Apollo Neuro Wearable: Todistettu vuonna 2023

By | September 26, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Muutama vuosi sitten olin enemmän stressaantunut kuin koskaan elämässäni. Nukuin tuskin, olin jatkuvasti ahdistunut ja minusta tuntui, että tuskin pystyin ylläpitämään omaa selviytymismuotoani toimiakseni töissä ja henkilökohtaisessa elämässäni. Vaikka monet tekijät auttoivat minua lopulta palauttamaan hermostoani – mukaan lukien muutamat erilaiset terapiamuodot – Apollo Neuro -laite auttoi minua selviytymään arjesta ja palauttamaan maadoitetun tunteen kehossani.

Apollo Neuro -laite – joka tunnetaan myös nimellä Apollo® Wearable (300 dollaria) – sisältää kosketusterapiateknologian, joka on suunniteltu tukemaan unta, rentoutumista, keskittymistä, palautumista ja minun tapauksessani hengähdystaukoa ahdistuksesta. Tämä käytännöllinen, hieno laite on nyt kahden vuoden ajan rauhoittanut minua stressaavina aikoina ja auttanut minua löytämään rauhan silloin, kun sitä eniten tarvitsen. Löydät koko arvosteluni alta.

Mikä on puettava Apollo Neuro?

Vaikka Apollo®-puettava laite näyttää kuntoseurantalaitteelta, se ei itse asiassa tallenna mitään. Sen sijaan se istuu iholla ja käyttää ainutlaatuisia värähtelymenetelmiä vagushermon stimuloimiseen ja mielen ja kehon yhteyden palauttamiseen nykyisempään tilaan.

Apollo Neuro, Apollo® Wearable – 300,00 dollaria

Aluksi 350 dollaria, nyt 300 dollaria

Sisältää: Keskimmäiset bändit (pienet ja suuret bändit myydään erikseen), Apollo-laite, mikro-USB-latauskaapeli, pidike, ilmainen pääsy Apollo Neuro -sovellukseen

Materiaalit: Polykarbonaattimuovi (klipsi), neopreeni polyesterikuorilla (hihna)

Akun kesto: 6-8 tuntia jatkuvaa toimintaa

Takuu: Yhden vuoden takuu

Värit: 3

  • Kevyt, huomaamaton laite.
  • Käyttäjäystävällinen
  • Tukee unta, palautumista, keskittymistä, mielialaa ja paljon muuta.
  • Tutkimuksen ja tieteen tukemana
  • Kallis
  • Se sekoitetaan usein terveys-/uniseurantalaitteeseen – se ei tallenna mitään

Laitteen inspiraation lähteenä on stressin biologia, kehomme reagointi “taistele tai pakene” -tilanteissa ja molempien taustalla oleva hengitysvoima. Tämän tieteen (ja 60 vuoden biofeedback-tutkimuksen) perusteella Apollo Neuron neurotieteilijät ja lääkärit ovat kehittäneet työkalun, joka on suunniteltu muuttamaan hengitystapoja optimaalisempaan viidestä seitsemään hengitystä minuutissa.

“Useimmat meistä hengittävät 12-18 hengitystä minuutissa joka päivä”, sanoo Dave Rabin, MD, PhD, yksi Apollo Neuron perustajista ja ylilääkäri. “Voit saada aikaan ihanteellisia hengitysmalleja kehossamme yksinkertaisesti välittämällä rytmejä, jotka saattavat kehon näihin tiloihin ihosi läpi kosketusreseptoriemme kautta”, hän lisää.

Yksinkertaisesti sanottuna Apollo Neuro -laite värähtelee ja lähettää tiettyjä taajuuksia, jotka on suunniteltu vaikuttamaan autonomiseen hermostoon. Tämä voi auttaa siirtämään kehon stressivasteen sympaattisesta hermostosta (taistele tai pakene) parasympaattiseen hermostoon (lepo ja rentoutuminen). Lue lisää sen taustalla olevasta tutkimuksesta ja tieteestä täältä.

Kuinka se toimii

Jokainen puettava Apollo-laite on varustettu seitsemällä värähtelytaajuudella, jotka on suunniteltu helpottamaan stressin oireita tuomalla sinut nykyhetkeen ja tukemalla maadoittavampaa keskittymistä. “Syy, miksi värähtelytaajuudet voivat lievittää stressiä, on sama syy, miksi suosikkikappaleesi rauhoittaa sinua huonona päivänä”, selittää tohtori. Rabin. “Tämä johtuu siitä, että kun olemme stressaantuneita, hengitämme erittäin nopeasti, sykkeemme on tyypillisesti korkea ja vietämme tyypillisesti suurimman osan ajastamme ajattelemalla menneisyyttä tai tulevaisuutta nykyhetken sijaan.”

Käytä yksinkertaisesti kiinnittämällä laite mihin tahansa. (Se on yleisimmin ranteessa, mutta nauha voidaan kiinnittää myös nilkan ympärille, paidan kaulukseen tai jopa rintaliivien olkaimeen – missä haluat tuntea “värähtelysi”.) Kun se on päällä, voit käyttää älypuhelimeesi ohjataksesi sitä mukana tulevan sovelluksen kautta, jonka avulla voit määrittää “Vibe”-asetuksen, keston ja voimakkuuden. Se siitä; Laite alkaa toimia, sykkii niin paljon tai vähän kuin haluat, muistuttaen sinua hengittämään, keskittymään ja keskittymään uudelleen, joko ennen suurta kokousta, intensiivisen harjoituksen jälkeen tai vain päivän viettämisen aikana.

Minun arvosteluni

Kun ostin Apollo Neuro -laitteen, halusin todella tuntea rauhaa. Pandemiasta kului vuosi, ja olin tekemisissä heikentävän stressin kanssa, joka sai minut usein väsyneeksi ja loppuun palaneeksi. Opin laitteen eduista ensin Instagramissa ja tiesin, että minun piti kokeilla sitä.

Kun aloin käyttää sitä, en rehellisesti sanottuna ollut varma, tekikö se mitään. Tunsin kosketusterapian pulssit ranteeni sisäpuolella, mutta en tuntenut todellista helpotusta muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Mutta kun aikaa kului ja aloin käyttää sitä säännöllisemmin, huomasin kuinka erilaiselta tunsin sitä käyttäessäni ei ollut pitää sitä päällä. Kun se riippui ranteessani ja työskenteli korkeavärähtelyllä, tunsin itseni itsevarmemmaksi, vähemmän stressaantuneeksi ja rauhallisemmaksi. Tämä rauhoittava tunne vahvistui erityisesti pelon aikoina; Kaikkien kanssa surina Ihollani laite ympäröi minut maadoittavalla tunteella, joka sai minut tuntemaan oloni välittömästi rentoutuneeksi ja nuoremmaksi.

Kuva: Tekijä

Pidän laitteesta eniten siitä, kuinka hyvin se muistuttaa minua olemasta tässä hetkessä. Mindfulness-käytännöt, kuten hengitysharjoitukset, jooga ja meditaatio, on tarkoitettu edistämään nykyhetken tietoisuutta, mikä tutkimusten mukaan voi auttaa rauhoittamaan hermostoa ja vähentämään stressin ja ahdistuksen tunteita. Samoin kosketusterapia voi “palauttaa meidät ihanteelliseen hengitystilaan, mikä auttaa meitä olemaan enemmän läsnä ja vetää meidät menneisyydestä ja tulevaisuudesta nykyhetkeen”, toteaa Dr. Rabin.

Säännöllisesti käyttäessäni ja käyttäessäni selviydyin paremmin päivän stressistä ja pysyin enemmän läsnä kehossani. Käyttämällä laitetta yhdessä muiden mindfulness-käytäntöjen ja -terapioiden kanssa, pystyin hallitsemaan stressiäni tavalla, joka lopulta antoi minulle kaipaamani helpotuksen. Jopa kaksi vuotta pandemian huipun jälkeen käytän edelleen Apollo-asuani palatakseni itseeni ja muistuttaakseni itseäni hengityksestä, kun sitä eniten tarvitsen.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Gothe, Neha P et ai. “Joogan vaikutukset aivojen terveyteen: järjestelmällinen katsaus nykyiseen kirjallisuuteen.” Brain Plasticity (Amsterdam, Alankomaat) Vol. 5.1 105-122. 26. joulukuuta 2019, doi: 10.3233/BPL-190084


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *