Ammattilaiset haluavat kertoa sinulle kulmakarvojen microbladingin riskeistä

By | September 25, 2023

minäOn vaikea olla hyppäämättä jokaiseen kauneustrendiin – varsinkin sellaisiin, jotka lupaavat helpompaa rutiinia – ja microblading tekee juuri sen, väittäen tuovan täyteläisempiä kulmia ja säästäen samalla täyttöön ja muotoiluun kuluvaa aikaa. Tämä suosittu hoito on tatuointimenettely, jossa etsataan lyhyitä vedoksia kulmakarvoihin ja täytetään ne sitten pigmentillä, joka muistuttaa hiuksia. Mutta ennen kuin varaat itsellesi paikan tuolille (ja käytät siihen pienen omaisuuden), on tärkeää ymmärtää tämän palvelun mahdolliset sudenkuopat.

Kultataiteilija Kelley Baker, joka työskentelee Amal Clooneyn ja Kardashiansin kaltaisten julkkisten kanssa, sanoo, että hän on viime aikoina nähnyt lisääntyneen asiakkaiden määrän, jotka haluavat poistaa microblade-kulmakarvansa. “Ihmiset ajattelevat, että se on välitön korjaus, koska he näkevät, miltä se näyttää Instagramissa, mutta he eivät oikein ymmärrä seurauksia ja mitä voi tapahtua”, hän sanoo. “Lisäksi et saa isoja, pörröisiä Kardashian-kulmia tatuointipalvelusta.”

Joey Healy, toinen julkkisten kulmakarvojen asiantuntija, on kokenut samanlaista vastareaktiota New Yorkin harjoituksissaan ja uskoo, että microblade-kulmakarvatrendi saattaa olla menossa pois muodista. “Trendisyklit ovat erittäin nopeita, etenkin sosiaalisessa mediassa ja kauneudessa”, hän sanoo. ”Hyvä esimerkki näiden trendien vauhdista on kulmakarvojen laminointi. Kaikki pitivät siitä ensimmäisellä tai toisella kerralla, mutta muutaman viikon kuluttua ihmiset huomasivat, että heidän kulmakarvansa olivat kuivat, vaurioituneet, hauraat ja särkyneet – ja niin trendi katosi.” Tätä silmällä pitäen hän ei ole yllättynyt siitä, että microblading-trendi on ilmeisesti päättyy viiden vuoden kuluttua. “Ihmiset ovat todistamassa hoidon pitkäaikaisia ​​tuloksia kulmakarvojen lisäksi myös iholla kulmakarvojen alueella ja sen ympärillä”, hän sanoo.

Alla ammattilaiset paljastavat microbladingin riskit, jotka sinun tulee tietää ennen kuin kokeilet hoitoa itse.

Microbladingin riskit: Ajattele ennen kuin värjäät

Mikä voi mennä pieleen microbladingissa? Bakerin mukaan niin monta asiaa. Kuten kaikissa tatuoinneissa, syövytetty viiva voi (ja yleensä tulee) vuotamaan tai laajenemaan, hän selittää. Todisteena hän sanoo, että sinun tarvitsee vain katsoa tatuointia, jonka joku on ottanut yliopistossa, jotta näet, kuinka nämä asiat muuttuvat ajan myötä. Nämä muutokset voivat saada kaaret näyttämään “mutaisilta” tai “sumeilta” mieluummin kuin halutuilta herkiltä vedoilta.

Healy lisää, että microblade-kulmasi väri voi muuttua ja haalistua ympäristötekijöiden, kuten auringonvalon, vuoksi, mikä hajottaa pigmenttiä. Pigmentin pohjasävyt voivat myös muuttua, jolloin kulmakarvoihin tulee epäluonnollisen näköisiä sinisen, punaisen, harmaan tai jopa oranssin sävyjä.

Lisäksi Baker sanoo, että vaikka hoito laskutetaan väliaikaiseksi, se on itse asiassa melko pysyvä – ja jatkuu iän myötä. “Joten ihon muuttuessa kasvosi ikääntyessä, kulmasi säilyvät, mikä puolestaan ​​voi saada sinut näyttämään vanhemmalta”, hän sanoo.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa kuitenkin jättää microblading väliin, on se, että ammattilaiset eivät tarvitse lisenssiä tämän palvelun suorittamiseen. Joten jos et tee perusteellista tutkimusta, saatat päätyä huonoon työhön. “Voit osallistua päiväkurssille ja kutsua itseäsi microblade-taiteilijaksi”, Baker sanoo. Tämä tarkoittaa, että saatat olla tekemisissä teknikon kanssa, joka sijoittaa kaiverruksen väärin, jolloin tuloksena on muoto, joka ei sovi kasvojen piirteisiin, tai joka käyttää väriä, joka ei vastaa ihon sävyäsi. Vielä pahempaa, Healy sanoo, on, että infektioita voi esiintyä, jos microblading suoritetaan epähygieenisissa olosuhteissa.

Toinen tärkeä huomioitava näkökohta on, kuinka kauan microblade-kulmakarvat yleensä kestävät. Healy sanoo, että kun hoito on valmis etkä pidä siitä, se voi olla ongelma. Ja vaikka sinä Tehdä Jos pidät siitä lyhyellä aikavälillä, saatat muuttaa mieltäsi, kun kulmakarvatrendit alkavat muuttua. “Esimerkiksi suosittu “Boy Brow” -sarja vuodelta 2015 on hieman vanhentunut – tällä hetkellä on suositumpaa nauttia oomph ja pizzazz”, Healy sanoo. “Kun teet microbladea, olet todella naimisissa sen muodon kanssa.”

Mitä sinun tulee tietää microbladingin poistamisesta

Bakerin mukaan tämä on suuri syy siihen, miksi ihmiset haluavat poistaa microbladinginsa – mikä ei ole aivan saumaton prosessi. “Minulla oli asiakas, joka tuli luokseni, ja hänen kulmakarvansa olivat niin tummat ja läpinäkymättömät, että en voinut tehdä paljon sillä hetkellä”, hän kertoo. Joskus asiakkaat yrittävät tatuoida vaaleamman sävyn microblade-karvojen päälle piilottaakseen musteen, mutta tämä ei aina ole tehokasta. Healy sanoo, että vaikka laserpoisto voi poistaa pigmentin (ihan kuin poistaisit tatuoinnin), se voi myös vahingossa poistaa karvoja. “Microblade kulmakarvojen laserpoisto on vähän ironista, koska on erittäin vaikeaa välttää luonnollisten kulmakarvojen poistamista kyseiseltä alueelta, mikä tekee tyhjäksi tavoitteen saada ne valmiiksi”, hän sanoo.

Toinen tapa poistaa microblade kulmakarvat on “voittaa” musteesta, mikä on epämiellyttävä prosessi, joka voi johtaa arpeutumiseen. Se alkaa ajankohtaisella anestesialla alueen turruttamiseksi. Sitten teknikko käy läpi microblade-tatuoinnin luodakseen ihoon pieniä halkeamia. Sen jälkeen happo-emäsliuokseen kostutettua puuvillaa levitetään ja pidetään avoimella iholla musteen poistamiseksi. “Se on tuskallista, epämiellyttävää ja aiheuttaa arpia – ei todellakaan hyvä vaihtoehto mielestäni”, Healy sanoo

Mitä sinun tulee ottaa huomioon, jos haluat tehdä microbladingin

Tästä huolimatta monet ihmiset rakastavat microblade-kulmiaan, ja niitä varmasti on Hyvä Ehdokkaat hoitoon. Bakerin mukaan microbladingista voisi hyötyä ne, jotka ovat kynineet liikaa kulmakarvojaan, kärsivät kaljuuntumisesta, jotka ovat käyneet kemoterapiassa tai joilla on supervaaleat hiukset.

“En halua räjäyttää kaikkia microblading-artisteja, koska se on hieno palvelu sitä tarvitseville ihmisille – mutta älä vain hyppää trendiin, koska näet sen sosiaalisessa mediassa”, hän sanoo. “Tee todella tutkimusta ja kysy parhaita kysymyksiä [to your practitioner] Esimerkiksi: “Kuinka kauan olet tehnyt tätä, mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota, mistä olet saanut koulutuksesi, oletko koulutettu kosmetologi?””

Varmista, että olet sopiva ehdokas, teet kotitehtäväsi siitä, missä hoito voidaan parhaiten antaa, ja että ymmärrät, että kun saat hoidon, se on elinikäinen. Ja tiedä tämä jos sinä Tehdä Jos haluat paksuntaa kulmakarvojasi ilman ammattimaista väliintuloa, sinulla on paljon kotona käytettäviä (ja paljon vähemmän pysyviä) tuotteita, jotka auttavat sinua tekemään sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *