7 jalkahoidon varoitusmerkkiä Jalkalääkärin tulee pitää silmällä

By | September 20, 2023

GPedikyyri on yksi rentouttavimmista ja edullisimmista kauneushoidoista, joita voit saada. Mutta ne eivät ole yhtä zeniä aiheuttavia, jos ne johtavat sieni-infektioon. Varmistaaksesi, että saat puhtaan ja turvallisen jalkahoidon, sinun tulee varoa joitakin jalkahoidosta varoittavia kylttejä, sanoo Suzanne Levine, DPM, jalkaterapeutti New Yorkissa.

“Olemme nähneet paljon sisäänkasvaneita varpaankynsiä, kynsien sientä ja syyliä jalkahoidon jälkeen”, sanoo tohtori. Levine. Näiden ongelmien välttämiseksi on tärkeää mennä paikkaan, joka noudattaa hyviä hygieniaprotokollia. Lue eteenpäin löytääksesi seitsemän varoitusmerkkiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen seuraavaa jalkahoitoasi. Riippuen siitä, kuinka vakava ongelma on ja miltä sinusta tuntuu, edellä mainitun näkeminen riittää pyytämään kynsiteknikkoasi muuttamaan lähestymistapaansa tai joissakin tapauksissa lähtemään suoraan.7 pedikyyrivaroituskylttiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

1. Huone on likainen

“Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on katso ja katso -testi”, sanoo tohtori. Levine. Tämä tarkoittaa, että haluat olla virittynyt siihen, mitä huoneessa tapahtuu, ja varmistaa, että kaikki näyttää puhtaalta. Esimerkiksi, jos ympärillä on näkyvää likaa tai avointa ruokaa, tämä on yleensä merkki siitä, että asiat eivät ole aivan niin hygieenisiä kuin niiden pitäisi olla. Tässä tapauksessa on parasta mennä toiseen salonkiin.

2. Et näe sertifikaatteja

Kaikki osavaltiot vaativat jalkaterapeutteja hankkimaan lisenssin, ja useimmat salongit kiinnittävät todistuksensa seinälle, jotta asiakkaat voivat helposti vahvistaa olevansa hyvämaineisia. “Tarkista, onko heillä todella erityiskoulutusta ja ovatko he kynsiteknikkoja”, sanoo Dr. Levine. Jos he eivät ole sertifioituja, he eivät ole saaneet asianmukaista koulutusta ymmärtääkseen, miten asiat tehdään oikein ja hygieenisesti, ja he tekevät todennäköisemmin mitä tahansa alla luetelluista asioista – infektioiden kaltaisten ongelmien aiheuttaminen voi johtaa.

3. Kylpyammetta ei ole kunnolla valmistettu

“Jos kastat jalkasi kylpyammeeseen, muista käyttää kertakäyttöistä muovisuojaa, joka vaihdetaan asiakkaiden välillä”, hän sanoo ja lisää, että on myös tärkeää varmistaa, että kylpyammeet puhdistetaan jokaisen puhdistuksen välillä (kyllä, vaikka ne on peitetty muovilla). Ymmärrettävästi jalkaveden jakaminen jonkun muun kanssa ei ole hienoa. Toisin kuin esimerkiksi uima-allasvesi, tämä vesi ei sisällä itsepuhdistuvia ainesosia. Koska teknikko poistaa kuollutta ihoa ihmisten jaloista, mahdolliset urheilijan jalat ja bakteerit jäävät kellumaan ammeeseen (mikä on juuri niin karkeaa kuin miltä se kuulostaa). Jos kylpyammetta ei ole puhdistettu kunnolla ja täytetty makealla vedellä, on olemassa vaara, että saat kiinni kaiken sen sisältämän.

4. Kätesi eivät ole puhtaat

Seuraa tarkasti, mitä kynsiteknikkosi tekee, kun hän siirtyy edellisen asiakkaan jalkojen hoidosta sinun jalkojesi hoitoon. Ovatko he peseneet kätensä? Ja jos he käyttävät käsineitä, ovatko he vaihtaneet ne uuteen? Jos ei, tilanne on sama kuin pedikyyrivedellä: he saattavat siirtää sinulle edellisen asiakkaansa jalka- ja bakteeritaudin.

5. Et voi tietää, ovatko instrumentit uusia vai steriloituja

Kun teknikko istuu alas työkalujensa kanssa, muista poistaa instrumentit pussista. Huokoisten esineiden, kuten puskurien ja ei-metallisten tiedostojen, tulisi olla uusia jokaiselle asiakkaalle, koska niitä ei voi desinfioida. Ja metalliinstrumentit tulee säilyttää pussissa asiakkaiden välillä kylmästeriloinnin jälkeen. Jos he eivät puolestaan ​​noudata näitä vaiheita asiakkaiden välillä, sienet ja bakteerit siirtyvät “asiakkaalta asiakkaalle, pisteestä A pisteeseen B, joten se on ongelma”, sanoo Dr. Levne.

6. Yrität käyttää skalpellia

“Jotta käyttää terää New Yorkin osavaltiossa, sinun on oltava lääkäri”, sanoo tohtori. Levine. “Valitettavasti monet lääketieteelliset kylpylät käyttävät teriä ja se on vaarallista.” Hän lisää, että diabeetikoilla, verisuonisairaudilla, perifeerisillä verisuonisairaudilla tai muilla liitännäissairauksilla sairastavilla henkilöillä yksi väärä liike skalpellilla (joka voi helposti tapahtua kouluttamattomalla kädellä) on melko yleinen ongelmissa, mukaan lukien infektiot.

Vaikka tämä laki ei ole sama osavaltioittain, on hyvä yleissääntö noudattaa missä tahansa oletkin ja varmistaa, että teknikkosi ei käytä veitsellä. (Ja FWIW, älä yritä käyttää sellaista itsellesi kotona!)

7. Haluat leikata kynsinauhoja/viilaa kyntesi sivut

”En antaisi heidän leikata kynsien kynsinauhoja – etenkään varpaankynsiä – tai kynsien sivuja. “Se ei ole ongelma”, sanoo Dr. Levine. “Se voi aiheuttaa todellisia ongelmia, joten et halua heidän tekevän niin. Parasta, mitä voit tehdä, on viedä hänelle hieronta.” [your feet]Ehkä työnnä kynsinauhoja taaksepäin ja leikkaa kynsi suoraan.” Jos ne leikkaavat kynsinauhoja ja pääsevät kynnen sivuille, on suurempi sisäänkasvaneiden kynsien ja infektioiden riski.

Jätä salonki kokonaan väliin ja kokeile pedikyyriä kotona:Haluatko lisää kauneustietoa toimittajiltamme? Seuraa Fineprint Instagram-tiliämme saadaksesi tärkeimmät vinkit ja temput.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *