Barryn toimitusjohtaja tarjoaa harjoitusmotivaatiotemppuja

By | October 27, 2023

Thän Barryn punainen huone on tunnettu siitä, että se jättää kaiken mitä sinulla on lattialle. Sprinttien, olkapäiden puristusten ja maastanostojen välillä juuri 25-vuotisjuhliaan juhlineen Barry’sin boot camp -tyylinen harjoittelu on korkean intensiivisen taistelun ja euforian huipentuma. Joten mitä teet, kun sinulla on Barry-treeni tai muu korkean intensiteetin harjoitus aikataulussa, mutta tunnet vain olosi hitaaksi ja energiasi vähäiseksi? Miten löydät tasapainon kehosi tarpeiden kuuntelemisen ja sen tiedon välillä, että jos löydät tuon harjoitusmotivaation ja liikkeen, tunnet olosi todennäköisesti paremmaksi?

Se on dilemma, jonka kohtaa jopa Barryn globaali toimitusjohtaja Joey Gonzalez. Ja tämä on yksi syy, miksi Gonzalez sanoo, että Barryn oppitunnit alkavat muistutuksella: “Älä ole sankari, kulje omaan tahtiisi.” Viesti on, että olet olemassa itseäsi varten, et jonkun muun ilmestymistä varten. Pysy siis johdonmukaisena sen suhteen, mitä sinulla on annettavana, mikä voi vaihdella päivästä toiseen.

Gonzalezille korkean intensiteetin harjoitteluun valmistautuminen ei merkitse vähemmän energiaa vaativien hetkien läpikäymistä, vaan enemmän valmistautumista.

“On tärkeää tuntea kehosi ja sen rytmit ja tuntea olosi energisimmäksi”, Gonzalez sanoo. ”Tiedän esimerkiksi, että jos en treenaa ennen klo 14 tai 15, siitä tulee kova bussi. Siksi teen kaikkeni priorisoidakseni harjoitukseni aamulla, kun tiedän energiatasoni olevan korkealla.”

Elämä estää, eikä harjoitteluasi aina ole mahdollista sovittaa täydellisesti energiahuippuisi. Mutta valmistautuminen voi myös lisätä harjoitusmotivaatiota.

“Pidä päiväkirjaa hetkistä, jolloin päätät liikuttaa kehoasi vaikeimpina aikoina muistuttaaksesi itseäsi, kuinka paljon parempi se sai sinut tuntemaan olosi”, Gonzalez sanoo.

Lopuksi, anna itsellesi lupa esiintyä eri tavalla joka päivä ja tunnusta, että voitto on voitto, riippumatta sen muodosta. Nämä strategiat voivat auttaa sinua selviytymään niistä hetkistä, jolloin haluat liikkua, mutta et halua tehdä kaikkea.

“Jos sinulla ei ole energiaa tai et vain parhaassa kunnossasi, juhli sitä, että olit paikalla ja teit jotain suurta kehollesi”, Gonzalez sanoo. ”Harjoituksesta saamillasi endorfiinien kanssa on epäilemättä positiivinen, joskus jopa euforinen vaikutus päivääsi, ja voit paremmin. Älä siis ole liian ankara itsellesi ja hyväksy se suorituskyky, johon pystyt sinä päivänä.”

Yleisiä muutoksia voit tehdä, jos haluat näkyä, mutta et ole varma, haluatko näkyä

Jos motivaatiosi harjoitteluun puuttuu, voi olla hyödyllistä tietää, että työkaluvyössäsi on muutamia muutoksia, jotka helpottavat asioita.

  1. Juoksemisen sijaan kokeile reipasta tehokävelyä. Se voi tarjota monia samoja kardiovaskulaarisia, aivoja ja yleisiä terveyshyötyjä kuin juokseminen.
  2. Ota plyometriikka (hypyt) pois maaliikkeestä. Muuta esimerkiksi hyppykyykky kehonpainokyykkyiksi, hyppytakit askelkosketuksiksi ja luistelijoiden hyppyt kyykkyiksi. Alhainen vaikutus ei välttämättä tarkoita matalaa intensiteettiä, mutta se voi olla helpommin saavutettavissa oleva lähtökohta.
  3. Suorita kaikki liikkeet, jotka vaativat lankkuasentoa – kuten burpee, punnerrus tai vuorikiipeilijä – vinossa, asettamalla kätesi penkille tai muulle koholla olevalle pinnalle lattian sijaan. Tämä vähentää haastetta ja tekee siitä toimivamman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *