7 proteiinipitoista aamiaispatukkareseptiä

By | October 27, 2023

CVauhditko lämmintä ja viihtyisää kaurapuuroa, mutta sinulla ei ole hetkeäkään aikaa kiireisinä aamuina? Tällaisissa vaikeissa olosuhteissa nämä aamiaispatukkareseptit, jotka sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia (tai kaikkia edellä mainittuja), ovat enemmän kuin tyydyttäviä.

Pannulle käärittyinä nämä helpot aamiaispatukat ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja puhdasta tyytyväisyyttä. Jaamme eteenpäin seitsemän herkullista aamiaispatukkareseptiä, jotka vaativat ravitsevia ainesosia tinkimättä mausta ja mikä tärkeintä, hauskuudesta.

7 mukaan otettavaa aamiaispatukkareseptiä, jotka on täynnä tärkeitä ravintoaineita

Kuva: Feel Good Foodie

1. Kaurapuuro-aamiaispatukat

Feel Good Foodien luojan Yumna Jawadin mukaan tämä kaurapuuro-aamiaispatukan resepti on “periaatteessa kuin kaurapuuro patukassa aamiaiseksi ja välipalaksi tien päällä.” Ravitsevampi kuin useimmat hyllyiltä löytyvät aamiaispatukat, Jawad sanoo. että hänen reseptinsä on täynnä terveellisiä ainesosia (mukaan lukien kaura, sydämelle terveelliset saksanpähkinät ja makeuttamaton omenasose). Paras osa? Nämä helposti valmistettavat patukat voidaan säilyttää muutaman päivän tai pakastaa kuukausia, Jawad sanoo. Jokainen annos sisältää terveellisen annoksen proteiinia, kaliumia, kalsiumia ja kuitua muutamia mainitakseni. (Kontekstia varten ravitsemusasiantuntijat suosittelevat aamiaiseksi 21–35 grammaa proteiinia ja 5–15 grammaa kuitua kokonaisista elintarvikkeista.)

Hanki resepti: Kaurapuuro-aamiaispatukat

Kurpitsan aamiaispatukan reseptit
Kuva: Feel Good Foodie

2. Kurpitsatangot

Haluatko mukautua vuodenaikaan, joka on täynnä sokeria, mausteita ja kaikkea kivaa? Sitten nämä Feel Good Foodien helpot kurpitsapatukat sopivat sinulle täydellisesti. Nämä kuitu- ja kaliumpitoisesta kurpitsasoseesta tehdyt aamiaispatukat saavat sinut kauden pelottavaan tunnelmaan yhdellä suupalalla. Kurpitsan maku on kuitenkin varsin vaimea, mikä sopii ihanteellisesti hiipimään ylimääräistä hedelmäa talon nirsoille syöjien nenän alle. Plus hieno kurpitsan maku tapa Mahtava aamiainen, toisin kuin paikallisen kahvilan IYKYK:n suuret PSL:t.

Hanki resepti: Helppoja kurpitsapatukat

Seitsemänkerroksisia aamiaispatukan reseptejä
Kuva: Minimalist Baker

3. Seitsemänkerroksiset vegaanipatukat

Valmistaudu ihastumaan, kun nautit Minimalist Baker’s Vegan Seven Layer Bars -patukoita. Täyteläinen, makea, pähkinäinen ja 100 % terveellinen – nämä ovat vain muutama sana kuvaamaan tätä reseptiä. Joten mitä siinä on? Seitsemän autuuden kerrosta, jotka koostuvat mantelikaurakuoresta, taatelikaramellista, kookosvoista ja -hiutaleista, suklaalastuista ja maapähkinävoista muutamia mainitakseni. On myös syytä mainita, että tämä resepti on myös gluteeniton ja vegaaninen. Kuka sanoi, ettet voi syödä jälkiruokaa aamiaiseksi?

Hanki resepti: Vegaaniset 7-kerroksiset patukat

Karamelli-omena-aamiaispatukkareseptit
Kuva: Feel Good Foodie

4. Karamelli-omenagranolapatukat

Syksyn sadonkorjuu on täydessä vauhdissa, mikä tarkoittaa, että omenatarhat tuottavat parhaita hedelmiään ympäri vuoden. Joten mikä olisikaan parempi aika esitellä tämä herkullinen (lääkärin hyväksymä) hedelmä Feel Good Foodien Caramel Apple Granola -patukoiden tähdeksi kuin nyt? Kuten karkkikaupan suosittuja makeisia, näissä patukeissa on kaikki herkullisen herkkujen ominaisuudet. Toisin kuin perinteinen karamelli-omenavartaasi, tämä resepti saa makeutensa kotitekoisesta karamellikastikkeesta, joka on makeutettu taateleilla. pyörtyminen.

Hanki resepti: Karamelli-omenagranolapatukat

Aamiaisbaari Brownie Reseptit
Kuva: Minimalist Baker

5. Brownie-granolapatukat

Brownie kohtaa aamiaisen – valitse parempi pari. Emme varmasti voi ajatella yhtä. Nämä Minimalist Bakerin paistamattomat brownie-granolapatukat maistuvat raa’alta brownie-taikinalta (!), mutta ne ovat luonnollisesti makeutettuja ja sisältävät tonnia kuitua annosta kohden (tarkemmin melkein kahdeksan grammaa). Ja ymmärrä tämä: ne on valmistettu vain kuudesta yksinkertaisesta ainesosasta. Onko sinulla kynä ja paperi käsillä? Kaurapuuro, raakoja pähkinöitä (valintasi), kivettömiä taateleita, kaakaojauhetta, suolattua mantelivoita ja vaahterasiirappia. Se on niin helppo. Tiesitkö myös, että kaura on täynnä antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan tulehdusta – rakastamme kuulla sen (ja syödä sitä).

Hanki resepti: Brownie-granolapatukat

Maapähkinävoi Kookos-aamiaispatukan reseptit
Kuva: Kunnianhimoinen keittiö

6. PB- ja kookosproteiinipatukat

PB&J on tavallaan eilen, emmekö voi olla samaa mieltä? Vaikka se onkin hyväksi todettu suosikki, ei ole aina huono idea vaihtaa J ajoittain. Siksi olemme viime aikoina raivoaneet näistä Ambitious Kitchenin maapähkinävoin ja kookossuklaatan mausteisista paistamattomat proteiinipatukat. Tarkoitan, mitä ei pidä rakastaa runsaasti proteiinia sisältävässä aamiaispatukossa, joka on täytetty eräillä eniten rakastamillamme ainesosilla (hei, makeuttamaton raastettu kookospähkinä, chia-siemenet ja suklaalastut)? Pitääkö minun sanoa enemmän?

Hanki resepti: Kookos- ja suklaamaapähkinävoiproteiinipatukat

pähkinättömät granolapatukat
Kuva: Kunnianhimoinen keittiö

7. Pähkinättömät granolapatukat

Granolapatukat on usein vaikea löytää ilman pähkinöitä. Nämä Ambitious Kitchenin pähkinättömät granolapatukat johtuvat kuitenkin pähkinöistä herkullisesta pureskeltavasta mausta, korkeasta kuitupitoisuudesta ja tonneista proteiinia. Sen sijaan ne sisältävät monia erilaisia ​​siemeniä, kuten pellavansiemeniä, chia-, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. Paras osa? Yksi annos näitä herkullisia aamiaisgranolapatukoita sisältää 6,4 grammaa proteiinia ja 5,1 grammaa kuitua.

Hanki resepti: Pähkinättömät granolapatukat

Etsii? Nämä hunajapähkinän aamiaispatukat voivat tehdä tempun:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *