Alleven Instant Perfector Dark Spots -arvostelu

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Käytän kahta nopeutta meikkaamisessa. Ensimmäinen – joka aiemmin tapahtui vain noin kolme kertaa vuodessa erittäin Erityistilaisuuksissa vietän tunnin taidokkaasti muotoillessani glamiini melkein meditatiivisessa tilassa, muotoillen kasvojani paksuilla puikoilla ja pörröisillä siveltimillä ja pyyhkiä luomiani varjokerroksilla. Toinen vaihtoehto – jota tapahtuu periaatteessa kiihkeästi joka aamu – on se, että käytän viisi minuuttia ripsivärin levittämiseen ja hieromiseen jonkinlaista ihonhoitotuotetta aknearvilleni ennen kuin ryntään ulos ovesta.

Kaikki tämä tarkoittaa, että vaikka rakastan koko kasvomeikin ulkonäköä (ja käyttökokemusta!), minulla ei vain ole aikaa siihen. Mutta myönnän, että valmiina maailmalle lähteminen lisää itseluottamustani ja saa minut tuntemaan oloni todelliseksi aikuiseksi, joka ei kärsi huijarisyndroomasta. Siksi etsin jatkuvasti tuotteita, jotka nostavat viiden minuutin kasvoni uudelle tasolle. Uusin suosikki arsenaalissani? Alleven Instant Perfector (147 dollaria).

Alleven, Instant Perfector – 147,00 dollaria

Pääainesosat: kasvitieteellinen yhdiste, glyseriini

Värit: 7

  • Peitevoide, meikkivoide ja ihonhoito yhdessä kaavassa
  • Peittää täplät ja ihon epätasaisuudet
  • Häivyttää ja korjaa tummia läiskiä ja ikääntymisen merkkejä ajan myötä
  • Suojaa laajakaistavalolta
  • Vettä, hikeä ja siirtoa kestävä
  • Saatavilla rajoitetusti sävyjä
  • Kallis

Nyt ymmärrän täysin, että 147 dollaria on hinta paljon kuluttaa säätiöön. Mutta asia on, tämä tuote on paljon enemmän kuin pelkkä pohjamaali. Se on sekoitus peitevoidetta, meikkivoidetta ja ihonhoitoa, joten voit käsitellä rutiinisi kolme vaihetta yhdellä iskulla. Ja kukapa ei rakastaisi monikäyttötuotteita?! Pieni luova matematiikka (kieltäydyn kutsumasta sitä “tyttömatematikaksi”) säästää käytännössä rahaa.

Koostumus on valmistettu kasvipohjaisesta yhdisteestä, joka korjaa kolmea pääasiallista näkyviä ikääntymisen merkkejä: melaniinia (joka edistää tummia läiskiä), hemoglobiinia (joka tekee ihosta punaisen ja läikkyvän) ja kollageenin häviämisen (joka aiheuttaa hienoja juonteita) ja ryppyjä). ). 30-vuotiaana, joka käsittelee kaikkia näitä ongelmia, olen ikuisesti kiitollinen siitä, että olen löytänyt tuotteen, joka ratkaisee nämä ongelmat ilman, että minun tarvitsee lisätä rutiineihini mitään lisätoimenpiteitä. Pidän tuotteesta, koska se saa ihoni näyttämään välittömästi kirkkaammalta ja tasaisemmalta, ja se, että se tekee ylitöitä pitääkseen sen sellaisena sen jälkeen, kun olen poistanut meikin, on erittäin arvostettu lisäetu. Lisäksi se tarjoaa myös antioksidanttisuojaa vapaiden radikaalien aiheuttamien vaurioiden estämiseksi, joten se taistelee olennaisesti molempia virtoja vastaan Ja tulevaisuuden ikääntymisen merkkejä.

Useimmissa ihonhoitotuotteissa, joita olen kokeillut, on enemmän “ihon sävyjä” kuin perinteisissä meikkivoiteissa, mikä tarkoittaa, että ne peittävät vain vähän, ja ne on yhdistettävä raskaaseen peitevoideeseen piilottaakseni värjäytymiseni. Tämä tuote on kuitenkin todella keskipeittoinen, rakennettava tuote, jota voidaan käyttää täysin yksinään. Sen mukana tulee doe-foot applikaattori, jota haluan levittää peitevoidetyyliin suoraan iholleni ja sitten sekoittaa sormillani (käytän yleensä kauneussekoitinta, mutta olen huomannut, että tämä kaava sekoittuu paremmin iholta iholle). Ottaa yhteyttä). Se tarjoaa tasaisen viimeistelyn, joka ylittää kasteisen ja mattapintaisen ilmeen välisen rajan iho kun se kuivuu. Se tuntuu niin luonnolliselta, että raskaasta peittävyydestä huolimatta tuntuu, ettei minulla ole päälläni ollenkaan.

Testasin Alleven Instant Perfectoria kesän kuumimpina päivinä ja voin vahvistaa, että se pitää lupauksensa olla hien- ja siirtymäkestävä. Rakastan tätä jopa iltapäivisin, jotka ovat yli 30 °C (mitä on tapahtunut viime aikoina). paljon NYC) Minun ei tarvitse huolehtia meikin sulamisesta – tämä aine kestää koko päivän samalla kun se ravitsee ihoani. Kahden kuukauden aikana, jotka olen käyttänyt sitä, olen huomannut todellisen eron tummien täplieni ulkonäössä kauan kasvojeni pesun jälkeen.

Vaikka minulla saattaa olla vain viisi minuuttia aikaa meikin tekemiseen tiettynä päivänä, tämä tavara auttaa minua todella hyödyntämään rajallisen peiliajan.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *