6 vahvemman Pickleball-annoksen salaisuutta

By | November 2, 2023

ATennispelaajana, joka tuli ammattilaiseksi 14-vuotiaana, Parris Todd ei koskaan uskonut, että hän päätyisi suolakurkkukentälle, puhumattakaan siitä, että hän pelaisi peliä – jonka hän oppi ensisijaisesti isovanhemmiltaan – ammattimaisesti. Pandemia ja sen seurauksena maassa pyyhkäisty suolakurkkumania muuttivat kaiken.

“Aloin pelata sosiaalisesti ja se oli niin hauskaa, se oli täysin erilainen ympäristö kuin tennis ja ihmiset olivat paljon mukavampia”, Todd sanoo. Tämä antoi hänelle halun pelata enemmän, ja hän alkoi osallistua turnauksiin, joissa hän yllätykseksi säännöllisesti hävisi villeille vanhemmille naisille, joita vastaan ​​hän pelasi. “Sen jälkeen ajattelin, että okei, aion todella tehdä tämän ja yrittää itse asiassa tulla hyväksi.”

Tärkeintä oli oppia monia “pehmeitä laukauksia”, joita pelataan lähellä verkkoa ja saada vastustaja kiinni. Mutta ennen kuin lähdet verkkoon henkeäsalpaaviin ralliin, Toddin ja kaikkien muiden pickleball-pelaajien on vahvistettava tietty dominanssi kentällä tehokkaalla ja strategisella syöttöllä.

Pickleball-syöttö on kirjaimellisesti tennispalvelun vastakkainen liike. Sen sijaan, että silität pään yli ja alas kuten tenniksessä, tarjoile kädelläsi ja vedä lantion alta olkapään yli. Syötön tulee osua takaruutuun vastapäätä syöttöpaikkaa, ja yksi sääntö Todd sanoo, että monet unohtavat, että sinun on kosketettava palloa lantiosi alla.

“Näen ihmisten palvelevan vyötärön yläpuolella koko ajan”, Todd sanoo. ”Näen ihmisten palvelevan ylhäältä alas. Näen, että ihmiset eivät seuraa heitä hartioidensa yli. Näen, että he eivät tähtää, he vain osuivat syöttöön tehdäkseen maalin. Haluan siis kertoa ihmisille valmentaessani, että palvellasi on jokin tarkoitus.”

Kuinka voit määritellä tuon tarkoituksen – ja tappavan lomakkeen? Tässä ovat Toddin parhaat vinkit vahvemman suolapallon tarjoilun kehittämiseen.

6 vinkkiä vahvempaan Pickleball-annokseen, ammattilaisen mukaan

1. Tähtää kentän takaosaan

Parhaat pickleball-pelaajat ajattelevat useita laukauksia eteenpäin ja pohtivat, kuinka tehdä tappava pudotuslaukaus maalintekoon, kun vastustaja tulee kentän toisesta päästä. Todd sanoo, että syöttö on ensimmäinen strateginen askel, koska siinä on kyse vastustajan pidättämisestä mahdollisimman paljon – ja poissa keittiöstä, jossa voitat suurimman osan pisteistäsi.

“Haluat yrittää lyödä mahdollisimman alas pitääksesi vastustajasi takaisin, jotta he eivät pääse nopeasti keittiön linjaan”, Todd sanoo. ”Mitä hitaammin he pääsevät keittiön linjalle, sitä helpompi on lyödä sitä heidän jalkoihinsa ja sitten on todennäköisempää, että he heittävät pallon korkeammalle, joten voit sitten lyödä sen heidän jalkoihinsa, koska et halua. tehdä niin.” Heidän pitäisi pidätellä sinua.”

2. Kohdista vartalosi ja aseta suolakurkkupaljasi riviin

Kuinka varmistat, että pallosi menee minne sen pitää avausliikkeessä? Omalla asenteellasi. “Minne olkapääsi ovatkin kohti, todennäköisimmin kohdistat pallon”, Todd sanoo. ”Jos olkapäät osoittavat kaikkiin suuntiin, pallo menee kaikkialle. Mutta jos olkapäät osoittavat kohtaan, johon haluat kohdistaa, se on yleensä se kohta.”

3. Pidä “kultakukkoinen” ote melassasi

Todd käskee ajatella, että mela on käsivartesi jatke. Sinun on liikutettava rannettasi hieman, mutta silti säilytettävä hallinta. Jos “yksi” on veltto kädenpuristus ja “10” on puristinpito, otteen melasta tulee pitää “viisi”.

“Lepakko on kätesi jatke”, hän sanoo. Todd ehdottaa kuvittelemaan, miltä tuntuisi lyödä palloa, jos sinulla ei olisi mailaa ja käyttäisit sen sijaan kättäsi. “Kuinka sitten tekisit sen? Mela?” Todd kysyy. “On tärkeää pitää ranteesi löysänä ja heilauttaa pallo todella läpi.”

4. Jatka kehosi ja mielesi kanssa

Kuten useimmissa urheilulajeissa, on tärkeää pitää palloa silmällä hyvän kontaktin saamiseksi. Kehosi seuraaminen – toisin sanoen käden heiluttaminen ylös ja olkapääsi yli – auttaa tavoitteessa ja voimassa.

“Tykkään aloittaa meloani siitä, missä oikea lantioni on”, Todd sanoo. “Sieltä heilautat vain alhaalta ylöspäin, joten lyötät palloa ylöspäin saadaksesi pyörityksen ja myös pallon korkeuden, ja sitten seuraat sitä vastakkaisen olkapään yli.”

Varo nostamasta päätäsi ennen kuin olet ottanut yhteyttä.

“Kun heität pallon ylös, haluat ehdottomasti pitää pääsi alhaalla”, Todd sanoo. “Haluat pitää sen matalana, jotta näet, minne otat yhteyttä, ja sieltä voit lopettaa ja pitää pääsi pystyssä.”

5. Rakenna johdonmukaisuutta ennen rakentamisen nopeutta

Todd asettaa tarkkuuden nopeuden edelle. Itse asiassa, jos yrität lyödä liian nopeasti ennen kuin olet tyytyväinen syöttöösi, se voi sotkea tavoitteesi.

“Johdonmukaisuus on avainasemassa”, Todd sanoo. “Kun olet johdonmukainen ja tunnet hitaamman nopeuden, voit lisätä nopeutta sieltä, koska mieluummin ihmiset tekevät syöttöä kuin missaat syöttöä ja yrittävät liikaa.”

Haluat saavuttaa johdonmukaisen tavoitteen sekä korkeudessa, jolla lyöt palloa, että asennossa, johon asetat sen kentälle. Todd suosittelee pallon lyömistä muutaman metrin päähän verkon yli.

6. Käytä lämmittelyäsi harjoitteluun

Useimmat pickleball-pelaajat eivät todennäköisesti kilpaile ammattiturnauksissa kuten Todd. Mutta jos et näe haluamaasi parannusta, se voi silti olla turhauttavaa, vaikka pelaat vain huvin vuoksi. Vaikka harjoitusten suorittaminen saattaa tuntua urheilun virkistysluonteen vastaiselta, on olemassa yksinkertaisia ​​tapoja yrittää aktiivisesti parantaa taitojasi.

“Menet ulos pelaamaan pelejä, ja se on hauskaa, eikö niin?” Todd sanoo. “Mutta parannus tulee toistosta ja harjoituksesta.”

Jos haluat löytää keskitien, Todd ehdottaa, että tulet peliin aikaisin ja harjoittelet laukauksia 10 minuuttia etukäteen. Yksi hänen suosikkitarjoiluharjoistaan ​​on asettaa kartioita kentän eri kohtiin ja palvella kartioihin siirtymättä seuraavaan paikkaan, kunnes hän voi lyödä kartioita 10 kertaa peräkkäin.

“Oletetaan, että harjoittelet kymmenen laukausta kerrallaan lämmittelyssä, oletetaan, että teet sen kolme, neljä kertaa viikossa, mikä laskee”, Todd sanoo. ”Alkaa todella tuntea nämä laukaukset. Niin kauan kuin sinulla on tarkoitus lämmitellessäsi, on kuin harjoittelet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *