Arvostelu Summer Fridays Rich Cushion Creamista

By | September 10, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kun ajattelen ihanteellista kosteusvoidettani, minulla on oudon tarkka lista vaatimuksista. Haluan paksun koostumuksen, joka tuntuu raskaalta, mutta on riittävän kevyt jokapäiväiseen käyttöön ja imeytyy ihoon sekunneissa. Haluan, että se on täynnä erittäin kosteusvoiteita ja esteystävällisiä ainesosia, mutta ei mitään, mikä tukkiisi huokoseni tai aiheuttaisi ärsytystä tai aknea. Haluan jotain kliinisiä tietoja tukevan väitteensä tueksi, ja vaikka se ei ole sopimusten rikkoja, rakastan mukavaa tuotetta, jonka voin jättää turhamaisuuteeni.

Ja nyt uuden Summer Fridays Rich Cushion Cream Ultra Plumping Moisturizer -kosteusvoiteen lanseerauksen myötä voin saada juuri sen.

Kesäperjantaisin Rich Cushion Cream Ultra Plumping Moisturizer – 52,00 dollaria

Tietoja ainesosista

Glyseriini: kosteuttava aine, joka imee vettä ihoon parantaakseen kosteutta

Skvalaani: ihoa pehmentävä pehmittävä aine, joka tarjoaa antioksidanttisuojaa ja lisää ihon kosteustasoa

Allantoiini: Monitoimiaine, joka rauhoittaa, kuorii, kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa

Kamomilla: Luonnollisesti johdettu, rauhoittava ainesosa rauhoittaa herkkää ihoa, rauhoittaa punoitusta ja tulehdusta

  • Kosteuttaa ja pehmentää ihoa
  • Ei tukkia huokosia
  • Kevyt mutta rikas

Glyseriinillä, skvalaanilla, kamomillalla ja allantoiinilla rikastettu Rich Cushion Cream on kliinisesti todistettu (riippumattomissa kliinisissä ja kuluttajatutkimuksissa) parantavan nesteytystä sekä välittömästi että ajan mittaan. Se on täyteläinen, rauhoittava ja suojaava este, mutta se ei ole komedogeeninen, mikä tarkoittaa, että se toimii tukkimatta huokosia. Hajusteeton koostumus sai jopa National Ekseemaliiton hyväksymismerkinnän, joka myönnetään tuotteille, jotka on testattu tarkasti herkkyyden, ärsytyksen ja myrkyllisyyden suhteen ja jotka täyttävät NEA:n tieteellisen valvontakomitean tiukat standardit.

Vaikka kosteusvoiteen pitkä lista kiitosta ja etuja on varmasti vakuuttava, minuun eniten vaikutuksen tekee sen rauhoittava koostumus ja suussa sulava koostumus. Ensi silmäyksellä kerma näyttää ja tuntuu erittäin paksulta, melkein kuin voita huoneenlämmössä. Mutta levitettynä se liukenee ja imeytyy ihoon ilman paljon vaivaa. Se rauhoittaa välittömästi syvälle ihoon kietoen ihoni mukavaan pieneen kosteuspeittoon ja jättäen pinnalle hieman kosteutta. Se on myös yllättävän monipuolinen, varsinkin näin täyteläiselle kermalle. Brändi suosittelee voiteen käyttöä päivällä ja illalla, kosteuttavana meikkipohjamaalina aamulla ja ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena ennen nukkumaanmenoa. Vaikka minulla on tapana valita päiväsaikaan jotain kevyempää, rakastan Rich Cushion Cream -voidetta 24/7 kosteutusta – voin tehdä sen. tuntea ero. Yhdistin sen 5+ eri SPF:ään ja useisiin meikkipintoihin, eikä siinä ollut nyppyjä.

Ja kuten kaikkien Summer Fridays -tuotteiden kohdalla, pakkaus itsessään on upea. Vauvansininen lasi on hienovarainen, mutta ylellinen ja näyttää hyvältä pukeutumispöydälläni. Ainoa vaivani, ja pieni, on se, että inhoan likaisten pienten sormieni työntämistä purkkiin – mieluummin pumpun tai putken tai ainakin pienen lusikan mukana. Onneksi minulla on käytössäni iso kokoelma omia lapioitani; Et löydä naarmuja lasistani.

Se on toinen hitti Summer Fridaysilta – ei todellakaan yllättävää tässä vaiheessa (jos olet yrittänyt). minkä tahansa (tiedät tarkalleen mitä tarkoitan), mutta kiistatta vaikuttava. Odotan hengitystä pidätellen seuraavaa julkaisua, mutta siihen asti levitän Rich Cushion Creamia yötä päivää.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *