7 suosikkijuomatuoksuamme

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kevään ollessa täydessä vauhdissa kaikki ihon- ja hiustenhoitorutiineista vaatekaappiimme ja treenirutiinimme saa virkistystä. Kaikista odotetuin päivitys saattaa kuitenkin olla tuoksut. Ja tänä vuonna olemme kaikki Loman tuoksut. Tarkoitan tällä mielialaa kohottavia tuoksuja, jotka kuljettavat meidät joka haistuksella suoraan kauan odotetun voimanoton paikalle – ota esimerkiksi vartalospray, joka kuljettaa meidät Rion rantabileisiin, tai hajuvesi, joka saa meidät tuntemaan olonsa. kuten me Otamme aurinkoa puiston nurmikolla.

Kyllä, lomatuoksut voivat todella tehdä sen, ja näin: “Kun joudumme kosketuksiin hajun kanssa, nenäsi hajureseptorisolut lähettävät signaalin aivosi osalle, hajulampulle, joka on vastuussa hajun tulkinnasta. signaaleja.” “Haisee”, selittää Carlos Huber, tuoksujen kehittäjä ja Arquisten perustaja. Huber sanoo, että hajulampullasi on suora yhteys aivosi osiin, jotka käsittelevät tunteita ja muistoja, mikä selittää, miksi opimme yhdistämään tiettyjä hajuja tiettyihin muistoihin – ja miksi yhteys voi olla niin vahva ja kuljettava.Kun haistamme jotain uutta ensimmäistä kertaa, hajulampumme rekisteröi tämän yhteyden tunnistaakseen sen tulevaisuudessa, Huber sanoo. “Siksi monet tuoksut vievät meidät takaisin lomalle, varsinkin lapsuuden lomat, jolloin meidät vietiin pois arjesta ja kaikki oli uutta”, hän selittää. “Uskon myös, että aivoillamme on enemmän aikaa käsitellä ja vahvistaa näitä hajun ja kokemuksen välisiä yhteyksiä, kun olemme rennoissa tilanteissa, joissa olet aidosti läsnä ja otat huomioon ympäristösi.”

Aivan kuten matkakohteet, joita ne herättävät, myös lomatuoksut voivat vaihdella. Se riippuu siitä, löydätkö itsellesi oikean sinun Kuvittele unelmaloma – olipa kyseessä hiihto Alpeilla tai rentoutuminen uima-altaalla. Lue loman inspiroimat tuoksut, jotka tuoksuvat niin hyvältä, että ne saavat sinut tuntemaan olosi OOO.

7 kokeilemisen arvoista lomatuoksua

Holiday Inc. Holiday tuoksupullo ja laatikko sinisellä pohjalla

Loma, Vacation Eau de Toilette – 60,00 dollaria

Haisee kuin: ranta/altaan rinne

Aurinkosuojavoiteita muistuttavat kookoksen ja banaanin tuoksut sekä allasveden ja merisuolan esanssit tekevät Vacationin tunnustuoksusta todella kesäisen pullossa. “Halusimme luoda uudelleen kesäpäivän täyden kokemuksen: löhöilyä uima-altaalla, auringon suudella ihon lämpöä, palmuja huojuvia tuulessa”, selittää Huber, joka kehitti tuoksun Rodrigo Flores-Roux’n kanssa. Vacation on hallinnut tehtävän selkeästi tutusta mutta ylenpalttisesta tuoksusta 80-luvun retrobrändiin. Lisäksi tuoksulla on todella pitkäkestoista voimaa – jota et voi voittaa 60 dollarilla.

Ellis Brooklyn Apres hajuvesi, lomatuoksu, valkoisella pohjalla

Ellis Brooklyn, Après Eau De Parfum – 108,00 dollaria

Haisee kuin: hieno hiihtomatka

Jos pidät talven ihmemaasta, ihastut Ellis Brooklynin Aprèsiin. Tuoreiden katajanmarjojen, lämmittävän bourbonin ja maanläheisen setripuun vivahteilla puinen unisex-tuoksu vie sinut rinteille. Se on täynnä vivahteita – se alkaa metsänvihreän kirkkaasta ja puhtaasta tuoksusta, ja iholle levitettynä kehittyy savuinen, mausteinen aromi, jossa on ripaus lohduttavaa makeutta. Arvostelijoiden mukaan myös tuoksu kestää.

Tocca Simone, lomatuoksu valkoisella pohjalla

Tocca, Simone Eau De Parfum – 80,00 dollaria

Haisee kuin: ihana matka alas

Tapaa Toccan Simone saadaksesi raikkaan kukkaistuoksun klassisen rantatuoksun. Vesimelonin, trooppisten frangipanin kukkien ja makean ylang-ylangin onnistuneen yhdistelmän ansiosta kirkas ja ilmava tuoksu on todellinen mielialan parantaja. “Se on alun perin saanut inspiraationsa Sydneyn Bondi Beachin kesäisestä elämäntyylistä – auringon suutelevista surffaajista ja rannan valkoiselle hiekkarannalle kaatuvasta surffauksesta”, sanoo brändin operatiivinen johtaja Joyce Barnes. “Se saa minut ajattelemaan aurinkoisia, tuulisia päiviä Nantucketin rannalla.”

Lake by Rosie Jane hajuvesi, lomatuoksu, valkoisella pohjalla

Kirjailija: Rosie Jane, Lake Perfume – 70,00 dollaria

Haisee kuin: viikonloppu Lake Tahoessa

Rosie Janen osuvasti nimetty “Lake Perfume” vangitsee järvenrantarinteiden olemuksen – ilman Adirondack-tuoleja. Raikkaan sitruunan ja limen, tuoreen männyn, puisen santelipuun ja ripaus vaniljan tuoksua tuoksuu, joka on yhtä aikaa puhdas, puinen ja makea, mikä tekee siitä tuoksun, josta kaikki nenätyypit voivat nauttia. Ja arvostelijat sanovat, että se todella tiivistää järvenrantakokemuksen. “Järvi on ehdoton suosikkini [scent]” kirjoittaa yksi Sephoran ostaja viiden tähden arvostelussa. “Se haisee metsältä järven rannalla – minun pitäisi tietää, asun järven rannalla Coloradon korkeassa maassa!”

Diptyque Philosykos hajuvesi, Kreikan inspiroima lomatuoksu, valkoisella pohjalla.

Diptyque, Philosykos Eau de Toilette – 125,00 dollaria

Haisee kuin: kesäloma Kreikassa

Kesäisten viikunapuiden inspiroima kiistaton särmäinen tuoksu sisältää raikkaan vihreän, hedelmäisen viikunan mehun ja pehmeän valkoisen puun vivahteita. Se on sellainen tuoksu, jota sinun täytyy todella haistaa uskoaksesi, usko minua. Sitä paitsi siinä on tämä rave Arvostelut – mikä ansaitsee sille 4,5 tähden luokituksen. “Diptyquen Philosykos Eau de Parfum on todellinen taideteos”, sanoo Nordstromin ostaja viiden tähden arvostelussa. “Tuoksu on tyylikäs, raikas ja pitkäkestoinen iholla.” Kaikin puolin samaa mieltä!

Hajuveden kopio sitruunapuiden joukossa valkoisella pohjalla

Maison Margiela, kopio sitruunapuiden alla – 160,00 dollaria

Haisee kuin: kesä Etelä-Italiassa

Ohita lento ja suihkuta tätä kopiotuoksua, niin pääset välittömään matkaan Sisiliaan. Sitrushedelmien korostettu ote, et saa synteettisen puhdistustuotteen tuoksua – minkä vuoksi Under the Lemon Trees on jokaisen pennin arvoinen. Se sisältää raikkaita sitrushedelmiä, vihreää teetä ja myskiä luomaan raikkaan ja puhtaan tuoksun, joka on todella koukuttava. Lisäksi kevyt aromi viipyy, mutta ei ole huumaava tai ylivoimainen. Jos Kutsu minua nimelläsi oli tuoksu, se olisi tämä.

Abbott the Cape Perfume, lomatuoksu, valkoisella pohjalla

Abbott, The Cape Eau De Parfum – 84,00 dollaria

Haisee kuin: surffausmatka Cape Codiin

The Cape on erottuva tuoksu Abbottin kohteen inspiroimien tuoksujen valikoimassa, puhdas ja raikas tuoksu, jossa on merellisiä vivahteita, viilentäviä minttuja, sammalta ja inkivääriä. Vaikutus on raikas suolaisen veden tuoksu, joka tuoksuu kaatuville aalloille Cape Codilla. Jos meri on henkilökohtainen paratiisi, The Capen virkistävä vetinen tuoksu ilahduttaa sinua riippuvainen.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *