaria kukin).

Rehellinen arvosteluni Function of Beauty PRO:sta

Selvästi: olen vaikuttunut. Ensimmäisestä Function of Beauty PRO -tuotteilla tehdystä pesusta lähtien hiukseni tuntuivat kosteutetuilta, niissä oli järkyttävän vähemmän takkuja, eivätkä ne tarvinneet hiuksiin jätettävää hoitoainetta harjatakseen ja näyttivät uskomattoman sileiltä, ​​sileiltä ja kiiltäviltä föönattaessa volyymia lisäävällä suihkeella. olivat pyöreät harjakiinnikkeet Dyson Airwrapissani. Shampoo ja hoitoaine saivat halkeilevat otsani näyttämään tarpeeksi hoidetuilta peittämään epätoivoisen hiustenleikkauksen tarpeeni, ja kuukauden vanha värini näytti erityisen eloisalta.

Marjanin mukaan tulokseni ovat järkeviä. “Glutamiinihappo Straight Recovery Shampoossa on aminohappo, joka toimii Adaptive f3 Bonding Complexin kanssa auttaakseen ravitsemaan ja edistämään sileitä ja kiiltäviä hiuksia”, hän sanoo. ”Glutamiinihappo ja mokaattiöljy toimivat myös yhdessä [in the custom Recovery Condition Mask for Straight, Damaged Hair] kosteuttaa hiuksia painamatta niitä, mikä on usein haaste, jonka joku, jolla on pitkät, ohuet hiukset, yrittää ratkaista.”

Sitten on sekoitukset. “The Color Saviorin sarkosiini- ja riisinsiemenproteiini suojaavat haalistumiselta kosteuttamalla hellävaraisesti ja lisäämällä kiiltoa”, sanoo Marjan ja huomauttaa, että näin hiukset voivat säilyttää värinsä pidempään. “Rakastan The Moisture Shotia ylimääräisenä kosteuden lisäyksenä tehosteen sisältämän luonnollisesti kosteuttavan puna- ja ruskealeväuutteen ansiosta. Se on täydellinen lisä Recovery Conditioner Mask -naamioon, jos olet huolissasi hiusten painamisesta, mutta tarvitset lisäkosteutta.”

Niin kosteutetuilta, kiiltäviltä ja säteileviltä kuin hiukseni näyttivätkin, huomasin, että mukautettu kaavani ei näyttänyt lisäävän paljon volyymia ja kohottamista – vaikka sisällytin Lift Legend Volumizing Hair Goal Concentrate Mix-In -seoksen molempiin kaavoihin. Vaihtaisin kuitenkin tämän seoksen The Frizz Genius Anti Frizz Hair Goal Concentrate -konsentraatiksi (4 dollaria) tulevaisuudessa nähdäkseni, voiko se poistaa riittävän hyvin hiukseni lentämisestä. Tosin toivon, että voisit vahvistaa shampoota ja naamiota neljällä sekoituskerralla (brändi suosittelee vain kolmea), koska olen utelias tietämään, voisiko The Oil Heiress Scalp Oil Control Hair Goal Concentrate Mix-In (4 dollaria) pidentää. mine Pesujen välinen aika.

Onko muuta harkittavaa? Nämä kaavat ovat tuoksuva. Tuoksuherkänä ihmisenä raikas, kukkainen tuoksu (kuvailtu “tuoreiden kevään kukkien kimppuksi vaaleanpunaisen pionin, villifreesian ja kermaisen santelipuun vivahteilla”) oli melkein liian voimakas. Se pysyi näkyvissä käsissäni tuntikausia pesun jälkeen ja pysyi ankkuroituna säikeissäni koko päivän.

Silti jätän kaksikoni jalustalle suihkussani uskomattoman kiiltävällä, tiivistetyllä keski- ja päädyllä, joka jäi minulle.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *