8 osaa kestävään kesäkapselivaatekaappiin

By | September 14, 2023

TLämpötilat nousevat. Linnut laulavat. Aurinkolasit ovat päällä. Tiedät mitä se tarkoittaa: On *vihdoin* kesä.

Ja koska haluat maksimoida jokaisen minuutin hauskanpidon auringossa, niin se varmasti onkin ei Haluat tuhlata aikaasi kaapin läpi ja valita asun. Sitten kesäkapselivaatekaapin ostaminen on aikaa säästävä temppu, joka tekee valmisteluista paljon helpompaa – ja on kestävästi käynnistyvä. Asettamalla suosikkikappaleidesi vuorottelun vältät päätöksenteon väsymyksen ja varmistat, että kaikki suosikkiulkoasi (pikamuoti, kuka tahansa?) kuluvat enemmän.

On vain muutama vinkki, jotka on hyvä pitää mielessä ennen kuin aloitat: Ensinnäkin, jos kestävyys on tavoitteena, kaikkea ei kannata ostaa heti uutena. Sally Garcia, tietoinen vaatehuoneen puolestapuhuja, suosittelee aloittamaan käymällä läpi omaa vaatekaappiasi löytääksesi piilotetut aarteet ja selvittääksesi, mitä tarvitset. Voit sitten lisätä päivitettyjä esineitä (joko uutena tai käytettynä) kapselivaatekaappiisi.

Muista pitää mielessä monipuolisuus ja lisää vain sellaisia ​​kappaleita, jotka sopivat muuhun vaatekaappiisi, Garcia sanoo. Näin yhdistät helposti ja vältät niin monen kappaleen ostamisen tai säästämisen tulevaisuudessa. Toinen temppu saadaksesi eniten rahaa rahoillesi? Tarkista kankaan etiketistä kestäviä materiaaleja, kuten puuvillaa.

“Puuvilla on suosikkikankaani”, Garcia sanoo. ”Se on hengittävä, kuluu kauniisti ja vaikka vaatteita kannattaa korjata ja käyttää mahdollisimman usein, puuvilla on yksi helpoimpia kankaita käsitellä [biodegrade]. Pidän myös siitä, että puuvilla on helppo värjätä, mikä lisää vaatteisiisi paljon eloa.”

Tarvitset vain kahdeksan avainta luodaksesi ulkonäköä päivien ajan. Lue ja nappaa puuttuvat niitit Garcian ehdotusluettelosta (kun olet tietysti tehnyt omat vaatekaappiostokset).

Malika sideharsomekko – 98,00 dollaria

Ensimmäinen vaate, joka ei voi puuttua Garcian kesävaatekaapista? “Epäilemättä reipas puuvillamekko”, hän sanoo. Yksinkertaisen siluetin mekko (kuten tämä upea salviamekko) auttaa sinua voittamaan tämän kesän kuumuuden, mutta voit myös pukea sen helposti ylös tai alas – se näyttää silti vaivattoman tyylikkäältä, käytätkö sitä tennarien kanssa tai yhdistät sen korkokengät.

Lace Up -minimekko – 168,00 dollaria

Jos kesäasussasi on ylläsi jotain, jonka voit pukea päällesi mahdollisimman nopeasti, jotta voit nauttia säästä nopeammin, tiedät kuinka tärkeä hauska minimekko voi olla – varsinkin niinä päivinä, kun maximekossa jokin tylsä ​​on liian lämmin . Kokeile luottaa johonkin perusväriseen (kuten tähän suloiseen valkoiseen) ja korosta persoonallisuuttasi yksityiskohdilla (kuten nauhoitusetu). Laita se sitten päälle ja nauti auringosta.

Easy Short – 58,00 dollaria

Shortsit ovat välttämättömiä kesällä, erityisesti Garcialle, joka asuu Los Angelesin helteessä. “Rakastan hyviä ei-denim-shortseja”, Garcia sanoo. ”Oikein muotoiltuina ne voivat työskennellä rennommassa työympäristössä.” Näiden hengittävien shortsien käyttömahdollisuudet – niiden kevyen puuvillatvillikankaan ansiosta – ovat rajattomat. Yhdistä ne sandaalien ja bleiserin kanssa päivälliselle tai käytä niitä t-paidan kanssa kuumalla tyttökävelylläsi.

Raidallinen puuvilla Jacquard Blazer – 89,00 dollaria

Jos etsit ei-niin-hikinen kerrosvaatteita, Garcia suosittelee tämän bleiserin kaltaista kevyttä puuvillatakkia, joka saa kaikki kesäasut näyttämään kiillotetuilta. Lisäksi neutraali värimaailma tarkoittaa, että voit heittää sen kaiken päälle luottavaisin mielin *ja* saat siitä varmasti edelleen kehuja viileiden sävyraitojen ansiosta.

Speakeasy Jumpsuit – 148,00 dollaria

Haalari on toinen helposti heittävä pohjakerros, joka lisää kapselivaatekaappiisi monipuolista ilmettä. Olitpa menossa brunssille tai panimoon, siitä tulee vaivaton välttämättömyys. “Se on koko asu yhdessä asussa”, Garcia sanoo. “Mikä voisi olla täydellisempää kuin se.”

Puuvillainen pellavahuivi – 75,00 dollaria

Vaikka huivi ei välttämättä ole ensimmäinen asia, joka liittyy kesään, Garcia sanoo, että kannattaa sijoittaa mukavaan, kevyeen huiviin, koska se voi olla yksi kaapisi monipuolisimmista osista. Käytä sitä huivina illallisella, huivina vintagemarkkinoilla tai toppina illanviettoon – se näyttää hyvältä kaikissa näissä ja muissa tilanteissa.

Signature Oversized Poplin -paita – 85,00 dollaria

Toinen Garcian must-have kapselivaatekaappiin on värikäs napitettava paita, kuten tämä kaunis violetti, joka luo “olen valmis rentoutumaan” -tunnelmaa. Ylisuuri istuvuus varmistaa, että tunnet olosi aina klassiseksi ja tyylikkääksi missä tahansa oletkin. Garcia suosittelee sen käyttämistä paitsi paitana myös rantasuojana tai paitatakkina.

501® naisten korkeavyötäröiset shortsit – 70,00 $

Jokainen tarvitsee upeat farkkushortsit äärimmäisen kesän tunnelmaan. Ja jos sinulla ei vielä sellaista ole, tämä imarteleva korkeavyötäröinen pari sopii melkein kaikkien lempimäisten kesäisten toppiesi kanssa ja kestää sinua vuosia 100-prosenttisen puuvillakankaan ansiosta.

Mainonta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *