7 luomiväripuikkoa luovat rohkeaa, vähän huoltoa vaativaa glamouria

By | September 19, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vaikka rakastan itsetunnon kohotusta, jonka täydellinen meikki antaa, minulle se ei yleensä ole ajan arvoista. (Olen Leo Sun, joten minulla on tarpeeksi itseluottamusta jopa paljailla kasvoilla, kiitos paljon.) Peitevoide, meikkivoide, ääriviivat, luomiväri, ripset, eyeliner ja huulipuna – väsyn pelkällä ajattelulla.

Voit siis kuvitella iloni, kun törmään pieniin temppuihin, joiden avulla voin hyötyä meikkaamisesta tuhlaamatta tuntikausia aikaani. Uusin kohde tässä listassa? Luomiväri lyijykynät.

Jos et ole tuttu, luomivärit ovat “yleensä kermaisia ​​​​koostumuksia tikun muodossa. Ne liukuvat helposti ja pehmeästi silmillesi”, sanoo kansainvälinen meikkitaiteilija ja kauneusasiantuntija Lauren O’Leary. Luomivärikynät täydentävät täydellisesti kermaista silmämeikkiä, joka voi joskus tahriintua to on helppo levittää ja perinteiset puuteriset luomivärit, joita on vaikea sekoittaa. Lisäksi luomivärit ovat monikäyttöisiä. “Niitä voidaan käyttää myös luomiväripohjana”, O’Leary sanoo. “Lisäksi jotkut ihmiset huomaavat, että niitä on helpompi ja nopeampi levittää kuin jauhemainen luomiväri.”

Saadakseni selville, saanko unelmani täydelliset kasvot pienellä vaivalla, vietin neljä viikkoa testaamalla markkinoiden parhaita luomivärikyniä. He eivät vain selviytyneet neljästä lentosta kirjatuissa matkatavaroissa (palettini eivät olleet niin onnekkaita), vaan ne tekivät myös meikkirutiinistani paljon hauskempaa.

Kokemukseni luomiväripuikoista vähähuoltoisena tyttönä

Muutama kuukausi sitten kokeilin värikästä eyelineria nähdäkseni, johtaisiko pigmentti dopamiinitasojen nousuun. Se teki. Myös luomivärien lyijykynien sekoittaminen ammattimaisesti auttoi minua haluta luoda rohkeita ilmeitä, jotka lisäävät itseluottamustani.

Ensin aloitin yksinkertaisilla, yksivärisillä sävyillä. Thrive Causemetics Brilliant Eye Brightener (25 dollaria) kädessä pinnoitin varovasti silmäluomeni Sky Blue Shimmerillä ja päällystin sen NYX:n Vivid Brights Eyelinerillä (9 dollaria) – myös sinisenä. Käytin tätä yksinkertaista lookia (johon meni viisi minuuttia) parhaan ystäväni länsibileissä. Tytöt kehuivat minua koko illan.

Kun näin, kuinka helppoa luomiväripuikkojen käyttäminen oli, halusin nostaa sitä – mutta valitsin silti lookin, joka osui värispektrin neutraalille puolelle. Joten käytin Charlotte Tillbury Color Chameleon Eye Shadow Pencil -kynää (29 dollaria) luodakseni versioni smokey eye -väristä. Nappasin Amethyst Aphrodisiac – jota levitin kanteeni – ja Champagne Diamonds (kiitollisuuden hetki noista lempinimistä) – joita levitin silmäni kulmiin ja otsani alle – antaen minulle yksinkertaisen ja rohkean ilmeen.

Kun tajusin, että luomivärit olivat itse asiassa helpoin tapa huijata ihmiset ajattelemaan, että meikkini oli tehty ammattimaisesti, päätin ryhtyä luovuuteen. Tartuin Thrive Causemetics -luomiväripuikkoihin Champagne Shimmerissä, Opalescent Shimmerissä ja Sky Blue Shimmerissä – joita levitin silmäluomen, ryppyjen ja silmänympärysalueen yläpuolelle. Päätäkseni kaiken päätin kanneni NYC Vivid Brightsilla vaaleanvihreällä.

Lopulliset ajatukset? minä olen erittäin Helppohoitoinen meikki tytöille. Ja juuri siksi luomivärit ovat ansainneet pysyvän paikkansa kauneusrutiinissani.

Parhaat luomivärikynät vaivattomaan ja lumoavaan lookiin

Charlotte Tillbury, värillinen Chameleon Eyeshadow Pencil – 29,00 dollaria

Tämä luomiväripuikko on erittäin pigmentoitunut, sekoittuu helposti ja on pitkäkestoinen – enkä tarkoita, että se kestää, vaikka vietät koko työpäivän toimistossa. Tarkoitan, voit mennä ulos kaupungille, vahingossa nukahtaa ilman meikkiäsi ja herätä näkemään silti kameleontin silmäluomessasi. (Ammattilaisen vinkki: Jos aiot sekoittaa tämän, ole nopea, sillä asettuminen kestää noin 30 sekuntia.)

Kynästä on saatavana yhdeksän sävyä, jotka ovat joko hieman kimaltelevia tai suoraan metallisia. Koska pigmentti on huippuluokkaa, jokainen sävy näyttää hyvältä useilla ihosävyillä. Color Chameleonin kanssa on kuitenkin huomioitava, että sitä on teroitettava saadaksesi enemmän tuotetta irti kynästä. Jos pidät vaivattomasti esiin ponnahtavasta kynästä, tämä ei todellakaan ole sinulle sopiva.

 • Erittäin pigmentoitunut
 • 9 sävyä

Tietoja Face, Shadowstick – 14,00 dollaria

About-Face, Halseyn meikkisarja, on yksi niistä julkkisbrändeistä, jotka todella kestävät hypeä. Tuotteet ovat kaikki uskomattoman helppoja levittää, eikä tämä luomiväripuikko ole poikkeus. Toisin kuin Tilbury pick, siinä on itseteroittuva mekanismi, jonka avulla voit kääntää sen ylös, kun tarvitset lisää tuotetta, mistä pidän todella.

Vaikka tuotesivulla kaava kuvataan “erittäin pigmentoituneeksi”, huomasin, että minun piti rakentaa koostumusta hieman. Kun pyyhit sen ensimmäisen kerran, väri on melko läpinäkyvä. Mutta se ei välttämättä ole huono asia. Jos etsit kirkkaampaa ilmettä, tämä on loistava vaihtoehto – ja on hyödyllistä tietää, että voit kerrostaa sen saadaksesi rohkeamman värin.

 • 14 sävyä
 • Itseteroittuva
 • Ei niin pigmentoitunut kuin jotkin muut vaihtoehdot

Harvinainen kauneus, kaikki edellä mainitut painottomat luomivärit – 22,00 dollaria

Jos olet yksi niistä meikin ystävistä, jotka arvostavat maanläheisiä sävyjä, Rare Beautyn luomiväripuikkomallisto on sinua varten. Tarjolla on kuusi sävyä, kaikki hohtavan neutraaleja. Löysin tämän kaavan olevan voidekkaampi kuin muut, ja se vaatii lempeämpää kosketusta levitettäessä.

Pidin kuitenkin eniten siitä, että siinä on myös sisäänrakennettu teroitin – mikä on hyödyllistä, koska voide pyrkii himmeäksi muutaman käyttökerran jälkeen.

 • 6 sävyä
 • Kermainen kaava
 • Ihanteellinen luonnolliseen ilmeeseen
 • Itseteroittuva
 • Ei rohkeita värivaihtoehtoja
 • Puikko tylsyy nopeasti

Thrive Causemetics, Brilliant Eye Brightener – 25,00 dollaria

Teen aina parhaani ollakseni soittamatta suosikkeja, mutta kun jokin on muiden yläpuolella, sinun on kerrottava muille. Mielestäni Thrive Causemetics Brilliant Eye Brightener on joukon paras. Se on erittäin pigmenttinen luomiväripuikko, joka liukuu tasaisesti ja on helppo levittää ja rakentaa. 16 värivaihtoehdolla – mukaan lukien violetti, vaaleanpunainen, sininen ja vihreä – tämä valikoima tarjoaa laajimman värivalikoiman kaikista tämän luettelon tuotteista.

Ollakseni rehellinen, en löytänyt paljon vikaa Thrive Causemetics Brilliant Eye Brightenerissa. Ainesosat ovat vaikuttavia, sillä makadamiaöljy kosteuttaa silmäluomet. Se on jopa silmälääkärin testaama, joten voit olla varma, että se ei ärsytä silmiäsi. Jos minun olisi pitänyt poimia, sanoisin, että olisin halunnut kiiltovapaan vaihtoehdon luodakseni teksturoidumman silmämeikin lookin.

 • 16 sävyä
 • Helposti sekoitettava
 • Ihoystävälliset ainesosat

ELF, No Budge Shadow Stick – 5,00 dollaria

Laadukkaan meikin ei tarvitse olla kallista, ja ELF-luomiväripuikko on todiste siitä. Sitä on saatavana useissa neutraaleissa ja metallisävyissä – kuten Golden Goddess, Copper Chic ja Perfect Pearl – sekä kirkkaissa väreissä, kuten purppura, vihreä ja sininen.

Aivan kuten kalliimmissa kollegoissaan, No-Budge Shadow Stickissä on pyörivä annostelija ja sisäänrakennettu teroitin. Ainoa haittapuoli on, että se ei kestä yhtä kauan kuin jotkin kalliimmat vaihtoehdot, mutta 5 dollarilla kukin voit käyttää sitä uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

 • 9 sävyä
 • Edullinen
 • Itseteroittuva

NudeStix Magnetic Matte -silmäväri – 27,00 dollaria

Olen ollut NudeStixin, alkuperäisen “Sticks” -yhtiön fani vuodesta 2018 lähtien. Brändin poskipunat, luomivärit ja ääriviivakynät ovat aina yksinkertaisia, ja kun tilaan niitä, tiedän saavani laadukkaan meikkituotteen. Yksi ehdottomista NudeStix-tuotteistani on tämä luomiväri. Sitä on saatavana yhdeksässä neutraalissa sävyssä, jotka kaikki tarjoavat mattapintaisen lopputuloksen. Koska ne ovat myös erittäin pigmentoituja, lyijykynät toimivat hyvin erilaisilla ihon sävyillä.

Tähän mennessä varmaan tiedät, etten ole suuri teroittavien eyeliner- tai luomivärikynien ystävä. Ja koska olen valtava NudeStixin kannattaja, minun on sanottava, että toivon, että tämä tuote olisi suunniteltu kierrettäväksi luomiväripuikoksi, eikä sellaiseksi, jota sinun pitäisi teroittaa. Kuitenkin ainakin merkki tarjoaa teroittimen sinulle.

 • 9 neutraalia sävyä
 • Mattaviimeistely
 • Erittäin pigmentoitunut
 • Vaatii teroittimen (mukana)

Urban Decay, 24/7 Shadow Stick – 27,00 dollaria

Niin ikoninen kuin Urban Decayn Naked Palette olikin, nämä 24/7 luomivärit saattavat olla vielä parempia. Toisin kuin OG-paletissa, tässä väripaletti on laaja – puhumme kuninkaallisista, limenvihreistä ja kaikista kuviteltavista neutraaleista. Riippumatta siitä, minkä värin valitset, saat täyteläisen, hohtavan pigmentin, joka kestää lähes 24 tuntia.

Parasta tässä linjassa on kuitenkin se, että siinä on kolme tyyppistä viimeistelyä – matta, hohtava ja metallinen – jotka kaikki tarjoavat voimakkaan vaikutuksen koko päivän (ja yön) ajan.

 • 14 sävyä
 • Pitkäkestoinen
 • Matta, neutraali ja hohtava vaihtoehto
 • Itseteroittuva

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *