7 hiushajuvettä, joista stylistit eivät voi saada tarpeekseen

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Hiustenpesujaksoni on kuin matemaattinen yhtälö. Minun on jatkuvasti vaikea sovittaa shampoot tapahtumiin, harjoituksiin ja päivittäiseen toimintaan. Mutta ilmeisesti kaikkien kamppailu ei ole niin vakavaa: Tutkimus osoitti, että huikeat 49 prosenttia naisväestöstä ei vain pese hiuksiaan joka päivä, vaan myös föönaa ne seitsemänä päivänä viikossa. Jos tämä koskee sinua: Ensin: A vaivannäöstä – mutta toiseksi: Entä jos kertoisin sinulle, että on olemassa tapa minimoida pyykinpesutiheys? Vastaus on hiushajuvedet.

Mitä hiushajuvedet oikein ovat?

Toisin kuin perinteiset hajuvedet, hiushajuvedet on kehitetty erityisesti hiuksia varten. Jotkut saattavat haluta suihkuttaa perinteistä hajustetta päänahkaan peittääkseen hajuja. Näitä kaavoja ei kuitenkaan ole tarkoitettu hiuksille, ja ne voivat puolestaan ​​aiheuttaa vahinkoja, kuten kuivumisen. “Leittelin hiuksiini tavallista hajuvettä, jotta tuoksu kestäisi pidempään”, sanoi Neigin Mirsalehi, hiustenhoitobrändin Gisoun perustaja. “Huomasin kuitenkin nopeasti, kuinka kuivaus se oli, ja ajan myötä tunsin sen vahingoittavan päitäni.”


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Neigin Mirsalehi, Neigin Mirsalehi on Gisoun perustaja, hunajapainotteinen hiustenhoitobrändi, joka on saanut inspiraationsa Mirsalehin perheperinnöstä ammattimaisina mehiläishoitajana.
  • Ryan Sanger, Ryan Sanger on hiustenpidennysten asiantuntija, kampaaja ja Hair Lingerie The Studion omistaja Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Perinteisten hajuvesien kuivuus johtuu korkeammasta alkoholipitoisuudesta ja korkeammista tuoksuöljyistä. “Vakiohajuvesien alkoholipitoisuus on korkea ja se on erittäin kuivattavaa”, hiusasiantuntija selittää. Ja vaikka useimmat hiushajuvedet sisältävät edelleen alkoholia, määrät ovat huomattavasti pienempiä.

Kuivashampoot voivat auttaa sinua näyttämään juuri pestyiltä hiuksilta imemällä öljyt päänahasta, mutta hiushajuvedet raikastavat paremmin rasvaisten hiusten tuoksua, jota usein ilmaantuu, kun jätät föönauksen muutamaksi päiväksi. Nämä tuotteet eivät vahingoita hiuksiasi Puhdistusaine, sinänsä, mutta ne tekevät siitä varmasti paremman tuoksun. Niitä ei kuitenkaan tapahdu kerääntyä päänahkaan kuten kuivashampoolla, joten voit käyttää niitä hieman varovaisemmin.

Kuinka saada kaikki irti hiuksistasi

Hiushajuveden levittäminen on suhteellisen helppoa, mutta parasta on, että sitä voi käyttää monella eri tavalla. “Hajuvettä voidaan levittää useilla eri tavoilla, kuten suihkuttamalla sitä hiuksiin, harjaamalla se läpi hiusharjalla tai levittämällä sitä hiusten latvoihin”, sanoo Ryan Sanger, hiustenpidennysasiantuntija ja Hair Lingerien omistaja. Sola Salonsin studio.

Stylisti huomauttaa myös, että hiustenpidennysten käyttäjillä asiat ovat hieman toisin. “Jos käytät pidennyksiä, pese hiuksesi harvemmin. Joten suosittelen suihkuttamaan sitä aamulla päivän alussa ja sitten töiden jälkeen, jos olet menossa treffeille tai sosiaaliseen tapahtumaan.

Soveltuvatko hiushajuvedet kaikille hiustyypeille?

Vaikka kuka tahansa voi käyttää niitä, Sangerilla on joitain ohjeita, jotta spritz toimisi parhaiten hiuksillesi. “Jos sinulla on suorat, ohuet tummat tai luonnollisen väriset hiukset, kannattaa välttää öljyisiä hajusteita, koska ne voivat painaa hiuksiasi alas”, stylisti sanoo. “Vaaleat hiukset, kuivat hiukset, kiharat hiukset, kemiallisesti vaurioituneet hiukset, haluat löytää sellaisen, jolla on parantavia tai ravitsevia ominaisuuksia, kuten öljyä ja proteiinia.”

Vaikka kaikki hiustyypit voivat hyötyä suihkeesta, stylisti varoittaa, että ne, jotka ovat herkkiä hajuille tai joilla on erittäin heikentyneet/vaurioituneet hiukset, saattavat haluta jättää tämän kauneusvaiheen väliin. Hän tekee myös selväksi, että vaikka hajuvesien tuoksu voi olla ihana, ne eivät korvaa hiusten pesua. “Hajuvedet ovat viimeistely tai tapa virkistäytyä pesujen välillä, mutta ne eivät puhdista tai pese hiuksia millään tavalla.”

8 stylistien rakastamaa hiushajuvettä

1. Diptyque, Eau Rose Hair Mist – 68,00 dollaria

Valittavana on useita tuoksuja, joten et voi mennä pieleen Diptyquen hiuslakkakokoelmassa. “Ne eivät vain näytä kauniilta turhamaisuudestasi, vaan niiden koostumus sisältää myös kosteuttavia öljyjä”, Sanger sanoo.

3. Gisou, Honey Infused Hair -hajuvesi – 58,00 dollaria

Neigin Mirsalehin Gisou syntyi intohimosta mehiläisiä ja hiustenhoitoa kohtaan. “Sulfaattivapaa, parabeeniton, hunajainen hiustuoksumme on rikastettu perheeni mehiläispuutarhan Mirsalehin hunajalla ja siinä on UV-suoja”, sanoo brändin perustaja. “Tämä tarkoittaa, että se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, jotka kosteuttavat ja kiiltävät erinomaisesti samalla, kun ne suojaavat hiuksia auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta – ja samalla tuoksuvat hyvältä.”

4. Balmain Paris, hiushajuvesi – 163,00 dollaria

Jos etsit jotain hieman bougiempaa, tämä Balmain-hajuvesi on puhdasta luksusta ja brändi on luonut oman tuoksun erityisesti hiuksillesi. “Tämä hajuvesi on rikastettu argan-eliksiirillä ja silkkiproteiinilla, joka kosteuttaa ja vahvistaa kuivuneita hiuksia”, Sanger sanoo. “Se sopii myös pidennyksille ja blondeille, joten se on ehdoton suosikkini.”

5. Frenshe-, hius-, vartalo- ja pellavasuihke – 15,00 dollaria

Jos haluat enemmän all-in-one-laitteen, Ashley Tisdalen Frenshe on yksinkertainen ja edullinen valinta. Tuoksu koostuu eteerisistä öljyistä; Setripuu, bergamotti, mandariini ja ylang-ylang.

Sachajuan, Bois Noir suojaava hiushajuvesi – 76,00 dollaria

Tämä stylistin kehittämä hiushajuvesi ei vain tuoksu upealta (hunaja, kardemumma, patsuli, santelipuu ja vanilja tuoksuvat), vaan se on myös rikastettu ainesosilla, jotka suojaavat hiuksiasi kuumuudelta – mikä tekee niistä todellisen kohokohdan. Täydellinen vaihtoehto suihkuttaa hiuksille ennen vanhan ilmeen virkistämistä kuumilla työkaluilla.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *