Asennonvoimaharjoittelu vain 8 minuutissa

By | September 15, 2023

minäAsennon parantaminen ei ole kertaluonteinen yritys. Pystyssä seisominen vaatii lihaksia, jotka ovat tarpeeksi vahvoja pitämään sinut pystyssä, mutta myös tarpeeksi pitkiä ja löysät pysyäkseen auki.

Se on itse asiassa pyöreä ongelma: Huono asento voi vaikuttaa kielteisesti joustavuuteesi, ja heikentynyt joustavuus vaikuttaa ryhtiisi, jolloin lihakset lyhenevät ja heikkenevät – ja pystyssä pysyminen on vaikeampaa.“Yksi suurimmista liikkuvuuteen vaikuttavista tekijöistä on huono ryhti”, Emily Kiberd, DC, Urban Wellness Clinicin kiropraktikko, kertoi aiemmin Well+Goodille. “Liikasta istumisesta johtuvat heikot lihakset voivat johtaa kehon kompensaatioihin, jotka voivat vaikuttaa liikkuvuuteen ja aiheuttaa nivelten rappeutumista, lihasjännitystä ja päänsärkyä.”

Kuinka voimme pysäyttää kierteen? Yläselkää ja olkapäitä vahvistavilla harjoituksilla sekä venyttelyillä ja mobilisoivilla kierroksilla. Tämä Go Chlo Pilatesin perustajan ja opettajan Chloe de Winterin uusi harjoitus tekee juuri sen.

“Monet ihmiset sanovat minulle aina haluavansa parantaa ryhtiään, koska he viettävät niin monta tuntia tietokoneen ääressä kirjoittaen”, de Winter sanoo. “Joten tämä kurssi on täydellinen sinulle.”

De Winter aloittaa joillakin yläselän ja selkärangan liikkuvuusharjoituksilla. Hän kannustaa opiskelijoita tekemään nämä liikkeet mahdollisimman suuriksi maksimaalisen nivelkierron saavuttamiseksi.

Tee seuraavaksi sarja harjoituksia Superman-asennon perusteella. Näiden tarkoituksena on aktivoida koko vartalon takaosa ja “vahvistaa tärkeitä asentolihaksia, jotka tukevat yläselkäämme ja vahvistavat hartioita”, de Winter sanoo.

Lopuksi viimeistelysarja punnerruksia ja punnerrusvariantteja vahvistaa ja avaa rintaasi. Lisäät käsivarsien pidennykset auttamaan näiden hartioiden mobilisoimista. Täydennä sitä muutamalla rintanavaajalla ja alle 10 minuutissa olet valmis kävelemään pitkänä ja vahvana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *