9 kampaajan hyväksymää perusesinettä, jotka ovat helppoja ja herkullisia lahjoja

By | November 1, 2023

On totta, mitä he sanovat: jokainen on erilainen – varsinkin kun on kyse hiuksistamme. Paksuudesta väriin ja rakenteeseen on tarjolla loputon valikoima hiustyyppejä ja siksi laaja valikoima hiustenhoitotuotteita, jotka sopivat jokaisen ihmisen rutiineihin.

Ja laillistetun kosmetologin ja kampaaja Gabrielle D’Ulissen mukaan tämä monimuotoisuus ja ainutlaatuisuus tekee hiustenhoitotuotteista ja -työkaluista loistavan lahjavaihtoehdon. “Vaikka jollakin on rutiini, siellä on aina tilaa maustaa ja lisätä uusia tuotteita”, hän sanoo.

Etkö ole varma, mitkä hiustenhoitolahjat sopivat luettelossasi oleville ihmisille? Nämä ovat joitain D’Ulissen suosituksia – jotka kaikki ovat saatavilla QVC:ssä, josta löydät myös loistavia kauneustuotteiden lomatarjouksia – jotka perustuvat ihmisten hiustyyppeihin ja huolenaiheisiin.

Osta lahjasuosituksia kampaajille

Terävämpi kuva Revel 6-in-1 Multi-Styler – 299,00 $

Etsitkö Dyson Airwrap -kopiota, joka tarjoaa saman upean puhalluksen? D’Ulisse suosittelee antamaan lahjaksi tämän Sharper Imagen muotoilijan. “Se on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat salonkilaatuista tyyliä investoimatta liikaa aikaa aamurutiineihinsa”, hän sanoo. “Haluatpa kiharoita, pomppimista tai sileän viimeistelyn, Multi-Stylerin ilmavirtaustekniikka ei vaikuta hiuksiin, toisin kuin useimmat perinteiset kuumailmatyökalut.” Tämä huipputekninen laite on varmasti hitti kaikille, jotka usein lämmittävät. tyylejä ylös.

Ostoksia nyt

Aveda Scalp Exfoliating Treatment and Stimulating Scalp Massager – 86,00 $

Terveet hiukset alkavat päänahasta, sanoo D’Ulisse. “Hoito puhdistaa hiuspohjasi perusteellisesti roskista, jotka tukkivat follikkeleita”, hän sanoo. Muista kuitenkin ilmoittaa vastaanottajalle, että D’Ulisse ei suosittele sen käyttöä joka kerta, kun peset, koska se poistaa tarpeettomasti päänahan luonnolliset öljyt.

Ostoksia nyt

Briogeo Farewell Frizz Heat Protectant Cream, 4 unssia – 26,00 dollaria

Etsitkö henkilöä, joka vaihtaa usein tyyliään ja haluaa saavuttaa tyylikkään ilmeen? D’Ulissen mukaan tämä föönausvoide on ihanteellinen hänelle, koska se toimii lämpösuojana, tasoittaa ja on formuloitu ruusunmarja-, argan- ja kookosöljyllä jättäen säikeet syvästi kosteutettuiksi.

Ostoksia nyt

Kimalainen ja kimalainen. Hairspray Duo – 48,00 dollaria

Hiustyypistä riippumatta tämä hiuslakka antaa ylimääräistä kosteutta, D’Ulisse sanoo, mikä on suuri etu, koska useimmat hiuslakat voivat olla erittäin kuivattavia. “Se sisältää sekoituksen kookos-, argan-, rypäleensiemen-, makadamia-, makeamanteli- ja saflorinsiemenöljyjä – sekoitus, joka ravitsee hiuksiasi”, hän sanoo. ”Nämä tuotteet sopivat jokaiselle hiushalkaisijalle. Joten vaikka sinulla olisi ohuemmat säikeet, voit luottaa siihen, että ne eivät paina hiuksiasi.” Pohjimmiltaan se antaa volyymia ja pitoa hiuksista riippumatta.

Ostoksia nyt

T3 BodyWaver 1,75″ muotoilurauta – 170,00 dollaria

Jos haluat lahjoittaa salonkilaatuisen työkalun, tutustu tähän kiharrinrautaan, jota D’Ulisse käytti henkilökohtaisesti salongissaan. “Sen leveän varren avulla voit luoda volyymia juurille tai luoda suuren, laajan puhallusilmeen”, hän sanoo. “Digitaalinen yhden passin tekniikka varmistaa… yksi passi ja olet valmis.” Kaikki pitävät aikaa säästävästä lahjasta.

Ostoksia nyt

Olaplex #7 Bonding Oil, 1 fl unssi – 30,00 dollaria

On syytä, että Olaplex-sarja on niin suosittu – se toimii niin hyvin, että D’Ulissen kaltaiset stylistit turvautuvat tämän kevyen öljyn kaltaisiin tuotteisiin hoitaessaan omia hiuksiaan. D’Ulisse, joka sanoo, että kaikki hiustyypit voivat hyötyä tästä olennaisesta, käyttää sitä hiusten muotoilun jälkeen kesyttääkseen kurittomat hiukset ja lisätäkseen kiiltoa, mutta huomauttaa, että voit käyttää sitä myös lämpösuojana.

Ostoksia nyt

Beekman 1802 Goat Milk Moisturizing Hair Mask Duo – 44,00 dollaria

Toivooko joku listallasi olevasta hienoista hiuksistaan ​​hieman volyymia? Ota sitten tämä kosteuttava naamio. “Hienohiuksisena olen aina huolissani siitä, että hiusnaamio painaa hiuksiani, mutta tämä tuote välttää sen täydellisesti”, D’Ulisse sanoo. “Se on suunniteltu erityisesti ravitsemaan päänahkaa sen tärkeimmillä ainesosilla, kuten vuohenmaidolla, erilaisilla öljyillä ja proteiinoilla.” Mitä muuta ohuttukkainen ystäväsi voisi tarvita?

Ostoksia nyt

Drybar Triple Sec 3-in-1 -hiuslakka 4,2 unssia – 29,00 $

Ei, tämä kolme yhdessä -tuote ei ole kuin yleiset shampoo-, hoitoaine- ja vartalonpesuyhdistelmät, joita löydät ruokakaupasta. Sen on tarkoitus lisätä volyymia ja rakennetta hiuksille samalla, kun se imee ylimääräistä öljyä. Tämä tekee siitä loistavan lahjan ihmisille, jotka haluavat tilavan, täydellisen pörröisen ilmeen.

Ostoksia nyt

amika Kure Bond Repair Mask, 3,3 unssia – 24,00 dollaria

Voit kertoa tämän erittäin kosteuttavan naamion saajalle, että se on D’Ulissen pyhän graalin tuote. “Sen ainesosa, mangovoi, muuttaa pelin”, hän sanoo. “Sen liimaustekniikka on räätälöity värjätyille tai lämpövaurioituneille hiuksille – niille, jotka ovat alttiimpia vaurioille.” Olemme innoissamme voidessamme antaa sinulle kauniit hiukset tänä jouluna!

Ostoksia nyt

Huomaa: Hinnat ovat oikein julkaisuhetkellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *