8 kiinteää hajuvettä, jotka ovat parempia kuin suihkevastineet Well+Good

By | September 17, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

ICYMI: Kiinteällä hajuvedellä on hetki. Vaikka vahapohjaiset tuoksut eivät ole mitään uutta innovaatioiden suhteen, kauneuden ystävät tunnistavat kiinteiden tuoksujen intiimin vetovoiman TSA-ystävällisten muotojen ja joissakin tapauksissa ihonhoitoetujen ansiosta. Niin paljon, että termillä “kiinteä hajusteresepti” on yli 7 miljoonaa katselukertaa TikTokissa.

Vaikka kauneus-tee-se-itse ovat edelleen nousussa pandemian jälkeen, sinun ei tarvitse muuttaa keittiötäsi kemian laboratorioksi saadaksesi oman herkullisen tuoksuisen kiinteän hajuveden. Vaikka niitä on vaikeampi löytää kuin perinteisiä nestemäisiä hajuvesiä, monet merkit tarjoavat kiinteitä vaihtoehtoja, jotka ovat yhtä hyviä, ellei parempia kuin niiden spray-vastineet. Ja puhumattakaan, ne eivät koskaan valu käsilaukkuun. Kuvitella…Mikä on kiinteä hajuvesi?

Kiinteä hajuvesi on juuri sitä miltä se kuulostaa: se on tuoksun kiinteä muoto. “Kiinteät hajuvedet ovat herkkiä tuoksuja, jotka on sekoitettu öljy- tai vahapohjaan”, sanoo Lee Howes, joka johtaa Lushin hajuvesikategoriaa.

Emily Trillaud, Glossierin pakkaus- ja tuotekehitysjohtaja, lisää, että kiinteitä hajuvesiä ei valmisteta alkoholilla, mikä saattaa olla houkuttelevampaa joillekin ostajille. “Kiinteä hajuvesi syntyy sulattamalla vahoja ja/tai voija, sekoittamalla ne suoraan tuoksuöljyyn ja jäähdyttämällä seos takaisin kiinteään tilaan”, hän selittää. “Niillä on samanlainen konsistenssi kuin kiinteällä lotionilla tai huulirasvalla.”

Vaikka kiinteä hajuvesi nauttii elpymisestä tasku-, käsilaukku- ja matkaystävällisen muotoilunsa ansiosta, Trillaud muistuttaa, ettei se ole uusi konsepti. ”Vaikka se saattaa kuulostaa uudelta, tämä tuoksumuoto on ollut olemassa vuosisatoja ja se on sitä [just] on viime aikoina kokemassa suosiotaan renessanssin”, hän selittää. Vaikka yhä useammat tee-se-itse-valmistajat hyppäävät vankan hajuvesien vaunuihin, monet suuret tuotemerkit eivät ole vielä uskaltaneet luokkaan, ja jotkut, kuten Le Labo, ovat itse asiassa vetäytyneet kategoriasta kokonaan.

Onko kiinteä hajuvesi vai suihkehajuvesi parempi?

Kuten monet asiat, se on subjektiivista. “Se riippuu siitä, mitä käyttäjä haluaa tuoksultaan”, Trillaud sanoo. “Onko pitkäikäisyys tärkeää? Onko harkintakyky tärkeää? Viljelyä? Siirrettävyys? Ne ovat uskomattoman erilaisia ​​formaatteja, joista jokaisella on omat vahvuutensa.”

Vaikka klassiset hajuvedet, alkoholipohjaisella koostumuksella ja sumuttimella, sallivat tuoksujäljen (eli tuoksun, jonka tunnet, kun joku kävelee ohi), Trillaud sanoo, että kiinteät hajuvedet ovat intiimimpiä. “Kiinteän hajuveden vedetön vahapohja kirjaimellisesti sulaa ihoon levitettäessä pitäen tuoksun paikallaan, melkein kuin se olisi osa sinua”, hän selittää. “Sen sijaan, että olisit perinteisen diffuusorihajuveden kaltaisen tuoksupilven ympäröimä, sinua muistutetaan lempeästi koko päivän, kun haistat ranteestasi.”

Tämä ei tarkoita, että ohikulkijat eivät haista tuoksuvaa tikkua tai balsamia – sinun on vain yritettävä hieman kovemmin kuin jos suihkuttaisit sitä. Saadaksesi kaiken irti kiinteästä hajuvedestäsi Howes suosittelee lämmittämään pintaa halutulla alueella sormella öljyjen sulattamiseksi ja levittämään sen sitten iholle. “Suosittelemme levittämään sitä pulssipisteisiin – vain kaulaan, korvien taakse, ranteisiin, kaikkiin yleisiin kohtiin, joissa levität hajuvettä – missä ihosi lämpö sallii tuoksun vapautumisen hitaasti”, Howes sanoo.

Jos nyt mietit, kumpi on parempi matkustamiseen, vertailua ei ole. “Kiinteät hajuvedet sopivat täydellisesti matkustamiseen kompaktin luonteensa ja roisketiiviin, ei-nestemäisen pohjansa ansiosta”, Trillaud sanoo.

8 kiinteää hajuvettä, jotka voit heittää käsilaukkuun mahdollisimman pian

Kiiltävämpi, sinä kiinteämpi – 30,00 dollaria

Haisee kuin: Sinä – Tuoksu on suunniteltu tuoksumaan hieman eri tavalla kaikilla, muuttaen “henkilökohtaisen” “henkilökohtaiseksi tuoksuksi”.

Glossier You Solid on ylivoimaisesti markkinoiden suosituin kiinteä hajuvesi. Risiiniöljyyn ja synteettiseen mehiläisvahaan perustuva tuoksu on täynnä lämpimiä, puumaisia ​​ambrette-siemeniä, myskiambroxia, kirkkaan mausteista vaaleanpunaista pippuria ja jauhemaista kukkaiiristä. Se on kiinteä hajuvesi, joka leikkii käyttäjän luonnollisen kemian kanssa ja luo tuoksun, joka on ainutlaatuisesti sinun (siis nimi) – ja juuri siksi se on saanut yli 6 miljoonaa katselukertaa TikTokissa. Se on myös kestävämpi vaihtoehto, koska kompakti kotelo voidaan täyttää uudelleen ja uudelleen. (Brändi myy täyttöpakkauksia erikseen hintaan 20 dollaria.)

Diptyque, Philosykos Solid Hajuvesi – 68,00 dollaria

Haisee kuin: Välimeren viikunapuiden lehto.

Diptyque Philosykos Solid Parfyymi tulee kauneimmassa pienessä tölkissä, jossa on viikunapuita tuoksun nimelle. Synteettisessä vahapohjaisessa kiinteässä tuoksussa on viikunanlehtiä, viikunapuun mehua, viikunapuuta ja mustapippuria, mikä luo puumaisen, aromaattisen viehätyksen. Vaikka Diptyque Philosykos Solid Perfume on brändin suosituin tuoksu, ostajat voivat ostaa viisi muuta suosittua tuoksua, jotka kaikki ovat saatavilla täyttöpakkauksina hintaan 40 dollaria.

Derek Lam 10 Crosby, 2 AM Kiss – 19,00 dollaria

Haisee kuin: Lämmin suolainen karamelli.

Derek Lamin 10 Crosby-hajuvettä ovat olleet fanien suosikkeja debyyttistään vuonna 2017 lähtien, ja ne ovat saaneet inspiraationsa suoraan Lamin New Yorkin suosikkikadun nähtävyyksistä ja äänistä. Tikkuja myydään viidessä tuoksussa (Blackout, Rain Day, Drunk on Youth, Silent Street ja 2 AM Kiss), joista jokainen on muotoiltu herättämään tunteita täsmälleen nimettyjen kohtausten mukaan. Vaikka jokaisella tuoksulla on omat puolensa, 2 AM Kiss on edelleen fanien suosikki mausteisilla vivahteillaan sekä meripihkan ja viikunan vivahteineen, jotka yhdessä antavat sille lämpimän, puumaisen profiilin.

Lush, Lord of Misrule – 17,00 dollaria

Haisee kuin: Myskipatsuli, jossa mustapippuria ja vaniljaa.

Lush on yhden luukun myymälä kiinteille hajusteille, koska lähes kaikki tuoksut myydään kiinteässä muodossa. 12 tarjotusta tuoksusta ilkikurinen Lord of Misrule on paras valinta makean, pippurisen profiilinsa ansiosta. Se myös ravitsee ihoa jojobaöljyn, risiiniöljyn ja turvallisten synteettisten aineiden sekoituksen ansiosta, joka ei ärsytä tai häiritse ihosuojaa. Se on erittäin kompakti, mutta se tulee kierrätetyssä lasisäiliössä, joten se voi rikkoutua helposti, jos et ole varovainen.

Givenchy, Irresistible Eau de Parfum kiinteä hajuvesi – 40,00 dollaria

Haisee kuin: Kesäpuutarha täynnä tuoreita kukkia ja hedelmiä.

Jos etsit hajuvettä, joka kulkee hyvin (eikä likaannu sormesi prosessin aikana), kokeile Givenchyn Irresistible Eau de Parfum Solid -hajuvettä. Kiinteä tuoksu on muodoltaan samanlainen kuin huulipuna, ja siinä on hedelmäinen, kukkainen profiili, jossa on vivahteita ruusua, päärynää ja ambrettea. Pelkästään kotelo kannattaa lisätä ostoskoriin, ja se on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai käsimatkatavaroosi, kun olet liikkeellä ja haluat piristää omaa tuoksuasi. Poista vain kansi ja silitä ranteitasi, kaulaa tai solisluuta.

Aerin, Joyful Bloom Solid hajuvesi – 70,00 dollaria

Haisee kuin: “Happiness Incarnated”, verkkosivusto sanoo.

Aerin Joyful Bloom Solid Perfume on toinen hyvä valinta kaikille, jotka haluavat hedelmäisen, kukkaisen tuoksun. Se on täynnä bergamotin, mustaherukan, ruusun, vaaleanpunaisen pippurin ja santelipuun vivahteita, ja siinä on kutsuva lämpö, ​​joka tuntuu kesältä kompaktissa. Ja kiiltävästä kultapurkista puheen ollen: se on kaunista.

TonyMoly, Bebe Bunny -hajuvesibaari – 12,00 dollaria

Haisee kuin: Kermavaahto.

Jos välität ostoksilla vain ulkonäöstä, TONYMOLY Pocket Bunny -hajuvesibaari kannattaa harkita. Kiinteät hajuvesiputket ovat kooltaan samanlaisia ​​kuin huulipunaputki, ja niissä on ihastuttavat sarjakuvapupun kasvot. Tuoksuista ostajat voivat valita Juicy Bunnysta (bergamotti ja sitruuna), Bebe Bunnysta (bergamotti/appelsiini) ja Bloom Bunnysta (meripihka ja myski). 12 dollarilla kepiltä voit myös tuoda kotiin kaikki kolme kania.

Le Sable kiinteä hajuvesi – 59,00 dollaria

Haisee kuin: Lämpimät hiekkarannat.

Tämä makeaan manteliöljyyn perustuva kiinteä hajuvesi on tarkoitettu muistuttamaan sinua rannasta. Setripuuta, patsulia ja eukalyptusta sisältävä tuoksu on lämmin, auringon täyttämä tuoksu, joka sopii täydellisesti kesään tai milloin tahansa lomatunnelmaan. Ei myöskään haittaa, että kompakti on tyylikäs lisävaruste.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *