Barbie-vaaleanpunainen pukeutuminen on mielialaa kohottava voimaliike

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Barbie on se kulttuurinen reset, jota tarvitsimme. Äärimmäisen oudot ja myrkylliset idealistiset standardit sivuun (kun lääkäri tarjoaa “Barbie-nenäleikkauksen” – juokse), Barbiemania on PR-läpimurto, jota vaaleanpunainen väri on odottanut. Barbie Pink on voimaa. Se ei ole vain pienille tytöille, keskiviikkoisin ilkeille teini-ikäisille tai Elle Woods wannabesille. Vaaleanpunaiset pakkomielle aikuiset –Hei se olen minä– ovat tunteneet tämän värin voiman jo pitkään. Mutta nyt yhä useammat ihmiset osallistuvat hauskanpitoon.

Vaaleanpunainen on aikuisille aikuisille, jotka ujostelevat oikkuihinsa ja leikkeihinsä. Me kaikki käytämme vaaleanpunaisia ​​huulipunaa, mekkoja ja tasokenkiä. Ja nauti kaikista sen tuomista mielialaa kohottavista eduista.“Kun vaadimme väriä, kuten vaaleanpunaista, ja käytämme sitä voiman ja sisäisen kauneuden merkkinä, itse väristä tulee käyttäjän heijastus”, sanoo Carla Marie Manly, PhD, kliininen psykologi ja teoksen kirjoittaja. Päivämäärä Älykäs (17 dollaria). “Monissa vaaleanpunaisen värin eloisuus laukaisee villejä tunteita kuumasta intohimosta, romantiikasta ja aistillisuudesta. Toisille vaaleanpunainen herättää lämpimiä naisellisuuden, suloisuuden, turvallisuuden ja myötätunnon tunteita. Jotkut yhdistävät vaaleanpunaisen voimakkaaseen naiselliseen intuitioon ja itsemääräämisoikeuteen. Vaaleanpunainen – myötätunnon, voiman ja naisellisen energian symboli – voi olla upea mielialan parantaja sielulle.”

Koska rakkaus vaaleanpunaiseen on usein (tosinkin epäoikeudenmukaista) infantilisoitua, vaaleanpunaisen väittäminen aikuisena voi yhdistää sinut sisäiseen lapseesi, olitpa joskus rakastanut väriä tai välttelet sitä, koska se oli “liian tyttömäinen”.

“Rohkeat värit tuovat esiin leikkisän sisäisen lapsen energian”, sanoo tohtori. Miehekäs. ”Pink-vaaleanpunaiset sävyt vetoavat sisäiseen lapseen, joka niin usein kaipaa tulla nähdyksi, rakastetuksi ja arvostetuksi. Kun omaksumme rohkeita, iloisia sävyjä, kuten pinkki, sisäinen lapsi tuntee olonsa vapaaksi astumaan ulos, leikkiä ja tulla nähdyksi.”

Oletko halunnut kokeilla vaaleanpunaista, mutta oletko ujo? Nyt se on täydellinen Aika.

“Jos olet hermostunut vaaleanpunaisen pukeutumisesta, käännä huomiosi hermostuneisuuden tunteista ymmärtääksesi niiden syyt”, sanoo tohtori. Miehekäs. ”Monissa tapauksissa sisäinen kriitikko yrittää vakuuttaa sinulle, että sinä ei pitäisi tehdä jotain, koska se ei ole kunnossa. Jos sisäinen kriitikkosi on pelkosi syy, kuvittele vapauttavasi itsesi tuosta negatiivisesta äänestä. Sitten, valita toinen sisäinen viesti – mantra – joka tuntuu voimaannuttavalta, kuten: ”Minä haluta Vaaleanpunainen, koska se saa minut hymyilemään” tai “Minä valita “Pukeutumaan vaaleanpunaiseen, koska se saa minut tuntemaan oloni vahvaksi ja raivokkaaksi.” Olipa mantrasi mikä tahansa, hyväksy oikeutesi käyttää mitä tahansa, mikä tuo sinulle iloa.

10 tapaa sisällyttää Barbie Pink jokapäiväiseen lookiisi

Pidä hauskaa alla lueteltujen tuotteiden selaamisessa ja lisää ostoskoriisi vain ne, joista pidät. “Kun tulee pukeutumaan vaaleanpunaiseen – tai mihin tahansa muuhun väriin, joka saa sinut tuntemaan olosi voimakkaaksi ja hämmästyttäväksi – kiinnitä huomiota siihen, mikä tuntuu sinulle oikealta”, sanoo Dr. Miehekäs. “Sinulla on oikeus käyttää värejä, jotka saavat sielusi loistamaan.”

1. Tee hienostuneeksi poskipunalla

Olen käyttänyt Tower 28 Beauty BeachPlease (20 dollaria) -voidetta uudessa Dream Hour -sävyssä joka päivä siitä lähtien, kun se saapui ovelleni. Se on täydellinen fuksia – se on kirkas ja makea, ja siinä on hienovaraiset siniset pohjasävyt, jotka tekevät siitä todella popin.

2. Ravista vuorausta

Voit olla hienovarainen vaaleanpunaisella eyelinerillä – Rozsan 19/99 Beauty Precision Pencil (26 dollaria) on täydellinen tähän. Siinä on superkermainen koostumus, joka on helppo levittää ja voi antaa sinulle vahvan viivan tai aistillisen jäljen.

3. Mene täyteen leiriin

The Barbie mOvie on leiri parhaimmillaan, enkä voi ajatella yhtä camper-tuotetta kuin vaaleanpunaista Croc Siren Clogia (75 dollaria). Ne ovat absurdeja. Ne ovat inhottavia. Ne ovat ikonisia.

4. Vie Barbie töihin

Mikään ei ole pahempaa kuin vaaleanpunainen Barbie-bleiseri, etkä voi sanoa sitä minulle. Camila Coelho, Morena Blazer (198 dollaria) fuksiassa yhdistää tämän äärimmäisen naisellisen sävyn teräviin, laatikkomaisiin linjoihin, jotka tarjoavat kohonneen sekoituksen oikeita ja tekstuuria. Ja pieni piste käänteen yläosassa on *kokin suudelma*. Täydennä ilme sopivalla Paulina Shortilla (128 dollaria).

5. Suojele niitä kurkistavia Tomeja

Nämä aurinkolasit ovat IT. Siinä kaikki.

6. Hanki laukkusi

Olen ilmaisulaukkujen fani, joten Brandon Blackwoodin Nia-laukku (450 dollaria) on ollut päähenkilö unelmissani siitä lähtien, kun huomasin sen. Se on käsin neulottu laukku punaisesta ja vaaleanpunaisesta nahasta ja se on helvetin tyylikäs.

7. Nuku kuin Barbie

Kun Barbie-pääsi kohtaa Barbie-tyynysi ja astut Barbie-unelmamaahan, miksi et pukeudu Barbie-yöpaitaan? Lunya’s Washable Silk Tulip Back Set (188 dollaria) rajoitetun erän sävyssä Caffeinated Pink on täydellinen aikuisten vastaus Barbie-yöpaitaan, joka sinulla oli kahdeksanvuotiaana.

8. Tule, Barbie. Tule, mennään juhlimaan

Ole huomion keskipiste kaikissa juhlissa, joihin osallistut upealla Norma Kamali Diana Metallic One-Shoulder -minimekolla (225 dollaria). Valmistettu poly-spandex-sekoituksesta, jossa on neljään suuntaan joustavuus, se on niin mukava, että tulet rakastamaan tanssimista siinä koko yön.

9. Villi luomivärisi kanssa

Luo vaaleanpunainen ilme, jossa on runsaasti syvyyttä Fenty Beauty Snap Shadows -luomiväripaletilla (30 dollaria) 4 Rosessa. Siinä on viisi ruusuista sävyä ja yksi vaaleanpunainen ruskea, joiden avulla voit luoda moniulotteisia, yksivärisiä ilmeitä.

10. Tee turska kiiltämään

Kun levität Rare Beauty Lip Soufflé Matte Cream -huulipunaa (20 dollaria) Ascend-sävyssä, ihmettelet, voivatko kantapääsi vielä koskettaa lattiaa. Se on ilmeikäs fuksia miellyttävällä viimeistelyllä, joka kestää pitkään, joten voit nauttia Barbie-todellisuudesta koko päivän.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *