7 minuuttia märästä suoraan

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Minulla on ollut syvä, kiinteä suhde suoristusrautaani 12-vuotiaasta lähtien. 6. luokasta alkaen heräsin kaksi tuntia ennen kuin minun piti mennä kouluun föönaamaan ja suoristamaan luonnolliset kiharani, kunnes ne olivat silkinpehmeät. Tämä prosessi on kuitenkin muuttunut valoa Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana arvelen edelleen käyttäväni silitysrautaani vähintään viisi päivää viikossa ja yhdeksän kuukautta vuodessa korjauksiin tai täyteen muotoiluun (pidän tauon vain kesällä, kun ilmankosteus nousee). päättää työskennellä aaltojeni puolesta eikä niitä vastaan). Ja jos lasket: kaksikymmentä vuotta kertaa viisi päivää viikossa kertaa 39 viikkoa tarkoittaa… paljon vahinkoa.

Saatan olla kauneustoimittaja, mutta jopa tavallinen ihminen tietää, että säikeiden jatkuva levittäminen kahden 450 °F:n lautasen väliin on katastrofin resepti. Ja minulle tämä loi noidankehän: ainoa tapa estää hiukseni näyttävän niin kuivilta ja rispaantuneilta kuin ne todellisuudessa olivat, oli suoristaa ne ja toistaa prosessi pahoinvointiin. Olen kokeillut lukemattomia föönejä ja lämpimämpiä siveltimiä, mutta mikään niistä ei antanut minulle haluamiani silkinpehmeitä säikeitä.

Kun sain käsiini Dysonin uusimman laukaisun, Dyson Airstrait (499 dollaria), olin sekä innoissani että skeptinen. Laite lupaa viedä hiuksesi märistä suoriksi muutamassa minuutissa vahingoittamatta niitä – mikä rehellisesti sanottuna kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Vaikka olen käyttänyt Dyson Supersonic Blowdryer -laitetta pitkään, en ole AirWrap-muotoilulaitteen tai merkin Corrale-tasaraudan fani erityisiin hiustarpeisiini (Olen huomannut, että AirWrapin kiharat eivät pidä kiinni hiukseni ja Corralen hiukset ovat raskaita). ja ärsyttävää käyttää, en ollut varma kuinka hyvin tämä uusi laite toimisi, mutta minulla on ollut se nyt kaksi viikkoa ja – mikä on minulle erityisen järkyttävää – en ole koskenut hiustenkuivaajaani tai suoristusrautaani .

Näin Dyson Airstrait toimii

Jos olet perehtynyt Dysonin hiustyökaluihin, tiedät, että tuotemerkissä on kyse kaikesta asia tuottaa tuotteita, jotka eivät vaaranna hiustesi terveyttä. Ilmasalmi ei ole erilainen. Toisin kuin perinteinen suoristus, jossa käytetään useita lämmityslevyjä, Airstrait käyttää “tarkasti suunnattua ilmavirtaa” säikeiden kuivaamiseen ja suoristamiseen.

Ollakseni hieman tieteellinen hetkeksi, hiustyylisi vaihtaminen katkaisee säikeiden vetysidokset ja muotoilet ne sitten uuteen muotoon, mikä tehdään yleensä lämmöllä. Kun hiuksesi ovat märät, näitä sidoksia on helpompi käsitellä, jolloin voit muotoilla niitä mielesi mukaan (tässä tapauksessa suorina) ilman äärimmäisiä lämpötiloja.

“Käyttämällä optimaalista lämpöä ja hallittua ilmavirtaa olemme löytäneet tavan muotoilla hiuksia vähemmän vaurioituen”, Dyson-tiimi sanoi lehdistötiedotteessa. “Ilmamuotoilun avulla voit luoda suoria kampauksia säilyttäen volyymin ja liikkeen. Kun hiukset ovat kuivat ja tasaiset, sidokset palautuvat eri tavoin, mikä pitää uuden hiustyylin paikoillaan.

Laitteessa on Hyperdymium™-moottori, joka on – ei vitsi – nopeampi kuin useimmat ammattimaiset kilpa-autojen moottorit ja poistaa lämpötilasäädeltyä ilmaa 45 asteen kulmassa hiusten kuivaamiseksi ja suoristamiseksi yhdellä iskulla.

Dyson Airstraitin käyttö

Kuten olet ehkä ymmärtänyt, Airstrait on pohjimmiltaan föönin/suoristuslaitteen hybridi – ja näyttää täsmälleen samalta. Kun se on lukitussa asennossa, se toimii kuin perinteinen hiustenkuivaaja, joka olennaisesti puhaltaa ilmaa (erittäin intensiivistä, ei niin kuumaa) säikeillesi. Ja kun se on auki, se näyttää suoristimelta (eli voit avata sen ja laittaa hiussäteen kahden käsivarren väliin), mutta siinä on suuttimet siellä, missä levyt normaalisti olisivat.

Se on varustettu LED-näytöllä, jonka avulla on helppo vaihtaa laitteen tilojen ja lentonopeuksien välillä. Siellä on “märkä” -muotoilutila, jossa on kolme lämpöasetusta (175 °F, 230 °F ja 285 °F); “kuiva” muotoilutila, jossa on kaksi lämpöasetusta (250 °F tai 285 °F, jonka huomaat). paljon alhaisempi kuin useimpien tavanomaisten hiusten suoristuslaitteiden saavuttamat 450 °F lämpötilat); ja “Cool”-tilan avulla voit määrittää tyylisi. Saatavilla on myös juurikuivaustila ja kylmälaukaustila sekä alhaisen ja korkean virtauksen ilmanpainevaihtoehdot.

Brändi väittää, että työkalu toimii kaikilla hiustyypeillä, ja sosiaalisessa mediassa näkemäni perusteella se on totta. Minulla on 4A aallot, jotka suoristuvat yleensä melko helposti (ainakin litteällä raudalla), joten minulla oli suuria toiveita siitä, mitä AirStrit tekisi yksittäisille säikeilleni. Kiharampiin ja pörröisiin tekstuureihin saat silti suoristavan ja suoristavan vaikutuksen, mutta se saattaa vaatia hieman enemmän aikaa ja jalkatyötä.

@beingcrystalnicolee Pelko oli vähättelyä | Kokeile uutta Dyson Airstrait #type4 #dysonairstrait #dyson #naturalhair #fyp ♬ Alkuperäinen ääni – CRYSTAL NICOLE

Dyson Airstrait -testiraporttini

Oletin, että AirStraitia käytettäessä ensimmäistä kertaa olisi jonkinlainen oppimiskäyrä, mutta rehellisesti sanottuna tämä asia on melko idioottivarma (ja sanon sen ihmisenä, joka ei vieläkään osaa käyttää kiharrin oikein). .

Kun kytket sen päälle, se käy läpi 10 sekunnin puhdistusprosessin varmistaakseen, etteivät tuuletusaukot ole tukkeutuneet lialta ja roskilta. Brändin mukaan tämä on hyödyllinen askel varmistaaksesi, että työkalu toimii oikein mahdollisimman pitkään (jos). Käytät siihen 500 dollaria mitä tahansaEt halua sen rikkoutuvan kuuden kuukauden jälkeen, joten arvostan tämän sisällyttämisen tuomaa harkintaa.

TikTok käski minua kuivaamaan karkeasti hiukseni – etenkin juurit – ennen kuin yritin suoristaa niitä, joten puhdistin hiukseni kuivaimella märkätilassa ja lukitussa asennossa, kunnes ne olivat noin 50 prosenttia kuivia. Sitten ohjeen mukaan vedin pienen hiusnauhan suuttimien väliin varmistaen, että ilmavirta suuntautui alaspäin (ilmeisesti tämä on todella tärkeää). Siirsin työkalua hitaasti juuresta päähän ja yhden ajon jälkeen se oli täysin kuiva, suora ja sileä.

Kun työskentelin muun aivoni läpi, huomasin työkalussa muutamia asioita. Ensinnäkin, ei ollut aavistustakaan tyypillisestä palaneiden hiusten hajusta, johon olin tottunut kaikkien suoristukseni vuosien jälkeen. Pidin myös siitä, että laite ei vetänyt hiuksiani suoristuksen aikana, koska tiedän, että tällainen jännitys voi aiheuttaa lisävaurioita. Ja toisin kuin AirWrap, laite menee nukkumaan 3 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen, mikä tarkoittaa, että voin laittaa sen pöydälleni ajojen välillä, eikä minun tarvitse huolehtia sen räjäyttämisestä (FWIW, se kytkeytyy heti takaisin päälle, jos… . jos haluat käyttää sitä uudelleen – sinun tarvitsee vain sulkea se hiustesi ympärille).

Hiusten föönaukseen ja suoristukseen menee yleensä puoli tuntia, mutta tämä prosessi kesti – eikä se ole liioittelua, koska ajoitin sen –seitsemän minuuttia alusta loppuun. Olisi vähättelyä sanoa, että olin hämmentynyt. Kaikkien niiden vuosien aikana, jotka olen työskennellyt kauneusteollisuudessa (ja kaikkina ennen kauneustuotteiden käyttöä), en ole koskaan aina kokenut niin uraauurtavan tuotteen. En epäröi kertoa kenellekään tarve Suosittu 500 dollarin laite, mutta jos haluat säästää aikaa ja minimoida muotoilurutiinisi aiheuttamat vahingot, Airstrait on kannattava investointi.

@zoeweinerrr Kokeilin #dysonairstrait ♬ alkuperäistä ääntä – Zoe Weiner

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *