Bean Box Coffee Adventtikalenteri 2023

By | September 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Psst – löysimme sen. The vain Tämän kauden pakollinen adventtikalenteri (okei, ei ehkä ainoa, mutta ehdottomasti hyvä) antaa sinulle taatusti pientä virtaa ja auttaa sinua loman hälinästä. Bean Box 12 Mornings of Coffee Advent Calendar (85 dollaria) on palannut ja valmis hauduttavaksi täyttäen kuppisi tuoreella, juhlallisella hyvyydellä, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. Ennakkotilaa se niin kauan kuin voit, jotta saat sen ajoissa purkaaksesi sen.

Bean Box Coffee Advent Calendar on kofeiiniton lahja, joka antaa jatkuvasti. Kuten jokaisen adventtikalenterin kohdalla, jokaisen oven tai tässä tapauksessa jokaisen kannen takana on iloinen lahja. Vain suklaan tai korun sijaan kahvi-herkullisia, täyteläisiä jauhettuja tai kokonaisia ​​papukahveja, maan parhaiden paahtimoiden valmistamia. Ei vain yhdelle kupilliselle kahviporoille, vaan riittää koko kattilaan (4-6 kupillista). Puhu Holly Jollysta.

Jos et ole koskaan kuullut Bean Boxista, tiedä, että se on W+G:n toimittajan hyväksymä ja testattu kahvitilauspalvelu, joka lähettää joka kuukausi kuratoituja kahvilaatikoita ja tunnetaan laadukkaista, kestävästi kasvatetuista papuistaan. Jos olet suuri kahvinjuoji, tämä on loistava tapa kokeilla erilaisia ​​kahvilajeja ilman suurta sitoutumista (tai tonnia sitoutumista – voit tilata niin paljon tai vähän kuin haluat). Se on myös tyylikäs lahja elämäsi kahvin ystäville

Kuten viime vuoden kalenteri, myös tämä vuosi on yhtä herkullinen, ja se korvaa tavalliset vaniljatangon ja hasselpähkinän epäillyt rajoitetun erän sesonkimakuilla, joita et löydä muuhun aikaan vuodesta. Emme ole täysin varmoja, mitä jokaisen “oven” takana on (ei ole kurkistaa, muistatko?!), mutta meillä on hiipivä epäilys, että mukana tulee paahdettuja kastanjoita, lämpimiä ja mausteisia piparkakkuja ja viikunavanukasta.

Voit kuitenkin odottaa joitain innovaatioita vuonna 2023. Brändi kanavoi tänä vuonna sisäistä Willy Winkaa ja jakaa viisi vuositilausta satunnaisiin adventtikalentereihin piilotettuina. Onnekkaat voittajat löytävät kultaisen pussin 12. kahviaamullaan ja nauttivat loputtomista papuista ja oluista vuoden ajan. Voisi Sinä olla seuraava kofeiiniton Charlie Bucket?!

Jos tämän lukeminen saa suu vesille, hemmottele itseäsi omalla Bean Box -kahviadventtikalenterillasi tänä joulukuussa. Kuten mainittiin, hanki kopio, kun voit. 10 000 kappaletta myytiin loppuun vuonna 2021, ja vuoden 2022 kalenteri oli yhtä suosittu. Joten lyömme vetoa, että vuoden 2023 kalenteri ei ole voimassa enää kauaa. Kahvikalenterit ovat joko kokonaisina papuina tai jauhettuina, jotka voit valita kassalla. Laske sitten kaksitoista päivää jouluun joka aamu iloisen uuden juoman kera.

Osta Bean Boxin 12 päivän kahvikalenteri täältä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *