6 meikkitaiteilijan hyväksymää kauneuslahjaa

By | November 8, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Se on tarina yhtä vanha kuin aika (tai ainakin niin kauan kuin tavarataloja on ollut): kuljet meikkikäytäviä ja yrität löytää täydelliset kauneuslahjat meikin rakastajalle elämässäsi. Mitä lähempää katsot, sitä enemmän hämmästyt tuotevalikoimasta – pitävätkö he edes tästä vai onko heillä jo?

Ei ole syytä paniikkiin ja tyytyä lahjakorttiin. Ota sen sijaan mukaan ostosmatkallesi meikkitaiteilijan hyväksymä suunnitelma sen mukaan, mitä tuotteita lahjasi eniten käyttää.

“Kun ajattelee asioita, joita siskosi tai äitisi, joka rakastaa eyelineria tai punaisia ​​huulia, saattaa käyttää, [the gift] tulee unohtumaton muisto meikkirutiinisi – varsinkin jos saat sen juuri oikein”, sanoo meikkitaiteilija Isabel Y Rosado.

Rosado huomauttaa, että sinun ei tarvitse rikkoa budjettiasi myöskään kauneuslahjoja ostaessasi – budjettiystävälliset tuotteet voivat toimia yhtä hyvin kuin luksusbrändit. “Jätä tilaa löytölle”, hän sanoo. “Kyse ei ole hinnasta, vaan laadusta.”

Tässä on kuusi Rosadon suosittelemaa edullista kauneuslahjaa, jotka kaikki ovat saatavilla Walmartissa. Nouda ne myymälästä tai tilaa ne verkosta ja katso, kuinka ne varmistavat pysyvän paikan kauneuden rakastajaelämäsi meikkipussissa.

Osta meikkitaiteilijoiden suosittelemia lahjoja

af94 Majorly Matte nestemäinen huulipuna, punainen – 8,00 dollaria

Kurkota tätä punaista huulipunaa saadaksesi vastaanottajalle huippuluokan turska, Rosado sanoo. “Aina kun työskentelen punaisella matolla ja asiakkaani haluaa rohkean punaisen huulen, valitsen aina mattapintaisen, nestemäisen huulen”, hän sanoo. “Tämä on paras tapa varmistaa pitkäikäisyys, mikä tarkoittaa vähemmän retusointia ja vähemmän huolta maalin luistamisesta tai vuotamisesta.”

elf Cosmetics Volumizing Mascara – 3,00 dollaria

Ripsiväri on aina varma lahja kaikille meikin ystäville – ja tämä Elevenin ripsiväri vahvistaa ripsiäsi ja kosteuttaa niitä E-vitamiinilla rikastetun koostumuksen ansiosta, Rosado sanoo. “Hintaan nähden et voi voittaa sitä”, hän sanoo. “Siellä on myös loistava applikaattorisauva alaripsille.”

PUR Balance Act Mattifying Skin Perfecting Powder – 26,00 dollaria

Onko sinulla ystävää, joka ei koskaan lähde kotoa ilman laukkua? Hanki puuteri, joka matistaa, hämärtää huokosia ja epätäydellisyyksiä sekä minimoi juonteita. Rosado suosittelee tätä läpinäkyvää mallia, joka on hänen mukaansa täydellinen virkistävää kiiltoa varten. “Vaikka se vielä mattapintainen, se ei varmasti katoa [skin] “Niasiiniamidin, keramidien ja maitohapon ansiosta se tuntuu kuivalta tai siltä kuin jauhehiukkaset laskeutuisivat”, hän sanoo.

Bubble Skincare 3-vaiheinen kosteusrutiinipaketti – 25,00 dollaria

Ennen kuin lahjansaaja meikkaa, hän tarvitsee puhtaan, kosteutetun työtason, ja siinä tämä kolmivaiheinen sarja tulee esille. Rosado sanoo, että avain upeaan meikkiin on puhtaasta ihosta alkaen, ja hän rakastaa tätä hellävaraista puhdistusainetta. Hän suosittelee väriaineen levittämistä jälkeenpäin ihon pH:n tasapainottamiseksi ja ongelman korjaamiseksi tällä kevyellä kosteusvoideella, joka ei häiritse meikin levittämistä.

Lottie London -meikkisetti – 12,00 dollaria

Jos kysyisit Rosadolta, mitä kauneustuotteita hän haluaisi autiolle saarelle, hän sanoisi, että tämän setin neljä tuotetta (huulikiilto, bronzer, läpikuultava puuteri ja ombré-poskipuna) olisivat hänen listansa kärjessä tuoretta. kasvot näyttävät. “Rakastan ruskeanvärisen pölyämistä silmiin ja nenään viimeistelyksi”, hän sanoo. “Käytä sormillasi ripausta huulikiiltoa poskien korkeimpiin kohtiin saadaksesi lisää kiiltoa sisältä.”

Mario Badescu Aloe kurkku ja vihreä tee -kasvosuihke – 5,00 dollaria

Kasvosuihkeet ovat lahja, joka tulee jatkuvasti vastaan ​​niiden monipuolisuuden vuoksi, ja Rosado kurkottaa tätä suihketta, kun hänen ihonsa on ärtynyt, koska se sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten aloea, vihreää teeuutetta ja kurkkua – mutta se ei ole kaikki, mihin hän käyttää sitä. “Kasvosuihkeet ovat monikäyttöinen tuote, jota voit käyttää ihonhoidon jälkeen kosteuden lukitsemiseen tai täydelliseen meikkiin, varsinkin jos olet käyttänyt liikaa puuteria”, hän sanoo. “Se on paras tapa kerrostaa ja jalostaa jauhehiukkasia.”

Joten mieti, mitä tuotetta elämäsi kauneuden rakastaja arvostaisi eniten – he rakastavat ajatusta ja aikaa, jonka käytät sen valintaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *