8 parasta apteekin hiusten värjäystuotetta hoitoon

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ei ole mikään salaisuus, että salonkikäynnit ovat investointi, varsinkin kun on kyse hiusten värjäyksestä. Ja vaikka toivommekin, että se oli kertaluonteinen tilanne, kun hoidat hiuksesi kampaamossa, on mahdollista, että palaat kyseiseen kampaukseen vähintään kuuden viikon välein. Pysyvinkin hiusväri vaatii korjausta, sillä ilmeiset tekijät, kuten juurien kasvu, sekä aggressiiviset tekijät, kuten vesijohtovesi, altistuminen auringolle ja tuotteet, voivat aiheuttaa värin haalistumista. Joten jos etsit jotain, joka pitää hiusvärisi näyttävän salongin arvoiselta käyntien välillä – ilman salongihintoja – älä etsi enää.

Tässä artikkelissa


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Cody Renegar, Cody Renegar on julkkiskampaaja ja hiustenleikkausasiantuntija, joka on työskennellyt asiakkaiden, kuten Gwyneth Paltrow’n ja Cameron Diazin, kanssa.
  • Ghanima Abdullah, Ghanima Abdullah on luonnollisen hiustenhoidon asiantuntija ja kosmetologi.

Keskustelimme huippuhiusvärien asiantuntijoiden kanssa selvittääksemme, mikä on paras tapa pitää hiusvärisi tuoreena salongikäyntien välillä, tarvitsetpa sitten juurivärjäyksen tai juuresta säikeeseen värjäyksen. Ja kuten käy ilmi, vastaus on kaavassa – tarkemmin sanottuna apteekin kaavassa. Kiilloista ja lasiteista värjäyssuihkeisiin ja kampaajien parhaiten säilyneisiin shampoon salaisuuksiin paljastamme kahdeksan asiantuntijan testaamaa apteekin hiustenvärjäystuotetta, jotka kestävät seuraavaan hiuskäyntiisi asti.

Parhaat apteekin hiusvärituotteet, joita voit säilyttää seuraavaan salonkikäyntiisi asti

Head & Shoulders, Classic Clean Dandruff Shampoo – 18,00 dollaria

“Head & Shoulders on salongiammattilaisten pieni salainen vinkki, joka auttaa pitämään päänahan terveenä ja hiukset silkkisinä, vaikka sinulla ei olisi päänahan ongelmia, kuten hilsettä”, sanoo Cody Renegar, julkkiskampaaja, joka on työskennellyt Gwyneth Paltrowin ja Cameron Diazin kanssa. ja Madison Watkins.

Jos hiuksesi ovat kuivat ja himmeät, väri saattaa myös näyttää haaliselta, vaikka se ei olisikaan. Käyttämällä tuotetta, kuten Head & Shoulders Shampoo, joka on turvallinen värikäsitellyille säikeille ja joka ei sisällä parabeeneja, voi antaa hiuksille annoksen syvähoitoa, joka luo silkkisemmän ja pehmeämmän koostumuksen, mikä puolestaan ​​saa värin näyttämään eloisalta ja täyteläisemmältä.

Paul Mitchell, Color Protectant Daily Shampoo – 15,00 dollaria

Paul Mitchell on hiustenhoitobrändi, joka hallitsi salonkeja 80- ja 1990-luvuilla ja on Renegarin mukaan edelleen suosittu värisaajien ja hiusalan ammattilaisten keskuudessa – varsinkin apteekkivalmisteena – koska brändin on osoitettu vastaavan moniin hiustenhoitotarpeisiin ja tarjoaa yleensä budjettiystävällisen hintapisteen.

“Color Protectant Daily Shampoo säilyttää hyvin hiusten värin ja pitää hiuksesi kosteutettuina ja joustavina”, hän selittää. Tämä shampoo on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille, ja se on suunniteltu suojaamaan hiussäikeitä auringon vaurioilta ja suojaamaan hiusten väriä haalistumista ajan myötä. Sen ravitseva koostumus auttaa myös pitämään kuivien läikkien himmeän, haalistuneet ulkonäön loitolla, mikä voi myös johtaa pidempään kestävään väriin.

L’Oréal, Magic Root Cover-Up – 10,00 dollaria

Renegar sanoo, että jopa apteekkien hiustenhoidossa voit luottaa L’Oréalin tuotteisiin, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle. Hän suosittelee Magic Root Cover-Upia, koska se on “kätevä tapa piilottaa valkoiset ja harmaat hoitojen välillä”.

Vaikka voit valita muitakin apteekkien juurenraikastajia, tämä on paras, koska sitä on saatavana erinomaisessa värivalikoimassa, joka helpottaa hiusten värin yhdistämistä ja on pestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Mitä huolehdi Se sotkee ​​hiusten väriäsi kampaajakäyntien välillä ja on helppokäyttöinen (se on pääasiassa sävytettyä hiuslakkaa).

Wella, Color Fresh Mask – 27,00 dollaria

Väriä parantava hiusnaamio on myös erinomainen reitti, ja The Right Hairstylesin esteetikko Ghanima Abdullah suosittelee Wella Color Fresh Maskia apteekkikoostumukseksi, joka kestää salongikäyntien välillä.

“Se on itse asiassa hiusnaamio, joka hoitaa, pehmentää ja lisää kiiltoa ja väriä hiuksiin”, hän selittää ja huomauttaa, että se on saatavana useissa väreissä ja haalistuu viikon tai kahden kuluttua, mikä tekee siitä hyvän väliaikaisen ratkaisun. Sen lisäksi, että naamio pitää värin raikkaana, se sopii erinomaisesti kiinteyteen tai kohokohtiin, ja sitä suositellaan myös viikoittaiseksi kotihoidoksi hiusten kimmoisuuden estämiseksi.

John Frieda, Luminous Glaze Shine Hair Gloss – 19,00 dollaria

Vaikka John Frieda Luminous Glaze Shine Hair Gloss -hiuskiiltoa on saatavana vain kirkkaissa ja bruneteissa väreissä, Abdullah vannoo sen nimeen salonkikäyntien välillä, koska se “antaa erinomaisen 3D-laatuisen kiillon”, mikä voi luoda illuusion täyteläisemästä väristä (varsinkin jos hiuksesi taipuvat muuttua tylsäksi ja kuivaksi).

Parasta tässä tuotteessa on, että vaikka kyseessä on hoito, voit käyttää sitä joka kerta, kun huuhtelet – olipa se päivittäin tai viikoittain – osana hiustenhoitorutiiniasi varmistaaksesi, että pidentää salongilaatuisten hiuslankojen käyttöikää. seuraava vierailu.

Redken, Shades EQ Hair Color Gloss – 16,00 dollaria

Redken Shades EQ Hair Color Gloss on itse asiassa salonkituote, jota voit käyttää kotona. “Koska se on puolipysyvä, voit itse asiassa käyttää sitä hiusten värin vaihtamiseen, jos haluat tummentaa”, Abdullah selittää. “Se on täydellinen myös ei-toivottujen värien pehmentämiseen”, hän lisää.

Tämä apteekista saatava väriä säästävä tuote ei jätä riviä, eikä sitä siksi voida verrata laatikkoväreihin tai muihin riskialttiisiin kotona käytettäviin värituotteisiin. Lisäksi se kestää noin kuukauden, joten se on hyvä valinta henkilölle, joka ei voi käydä salongissa useaan viikkoon ja tarvitsee pidempään kestävän ratkaisun.

IGK Paint, Color Application Mask – 29,00 dollaria

IGK Color Depositing Mask on toinen ravitseva kaava, jota Abdullah suosittelee. “Se on erittäin kosteuttava naamio ja tarjoaa laajimman värivalikoiman 18 sävyllä ruskeasta vaaleanpunaiseen”, hän huomauttaa.

Tämä värjäystuote voi auttaa pitämään hiusten värin raikkaana, varsinkin jos hiuksesi on värjätty hauskoilla ja ärtyisillä sävyillä, kuten violetilla, vaaleanpunaisella ja sinisellä. Tätä ei kuitenkaan ole tarkoitettu peittämään harmaita, joten on parempi käyttää juurien korjaussuihketta (kuten L’Oréal Magic Root Cover-Up), jos olet huolissasi tästä.

dp Hue, väriä tehostava kiilto + syvähoitohoito – 37,00 dollaria

Dp Hue Color Boosting Gloss + Deep Conditioning Treatment on puolipysyvä kiilto, jossa on 11 luonnollista sävyä. “Tämän linjan avulla voit helposti sovittaa yhteen olemassa olevaa väriäsi ja lisätä vain enemmän pigmenttejä”, Abdullah selittää ja huomauttaa, että tämä on toinen paras valinta näiden väliin.

Sekä luonnollisille että värjätyille hiuksille suunniteltu tuote ei vahingoita hiuksia värjäävistä ominaisuuksistaan ​​huolimatta, joten sitä voidaan käyttää niin usein kuin peset ja hoidat hiuksiasi. Lisäksi syvähoitohoito tarjoaa runsaasti mehukasta kiiltoa, joka voi puhaltaa eloa takaisin säikeisiin, varsinkin jos et ole käynyt salongissa vähään aikaan ja on liian myöhäistä.

Vältettävät apteekkituotteet

Mitä tulee väriä säästäviin apteekkituotteisiin, Renegar sanoo, että myös muutamia asioita on vältettävä, olivatpa ne kuinka houkuttelevia tahansa. Tämä sisältää laatikkovärjätyt hiukset, joilla on pitkäkestoisia vaikutuksia säikeisiin ja jotka voivat jopa pilata kampaajan työsi, koska kun ne on sisällä, se on sisällä (en kuunnellut tätä neuvoa ja vietin kolme vuotta nyrkkeilyyn – kasvatin värjättyjä hiuksia –Luottamus minulle se ei ole sen arvoista). “Kun hiusväriä levitetään hiuksiin, se pysyy siellä, kunnes se kasvaa ulos tai leikataan”, Renegar selittää. “Alkuperäisen värin palauttaminen on lähes mahdotonta, ainakaan ilman suuria kustannuksia.”

Jos sinun on valittava itse värjäysreitti, Renegar suosittelee pitämään kiinni kiilloista tai lasiteista, kuten dp Hue Color Boosting Gloss + Deep Conditioning Treatment, Redken Shades EQ Hair Color Gloss ja John Frieda Luminous Glaze Shine Hair Gloss, jotka Abdullah tarjoaa myös edistää over-box väriainetta.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *