Arvostelu Alpyn Beauty Ghostberry Repair Creamista

By | October 22, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

En pelkää, koska rakastan erityisen täyteläisiä voiteita – ja naurettavan korkeita vaatimuksiani päivittäistä kosteusvoidetta kohtaan. Pidän aina tiukkaa kiertoa vikaturvallisia hakkujani käsillä; Toki saatan poiketa klassikoista kokeillakseni uusia lanseerauksia (työn riski), mutta ennemmin tai myöhemmin löydän aina tieni takaisin niihin.

Ja vaikka toimittajilla ei olekaan kaikille sopivaa tapaa testata tuotetta, tiedän, että Todella Rakastan uutta kosteusvoidetta, kun liikutan sitä jatkuvasti edestakaisin kylpyhuoneeni (jossa teen iltaisen ihonhoitorutiinini) ja turhamaisuuden (jossa teen aamurutiinini ja meikin) välillä. Se on harvinainen tapaus – sellainen, joka on tapahtunut vain muutaman kerran viime vuosina.

Yli kaksi viikkoa kuljettuani kylpyhuoneesta turhamaisuuteen ja takaisin, uusi Alpyn Beauty Super Peptide & Ghostberry Repair Cream (62 dollaria) on virallisesti voittanut hyväksymissinetini.

Alpyn Beauty, Super Peptide & Ghostberry Barrier & Wrinkle Repair Moisturier – 62,00 $

Ainesosien huomautukset:

  • Snap-Eight Peptide: Tehokas kahdeksan peptidin yhdistelmä, jotka auttavat rentouttamaan ilmentymien ulkonäköä.
  • Ghost Berry: Kasvi, joka rauhoittaa ihoa lievittämällä punoitusta ja ärsytystä.
  • Five Ceramide Complex: Viiden keramidin sekoitus, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihossa ja vahvistamaan suojaavaa estettä.
  • Kosteuttaa ja uudistaa vahingoittunutta ihoa
  • Hajusteeton koostumus on turvallinen herkälle iholle
  • Vähentää näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä
  • Kallis
  • Muut pakkausvaihtoehdot ovat hygieenisempiä

Miksi ihosi saattaa tarvita “korjausta”.

Vaikka sinulla olisi parhaat aikomukset, “liian” laittaminen iholle – erityisesti kovien ainesosien ja liiallisen kuorinnan kanssa – voi vahingoittaa herkkää ihosuojaa. Sama voi tapahtua lämpötilan vaihteluiden ja eri elämäntapatekijöiden vuoksi, mutta seuraukset ovat samat: ihosi on huonosti kykenevä säilyttämään kosteutta ja puolustautumaan elementtejä vastaan, jolloin olet alttiimpi kuivumiselle, ärsytykselle ja aknelle. .

“Kun käytetään voimakkaita puhdistusaineita, kovia tuotteita, äärimmäisiä lämpötiloja (esim. kuumaa vettä) tai tiettyjä lääkkeitä, ihosi pH-tasapaino voi häiriintyä – luonnolliset bakteerit voivat siirtyä, jolloin hyvät bakteerit voivat hävitä ja huonot bakteerit kukoistaa luonnolliset öljyt. poistettu iholta”, sanoo Rachel Nazarian, MD, FAAD, ihotautilääkäri Schweiger Dermatology Groupista New Yorkissa. “Yksi tai useampi ihon siirtymä tähän suuntaan voi saada ihon heikkenemään ja tulehtumaan.”

Jos ihosi yhtäkkiä, no, vihaisempi, tavallista, tämä on hyvä merkki siitä, että on aika lisätä korjaustuote rutiinisi.

Mitä Alpyn Beauty Ghostberry Repair Cream sisältää?

Tässä Alpyn Beauty Ghostberry Repair Cream tulee mukaan, ja sen sertifioitu ihotautilääkäri Ranella Hirsh, MD, sanoo olevan loistava rauhoittava vaihtoehto niille, joilla on herkkä iho ja heikentynyt ihosuoja.

Sen pääainesosa on haamumarja (kutsutaan myös “lumimarjaksi”), joka kasvaa pääasiassa lännessä ja jota on pitkään käytetty yrttilääkkeissä paikallisena hoitona palovammojen, ärsytysten ja ihottumien hoidossa, sanoo Dr. Peura. Se parantaa näitä vaivoja niin tehokkaasti, että se on saavuttanut mainetta “luonnon neosporiinina” – minkä pitäisi antaa sinulle vihjeen siitä, kuinka hyvä se voi olla korjauksen tarpeessa olevalle ihosuojalle.

Ghostberryn rauhoittavia, uudistavia ominaisuuksia vahvistaa voiteessa viiden keramidin kompleksi, joka auttaa säilyttämään kosteuden ja vahvistamaan ihon lipidisuojaa. Ihotautilääkärit kutsuvat usein keramideja (jotka esiintyvät luonnostaan ​​ihossa) “laastina, joka pitää ihosolujesi rakennuspalikoita yhdessä”, mikä tarkoittaa, että mitä enemmän niitä on, sitä paremmin suojakerros vahvistuu.

Koostumus sisältää myös sekoituksen kahdeksaa peptidiä, jotka täyttävät ja kiinteyttävät ihoa, sekä tasmanianpippuria, jota Dr. Hirvi on rakastettu sen anti-inflammatorisista ominaisuuksista.

Voide ei ainoastaan ​​tee ihmeitä usein vaurioituneelle iholle, vaan se on myös saanut National Ekseemaliiton hyväksymismerkinnän kyvystään hoitaa erittäin herkkää ihoa ilman ärsytystä tai myrkyllisyyttä.

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Aloin kokeilla kosteusvoidetta erityisen hektisen matkan jälkeen, joka aiheutti iholtani vähemmän kuin tähteä. Stressi yhdistettynä kuivaan lento-ilmaan on varma resepti hitaudelle ja kuivumiselle, ja juuri sen kanssa kamppailin kotiin tullessani. Tämä tuote ei todellakaan olisi voinut tulla täydellisempään aikaan.

Koostumus on paksu, mutta siinä on vaahtoava rakenne (samanlainen kuin kreikkalainen jogurtti), mikä tekee siitä erittäin levittyvän – se sulautuu saumattomasti ihoon jättämättä pelottavia jäämiä, joita yleensä esiintyy paksummissa kaavoissa. Ainoa asia, jota en tehnyt Rakkaus on, että se tulee purkissa, joka on yleensä vähemmän hygieeninen kuin pumpun yläosa tai puristeputkipakkaus, koska sinun on upotettava sormesi siihen, jotta tuote kauhaisi (aina Pese kätesi etukäteen, jotta aknea aiheuttavat bakteerit eivät leviä kasvoillesi. Silti olin valmis jättämään huomioimatta kaavan muodon sen tuottamien erinomaisten tulosten vuoksi.

Melkein heti levityksen jälkeen kosteusvoide poisti lennon jälkeisen ihoärsytykseni. Vaikuttavinta oli kuitenkin se, mitä tapahtui muutaman päivän kuluttua. Ihoni oli huomattavasti terveempi hehku – minkä kanssa yleensä kamppailen, koska ihoni on taipuvainen kuivumaan – ja näytti kiinteämmältä kuin tavallisesti. Tulokset olivat niin vaikuttavia (ja muutakin). ilmeisesti), jonka luulin alun perin yökäyttöiseksi kosteusvoiteeksi ja siirsin sen kylpyhuoneeseen, mutta huomasin kurkottavani sitä myös aamulla.

Uutena Alpyn Beauty -superfanina aion hankkia tätä kosteusvoidetta tulevalle kaudelle – juuri sopivasti kylmään ja kuivaan talviilmaan väistämättä liittyvää estehäiriötä varten.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *