9 tuotetta, jotka auttavat sinua rakentamaan muovittoman kauneusrutiinin

By | September 19, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Hienostunut kauneusrutiini on kaiken loppu aikani. Sekä “am” ja “pm” iteraatiot tarjoavat tilaa (toivottavasti) hidastaa, katsoa peiliin ja saada itsesi kuntoon. Valitettavasti sillä hetkellä, kun laajennat sitä Minä kaiken kattavaksi Mesaatat joutua varautumaan henkilökohtaisten hygieniatuotteidemme sisältämän muovin runsauden kanssa.

“Henkilökohtaisen hygienian ja kauneudenhoitoalan teollisuus tuottaa yli 120 miljardia pakkausyksikköä maailmanlaajuisesti joka vuosi – joista suurin osa ei ole todella kierrätettävissä”, sanoo Lea d’Auriol, kansainvälisen voittoa tavoittelemattoman järjestön Oceanic Globalin perustaja. Pakkaukset muodostavat peräti 40 prosenttia kaikesta muovista, joista suurin osa päätyy kaatopaikoille, poltetaan (ja siten vapautuu ilmakehään) tai valtameriimme. D’Auriolin mukaan YK:n ympäristöohjelma raportoi, että arviolta 11 miljoonaa tonnia muovia pääsee valtamereen joka vuosi – mikä vastaa lähes kahden roska-auton arvoa minuutissa. “Merissä on nykyään yli 5,25 biljoonaa muovikappaletta, ja 80 % valtamerten muovista tulee maalta.”


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Eve Fox, Eve Fox on digitaalinen johtaja Beyond Plasticsissa, osavaltion laajuisessa Vermontissa sijaitsevassa hankkeessa, joka yhdistää ympäristöpolitiikan päättäjät ruohonjuuritason järjestäjiin.
  • Lea d’Auriol, Oceanic Globalin perustaja ja toimitusjohtaja

Entä mikromuovit?

Sen lisäksi, että uutta muovia tulee ympäristöömme, myös olemassa oleva muovi on tulossa suuremmaksi ongelmaksi. Pienet muovihiukkaset (5 mm – 1 nm), jotka tunnetaan mikromuoveina, ovat tulosta muovin hajoamisesta ja löytävät tiensä ympäristöön kaikki.

“Kahden viime vuoden aikana tutkijat ovat löytäneet mikromuoveja ihmisen istukasta, verestä ja keuhkokudoksesta”, sanoo Beyond Plasticsin digitaalijohtaja Eve Fox. Näitä muoveja löytyy jopa itse kauneustuotteiden kaavoista, mikä tekee siirtymisestä luonnontuotteisiin kannattavan kestävän muutoksen.

Mistä aloitat?

“Sinun pitäisi ei Heitä pois kaikki omistamasi ja hyödynnä tilaisuus lähteä suurelle muovittomalle ostosmatkalle (se olisi hauskaa, mutta myös erittäin tuhlattavaa), Fox sanoo. ”Paras tapa on alkaa käyttää sitä, mitä sinulla on. Vaikka se ei ole loistavin tai välittömästi ilahduttava ehdotus, on tärkeää välttää muovin lisäämistä jätevirtaan.”

Kun olet valmis lisäämään varastoja, valitse lasista, alumiinista ja biohajoavista materiaaleista valmistetut pakkaukset. Jos haluat ostaa muovia, etsi numerot 1, 2 tai 5 tuotteen pohjasta. (Nämä ovat yleisimmin hyväksyttyjä kierrätyslaitoksissa.)

“Harkitse kierrätystä viimeisenä keinona”, d’Auriol sanoo. “Kauneudenhoitotuotteiden kierrättäminen voi olla hämmentävää, koska ne on usein valmistettu eri materiaaleista.” d’Auriol ehdottaa sellaisten tuotemerkkien tukemista, joiden pakkaukset ovat jätteettömiä (tai ei pakkauksia ollenkaan) ja etsivät itse tehtäviä kauneusvaihtoehtoja.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: kerro mielipiteesi. “Lähetä yritykselle sähköpostia tai merkitse heidät Instagram-viestiin ilmoittaaksesi, että valitset muovittomia pakkauksia ja tuotteita ja että toivot yrityksen vähentävän muovin käyttöä”, Fox sanoo. “Mitä enemmän potentiaaliset ja entiset asiakkaat kuulevat niitä, sitä todennäköisemmin he tekevät muutoksia.”

9 tuotetta, jotka voivat auttaa sinua rakentamaan muovittoman kauneusrutiinin

1. Clean Circle uudelleenkäytettävät Bamboo Charcoal -meikinpoistotyynyt – 24,00 dollaria

Unohda vanulappuja ja kertakäyttöisiä meikinpoistopyyhkeitä ja kurkota sen sijaan näitä uudelleenkäytettäviä bambutyynyjä, jotka toimitetaan pahvilaatikossa. Puhdistuksen helpottamiseksi ne ovat konepestäviä (Clean Circle tarjoaa pienen pussin), mutta ne voidaan myös huuhdella pesualtaassa. Terävän muotoilunsa ansiosta näitä uudelleenkäytettäviä tuotteita voidaan käyttää myös vanupuikkojen sijaan.

2. JR Liggett’s Virgin Coconut and Argan Oil Shampoo Bar – 8,00 $

Shampootangot ovat nousussa, ja tämä JR Liggettin kosteuttava vaihtoehto nauttii kulttimaisesta seurannasta. Älä anna vanhanaikaisen pakkauksen hämätä sinua: ylellinen koostumus, joka sisältää kookos-, risiini-, oliivi- ja arganöljyjä sekä E-vitamiinia, jättää hiuksesi pehmeiksi, vahvoiksi ja pörröisiksi. Tuotemerkki tarjoaa myös hoitoainetankoja.

3. Plaine Products -vartalovoide – 30,00 dollaria

Fox on suuri Plaine Productsin uudelleentäytettävien metallipullomallien fani. “Lähetät tyhjät pullot takaisin heille ja he lähettävät sinulle uudelleen täytetyt tai voit täyttää ne paikallisessa tukkuliikkeessä, jos sinulla on sellainen lähellä”, hän selittää. Plaine Productsin vartaloemulsiot on suunniteltu kaikille ihotyypeille, ja niissä on kolme vaihtoehtoa: hajusteeton, rosmariini-minttuvanilja tai sitruslaventeli.

4. Leaf Shave Plastic Free Razor – 84,00 $

Useimmat nykyaikaiset partakoneet on valmistettu muovista ja ne ovat joko kertakäyttöisiä tai vaativat kertakäyttöisen muovisen vaihtopään. Vaikka muovi on teknisesti kierrätettävää, koska se on kiinnitetty metalliteriin, miljardeja partateriä ja täyttökomponentteja heitetään pois joka vuosi. Leaf Shaven metalliturvallinen partakone toimitetaan muovittomassa pakkauksessa ja on valmistettu sinkkiseoksesta. Se on suunniteltu kestämään koko eliniän, joten sinun tarvitsee vain vaihtaa terät, jotka voidaan kerätä ja lähettää takaisin Leaf Shavelle kierrätystä varten.

5. Meow Meow Deodorant Stick – 14,00 dollaria

Vaikka markkinoilla on monia uudelleentäytettäviä deodorantteja, on vaikea löytää vaihtoehtoa, joka olisi täysin muoviton – siksi rakastamme tätä Meow Meow -tuotetta. Täysin luonnollinen koostumus on tehokas ja se on biohajoavassa paperiputkessa, joka voidaan heittää kompostiastiaan tyhjennyksen jälkeen.

6. Bite-hammastahnapatukat – 12,00 dollaria

Hammastahnaputket ovat niin viime vuosisadalla. Unohda muovitottumuksesi ja kurkoile näitä pieniä, fluorittomia purutabletteja, jotka yhdistettynä kosteaan hammasharjaasi luovat saman vanhan tahnan, jonka tunnet ja rakastat ilman jätettä. Bite-hammastahnan palat toimitetaan lasipullossa, jossa on alumiinikorkki.

7. Mad Hippie Cheek and Lip Tint – 22,00 dollaria

Monikäyttöinen meikki on moderni osa monia kauneusrutiineja ja tämä sävy on ihanteellinen lämmittämään poskia ja huulia samaan aikaan. Koostumus – joka on sijoitettu lasisäiliöön, jossa on biohajoava bambukansi – kosteuttaa ja täynnä antioksidantteja samalla, kun se tuottaa oikean määrän rakennettavaa väriä.

8. Fat and the Moon Beam Highlighter – 22,00 dollaria

Jokainen, joka haluaa täydentää ulkoasuaan ripaus valaisevaa korostusainetta, on iloinen kuullessani, että Fat and the Moon on viimeistellyt tuotteen ilman muovia. Saatavana Beam (tuotemerkin suosituin sävy), Glow ja Lit, tämä korostuskynä yhdistää kasvitieteelliset ainesosat ja kestävän hohtavan pienessä, kierrätettävässä pakkauksessa.

9. Dew Mighty Bloom Jelly Serum Bar Starter Kit – 52,00 dollaria

Kyllä, jopa ihonhoitotuotteet ovat saaneet muovittoman hoidon. Dew Mighty on kehittänyt kiinteän seerumitangon, joka eliminoi tarpeettoman pakkaamisen. Levitä tanko suoraan ihollesi ja nauti eduista – se lievittää punoitusta, kosteuttaa ja antaa sinulle terveen hehkun ilman hukkaa.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *