7 ripsiväriä, jotka kestävät myös silloin, kun silmäsi ovat jatkuvasti kyynelisiä

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Melkein vuosi sitten minulla diagnosoitiin Bellin halvaus, neurologinen sairaus, joka aiheuttaa halvauksen toisella puolella kasvoja. Olin raskaana kaksosilla, kun yhtäkkiä kasvojeni oikea puoli halvaantui täysin – se oli dramaattista (puhumattakaan traumaattista), mutta poikani syntyivät terveinä ja täydellisinä, ja Bellin halvaus on tarina toiselle kertaa. Kasvoni ovat parantuneet merkittävästi viime kuukausien aikana, mutta halvaantumisen vaikutuksilla on pysyviä vaikutuksia, joita yritän säännöllisesti korjata – yksi niistä on jatkuvasti vetinen oikea silmä.

Tässä artikkelissa

Vetinen silmäni esti muutaman kuukauden ajan meikkaamasta kokonaan – joka kerta kun yritin, päädyin kasvoilleni pronssi- ja poskiraitoja ja ripsiväriä kaikkialla – mutta rakastan meikkiä, ja minusta tuli selväksi, että nämä sivuvaikutukset Koska Bellin halvaus oli poissa, päätin keksiä uuden meikkirutiinin. Vetinen silmä ja kaikki.

Tätä tarkoitusta varten olen asettanut tehtäväkseni löytää ripsivärejä, jotka kestävät todella jatkuvasti vetisiä silmiä (ja sen mukana tulevaa silmien pyyhkimistä). Katso ja katso, sovelluksessa on monia erinomaisia ​​vaihtoehtoja ja monia hienovaraisia ​​vivahteita. Käännyin asiantuntijan puoleen, joka osasi selittää, mitä hyvässä ripsivärissä kannattaa etsiä. “Kaikissa ripsiväreissä harjan valinnalla on tärkeä rooli”, sanoo julkkismeikkitaiteilija Lisa Aharon. “Useimmilla on henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä: paksummat, pörröisemmät siveltimet lisäävät yleensä volyymia, kammatut siveltimet pitävät pituutta jne.”

Aharon kertoi minulle, että on myös tärkeää poistaa vedenpitävä ripsiväri päivän päätteeksi, koska sen levittäminen (vaikka se houkutteleekin) johtaa vaurioituneisiin, katkenneiden ripsiin. “Öljypuhdistusaineet auttavat liuottamaan tuotetta helpommin samalla kun ravitsevat ripsiäsi”, hän lisää.

Bellin halvaus ei tietenkään ole näiden vedenpitävien ripsivärien edellytys – nämä ehdotukset toimivat yhtä hyvin rantapäivinä, hikinen juoksuissa, surullisissa elokuvissa tai… oikeastaan ​​mihin tahansa, vaikka Aharon varoittaa tekemästä vedenpitävää ripsiväriä päivittäiseen käyttöön, koska sen kestävyydestä voidaan tehdä iholle ja ripsille: “Rajaa käyttö siihen, mikä on todella tarpeellista, kuten kyynelhäät tai hikinen esiintyminen.”

Kaiken kaikkiaan kokeilin sitä paljon “vedenpitävistä” ripsiväreistä, kun kokosin tämän luettelon, ja monet niistä eivät vain tehneet työtä; Paljon raitoja ja ripsiväripölyä poskillani ja täpliä, kun unohdin käyttäväni meikkiä ja kosketin silmiäni. Nämä ovat ripsivärit, jotka kestivät (ainakin) päivän minulla eivätkä ole liian kauheita sinulle (Clean Living Holy Grail EWG:ni mukaan). Tehköön tutkimukseni ripsivärin ostamisesta paljon helpompaa ja vedenpitävää.

7 vedenpitävää ripsiväriä, jotka kestävät vetisiä silmiä

Maybelline, Lash Stiletto – 8,00 dollaria

Tätä käytettiin töissä, jossa olin koko päivän jaloillani valmistautumassa cocktailjuhliin ja sitten siihen cocktailjuhliin. Seurasi paljon syömistä, juomista ja hölmöilyä. Olin vaikuttunut siitä, että Lash Stiletto pysyi paikoillaan jopa uuvuttavan (joskus hikinen) 12 tunnin päivän ajan. Kynä on hyvin suora, josta jotkut eivät ehkä pidä, koska se tekee levittämisestä hieman vähemmän sileää – huomasin, että kaarevat kynät tuntuivat hieman tasaisemmilta levitettäessä. Silti Lash Stiletto on paikallaan peilipöydälläni. Se teki tehtävänsä loistavasti.

Tarte, Maneater vedenpitävä ripsiväri – 15,00 dollaria

Tätä suositteli ystävä, joka on maratonjuoksija; Maneater oli listansa kärjessä, kun meikki ei muuttunut edes 26,2 hikinen mailin jälkeen. Harja on suora ja kampassa on yli 500 harjasta, joten jokainen yksittäinen rips on pinnoitettu kunnolla. Ainesosalistalta löytyy myös avokadoöljyä ja kameliansiemenöljyä, jotka ehkäisevät kuivumista ja auttavat ravitsemaan ja kosteuttamaan ripsiä.

Maybelline, Volum’ Express Colossal vedenpitävä ripsiväri – 7,00 dollaria

Tämän väittää olevan 36 tunnin elinikä, ja vaikka en testannut sitä niin pitkään (noudatin Aharonin neuvoa ja poistin sen päivän päätteeksi), se kesti kauniisti koko työpäivän ja ilta kotona. Sivellin on suora, ja Maybelline kutsuu kaavaa “Volume Lockiksi”, mikä tarkoittaa, että se lisää volyymia ja paksuutta jokaisella kerroksella.

Covergirl, Lash Blast Clean vedenpitävä ripsiväri – 9,00 dollaria

Tuskin käytettävissä oleva vaihtoehto, mutta rakastin tätä ripsiväriä meikkittömänä vaihtoehtona. Se tuntui samalta kuin kuinka iho näyttää tasaisemmalta sävytetyllä kosteusvoiteella tai huulet näyttävät mehukkaammilta pienellä sävyllä. Suora kynä luo hienovaraisen volyymin, joka pysyy tahrattomana koko päivän. Ripsiväriä on saatavana kahdessa sävyssä: Black Brown ja Very Black. Valitsin Very Blackin ja huomasin sen olevan tumma ilman, että se oli liian iso.

Maitomeikki, Kush Mascara – 28,00 dollaria

Pidän siitä, että tämä vaihtoehto on sekä vegaaninen että cruelty-free, ja että se on valmistettu hampunsiemenöljystä, joka jättää ripset kosteutetuiksi eivätkä liian hauraiksi. Harjan harjakset on suunniteltu siten, että voit levittää ripsiväriä mahdollisimman lähelle ripsien juuria, mikä luo superpidennetyn ilmeen. Ja ilme kesti koko päivän! Juuri sitä mitä etsin.

Maybelline, Lash Sensational Sky High vedenpitävä ripsiväri – 9,00 dollaria

Tämä ripsiväri on myyty loppuun neljä kertaa Ultan verkkosivuilla ja on helppo nähdä miksi. Sekä edullinen että erittäin tehokas, se erotti ja pinnoitti ripseni – ja pysyi sitten täydellisesti paikoillaan koko työpäiväni. “Flex Tower Brush” todellakin saa ripsivärin pienimpiin ripsiin, kuten luvattiin, ja sauva on sekä joustava että helppokäyttöinen. Tämä vaihtoehto päätyy myös meikkitaiteilija Aharonin suosikkivedenpitävien ripsivärien listalle, mikä auttoi sitä laskeutumaan myös minun listalleni.

Diorshow vedenpitävä ripsiväri – 32,00 dollaria

Tästä on tullut minun go-to ripsivärini mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen. Lyijykynä on suora, harja on erittäin pörröinen ja se näyttää peittävän jokaisen ripseni, jolloin silmäni pomppaavat tavalla, jonka luulin vain eyelinerin pystyvän. Se tekee myös sen ei liikkeitä – ja sitä on testattu kyynelhäissä ja hikisillä tanssilattioilla. Musta sävy on saatavana Catwalk Black- ja Catwalk Brown -värisinä ja tarjoaa erittäin kauniin, vedenpitävän glamourin.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *