Avonin uusi C-vitamiinikokoelma tekee ihmeitä iholleni

By | October 8, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

C-vitamiinipitoiset seerumit ja kosteusvoiteet ovat suosikkituotteitani, kun kasvojen iho näyttää samealta ja väsyneeltä – muutaman päivän käytön jälkeen kirkastava vitamiini antaa aina luotettavasti luonnollisen hehkun. Joten kun löysin trion uusia C-vitamiinivartalotuotteita, jotka on suunniteltu tuomaan säteilevää C-vitamiinin “rakkautta” muuhun kehoon, kesän jälkeinen ihoni huusi kokeilla niitä.

Avonin Anew Vitamin C -sarjaan kuuluvat Glow Body Scrub (36 dollaria), Nourishing Body Butter (32 dollaria) ja Illuminating Body Serum (20 dollaria), jotka kaikki on suunniteltu elvyttämään, uudistamaan ja virkistämään ihoa, joka on ajan mittaan samentunut sisäisen ikääntymisen ja ulkoisten tekijöiden, kuten esim. ympäristön saastumisena. Kasvotuotteissa niin suositun vitamiinin tekeminen vartalonhoitosarjan sankariksi oli luonnollista, sanoo Shirley Lawson, ihonhoitobrändin Avonin markkinointipäällikkö.

“C-vitamiinia mainostetaan pyhän graalin ainesosana, joka voi kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja neutraloida ihoa vahingoittavia vapaita radikaaleja; Halusimme laajentaa nämä C-vitamiinin säteilevät hyödyt koko kehoon”, Lawson sanoo. “Kuka ei haluaisi tervettä, hehkuvaa ihoa päästä varpaisiin?”

Antioksidanttisella C-vitamiinilla on muita etuja kirkastavan vaikutuksensa lisäksi, sanoo lääketieteen tohtori Azza Halim, anestesialääkäri, joka on erikoistunut esteettiseen lääketieteeseen, ikääntymistä ehkäiseviin hoitoihin ja regeneratiiviseen lääketieteeseen.

“Kuorinnassa oleva C-vitamiini auttaa irrottamaan kuolleita ihosoluja pinnalla ja paljastamaan terveet solut”, sanoo tohtori. Halim. “Se auttaa myös hyperpigmentaatiossa ja osana kosteusvoidetta antaa kirkkaamman ja kiinteämmän ihon. Kannustan ehdottomasti potilaitani sisällyttämään sen päivittäiseen rutiiniinsa.”

Jokaisessa Anew Vitamin C -kokoelman tuotteessa on myös muita kohdennettuja aktiivisia ainesosia, jotka tuottavat tuloksia. Vartalokuorinta käyttää biohajoavia sokerikiteitä poistamaan fyysisesti kuolleita ihosoluja ja papaija-ananasentsyymisekoitusta, joka liuottaa hellävaraisesti kuolleita soluja kaksivaikutteisen kuorinnan aikaansaamiseksi. Vartalovoi sisältää niasiiniamidia, joka supistaa huokosia, parantaa ihon sävyä ja vahvistaa ihon suojakerrosta, sekä natrium-PCA:ta, tehokasta kosteusvoidetta, jota esiintyy luonnollisesti ihossa.

“Natrium PCA toimii kosteuttavana aineena, mikä tarkoittaa, että se houkuttelee kosteutta pinnan eri kerroksiin”, sanoo Dr. Halim. “Hyaluronihappo kestää jopa 100-kertaisen painonsa vedessä, kun taas natrium-PCA jopa 250-kertainen painonsa verran vedessä.”

Sekä vartalovoi että vartaloseerumi sisältävät E-vitamiinia torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja suojaamaan kosteuden haihtumista vastaan, ja – myös vartalokuorinnassa – runsaasti vitamiinipitoista auringonkukkaöljyä, joka kosteuttaa ihoa ja vähentää punoitusta ja ärsytystä. Anew Vitamin C Trio on dermatologisesti testattu, hypoallergeeninen eikä sisällä parabeeneja, ftalaatteja eikä mineraaliöljyä.

Mitä tapahtui, kun kokeilin Avonin Anew Vitamin C -kokoelmaa?

Kesä aurinkoisine päivineen, uima-altaaseen ja ilmastoinnin pyörittämiseen voi painaa ihoa, joten oli täydellinen aika nähdä, voisivatko tuotteet auttaa minua saamaan hehkuni takaisin. Rakastan hyväntuoksuista tuotetta, joten ihastuin heti kokoelman virkistävään, hedelmäis-kukkaiseen tuoksuun, jossa oli juuri oikeaa vivahdusta sitrusta.

Käytin kuorintaa noin kolme kertaa viikossa ja isommat kiteet irtosivat hyvin ja ilman karkeutta. Vartalovoi, jota käytin kahdesti päivässä, oli kaikkea sitä, mitä vartalovoissa pitääkin olla – rikas mutta kevyt, kosteuttava mutta ei rasvainen – ja jätti käsivarsien ja jalkojen ihon hehkumaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Noudatin suositusta lisätä pumpun tai kaksi vartaloseerumia vartalovoihin, ja se nosti ehdottomasti kirkkaustekijää verrattuna jälkimmäisen tuotteen käyttöön.

Bonus: Seerumi antaa iholleni hieman kiiltoa, ja tytönä, joka rakastaa kaikkea kiiltoa, olen tottunut levittämään nopean kerroksen käsivarsilleni ja jalkoihini ennen kuin lähden ulos.

Vaikka näin välittömiä tuloksia kosteutuksen ja vähemmän tylsyyden suhteen tuotteissa kuorinnan ansiosta, kestää ainakin muutaman viikon ennen kuin muutokset C-vitamiinin ottamisesta ovat havaittavissa, ja voin ilokseni kertoa, että ihoni tuntuu kiinteämmältä ja kirkkaammalta. jatkuvalla käytössä. Pidin todella siitä, kuinka nämä tuotteet elävöittivät ja virkistivat ihoani kesän muuttuessa syksyksi, ja olen innoissani voidessani kääntyä “C Trion” puoleen auttaakseni ihoani selviämään talven alkamisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *