5 vartalon akne-suihketta vaikeapääsyisten finnien hoitoon| No + hyvä

By | October 6, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Johtuuko se sitten suonissamme kulkevista ärsyttävistä hormoneista, ihoa vahingoittavasta stressistä tai liian monen tunnin hikoisissa vaatteissa viettämisestä harjoituksen jälkeen, vartalon aknella ei ole rajoja – se on toki tulossa. ja vaikuttaa) kaikenikäisiin ja -sukupuolisiin ihmisiin.

Kehon akne voi olla ärsyttävää, tuskallista ja valitettavasti usein noloa, mutta on tärkeää huomauttaa, että myös kehon akne Ei mitään liittyy likaiseen ihoon tai huonoon hygieniaan. Vaikuttavat tekijät ovat samanlaisia, elleivät identtisiä, vanhan hyvän kasvojen aknen kanssa. Mutta tapa, jolla hoidamme aknea kaulan alla, on yleensä hieman erilainen. Tarkoitan, että voit levittää 50 dollarin spot-fighting -seerumia koko selkäsi, jos haluat, mutta me säästämme kalleimmat, hienoimmat kaavomme kasvoille.

Sen sijaan olemme viime aikoina pyrkineet ruiskutettaviin kehon akneratkaisuihin. Ohuempien, tehokkaampien koostumusten ja käyttäjäystävällisten toimintojen ansiosta ei ole ihme, että suihkutettavien vartalohoitojen trendi on noussut pilviin. Alla selitämme kaiken, mitä sinun tulee tietää vartalon aknen hoidosta.

Spray-on aknehoitojen edut vartalolle

Vartalon akne-suihkehoidon ilmeisin hyöty on itse pakkaus.Ei vaadi maisterin tutkintoa ymmärtääkseen, että on helpompi suihkuttaa jotain iholle kuin hieroa tai hieroa. Sinun tarvitsee vain suihkuttaa se ja antaa seoksen istua. Ja koska vartalon aknea esiintyy usein vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten selässä ja pakaroissa, näiden ärsyttävien finnien hoitaminen on sitäkin helpompaa.

Eikä helppokäyttöisyys ole ainoa etu. “Vartalolle ruiskutetut aknehoidot ovat tehokkaampia kuin vartalon pesut pidemmän altistusajan vuoksi”, selittää board-sertifioitu ihotautilääkäri Dr. Teresan laulu. “Vartalonpesuaineet jätetään yleensä vartalolle muutamaksi minuutiksi ja pestään sitten pois poistaen aktiiviset aknea torjuvat ainesosat. kun taas suihkehoidot pysyvät vartalolla kuin kosteusvoide.”

Lisäksi Dr. Laulu siitä, että kaavat imeytyvät ihoon helpommin kuin muut vartalon aknehoidot. Tämä johtuu suurelta osin siitä tosiasiasta, että kevyet valmisteet toimivat yleensä paremmin, kun ne annetaan suihkemuodossa – ja että koostumus yksinkertaisesti tunkeutuu ihoon paremmin kuin paksummat, okklusiiviset kaavat, olivatpa ne sitten ruiskutettuja tai vaahdotettuja. On syytä huomata, että nämä kevyemmät kaavat ovat yleensä parempia myös suuremmille alueille, jos repeämiä tai kuoppia ilmenee joka tapauksessa.

Meidän on myös otettava huomioon molekyylipaino. Tietyt pienemmän molekyylipainon vaikuttavat aineet – esimerkiksi peptidit, C-vitamiini, retinoidit ja vastaavat – voidaan levittää tasaisesti suihkeella, mikä parantaa ihon tunkeutumista ja tehokkuutta.

Onko olemassa mahdollisia riskejä?

Monet suihkeaknehoidon eduista vartalossa ovat kaksiteräisiä miekkoja, ja niihin liittyy omat riskinsä.

Ennen kaikkea tähän lisääntyneeseen tehokkuuteen liittyy ärsytyksen riski.

“Koska potilaan herkkyys vaihtelee, voi esiintyä ärsytystä, jos tiettyjä aineosia jätetään iholle liian pitkäksi ajaksi”, varoittaa Dr. Song. “Lisäksi vartalon iho on kuivempi kuin kasvojen iho, eivätkä suihkeet yleensä kosteuta yhtä paljon kuin voiteet ja voiteet.”

Suihkekäsittely on tietysti vain niin hyvä kuin mekanismi, jolla se suihkuttaa itse tuotetta. Loppujen lopuksi on vaikea nauttia jopa upeimmista koostumuksista, jos ne suihkuttuvat epätasaisesti ja epätasaisesti – joten muista etsiä suutin, joka toimii mistä tahansa kulmasta, koska pidämme tuotteita usein ylösalaisin levitettäessä vartalomme takaosaan.

Siitä huolimatta spray-muoto on loistava ratkaisu erityisesti vartalon akneen, kunhan koostumus on hellävarainen mutta tehokas ja suihkemekanismi on kunnossa.

Parhaat ainesosat vartaloakne-suihkeesta

Kasvojen aknea taistelevat ainesosat – tulehdusta estävät ja hellävaraiset kuorintaaineet, kuten salisyylihappo, maitohappo ja glykolihappo – ovat yhtä tehokkaita kehon epäpuhtauksien hoidossa.

Punoitus ja arkuus ovat yleensä vakavampia vartalon aknen kuin kasvojen näppylöiden yhteydessä. Siksi Dr. Kappale, jossa etsitään kaavoja, joissa yhdistyvät aknea torjuvat aineet rauhoittaviin ainesosiin. Niasiiniamidi, allantoiini, lakritsijuuri ja glyseriini, jotka kaikki auttavat pitämään ärsytyksen riskin mahdollisimman pienenä.

Sinun tulisi myös pysyä alkoholittomissa kaavoissa, koska ainesosa voi jättää ihon kuivaksi ja kireäksi, mikä voi lopulta johtaa useampaan ihottumaa.

Kuinka käyttää suihkutettavaa aknehoitoa vartalolle

DR. Song suosittelee suihkehoitojen käyttöä kerran päivässä suihkun jälkeen. Suihkuta vain tasainen ohut kerros vaurioituneelle alueelle ja hiero hellävaraisesti (riippuen tuotteen erityisistä ohjeista). Kun se on kuivunut, voit lisätä sen päälle voidetta tai kosteusvoidetta tarpeen mukaan.

Hän huomauttaa myös, että liuosta voidaan käyttää uudelleen erityisen hikoilevien harjoitusten jälkeen, koska hiki voi aiheuttaa ihottumia. Pyyhi vain hiki pois ja yritä puhdistaa alue, vaikka se olisikin vain pienellä vedellä ja pyyhkeellä.

Osta 6 suosikkisuihkeitamme

Yhteenveto, Reset Clarifying Body Mist – 18,00 dollaria

Tämä kasvitieteellisesti infusoitu sumu kirkastaa ja kiinteyttää vartaloa sekoituksella puhdistavia, supistavaa ja tasapainottavaa ominaisuuksia. Salisyylihappo ja taikapähkinä kuorivat ja puhdistavat ihohuokosia hellävaraisesti, kun taas ruusun terälehti ja lootuksenjuurivesi puhdistavat ja kiinteyttävät ihoa. Koostumus sisältää myös runsaasti antioksidantteja perhosherneen kukkia ja antimikrobista sokeriruokoalkoholia. Mikä parasta, se sopii erinomaisesti myös pinnoille ja kuntoiluvälineille – suihkuta sitä joogamatollesi, tyynyllesi ja meikkisiveltimillesi tappaaksesi aknea aiheuttavat bakteerit niiden lähteellä.

Naturium, salisyylihappo 2 % vartalosuihke – 17,00 dollaria

Innovatiivisten 360 asteen jatkuvan huurtumisen ja hieromattoman kaavan ansiosta Naturiumin vartalosuihke tekee kaulan alla olevan aknen torjumisesta helppoa jopa vaikeapääsyisillä alueilla. Salisyylihapon ja niasiiniamidin sekoitus tasapainottaa öljyä ja auttaa rauhoittamaan aknen aiheuttamaa ärsytystä, kun taas kirkastava sekoitus tasoittaa ihoa ja vähentää sameutta. Lisäksi kaava sisältää mikrobiomia tukevaa fermentaatiokompleksia, joka estää ihoa kuivumasta ja sen sijaan auttaa lisäämään kosteutusta ja tekee siitä pehmeämmän ja pehmeämmän.

Necessaire, The Body Acne Solution – 38,00 dollaria

Henkilökohtaisen hygienian tuotemerkin Nécessairen uusin pisara on tyylikkäin vartalon aknesuihke. 360 ​​Spray (huomaatteko teeman tässä?) on hypoallergeeninen, dermatologisesti testattu ja ei-komedogeeninen, joten se on turvallinen jopa herkimmälle iholle. Koostumus sisältää 2 prosenttia salisyylihappoa puhdistamaan huokoset, sinkki-PCA:ta ja niasiiniamidia säätelemään talintuotantoa ja minimoimaan akneen liittyvän hyperpigmentaation sekä toimivan rosmariiniöljyn ja vesiuutteen yrttiseoksen rauhoittamaan ihoa. Kakun kuorrutus? Sillä on myös antimikrobisia ominaisuuksia estämään tulevia taudinpurkauksia.

Bliss, Clear Genius Body Acne Spray – 16,00 dollaria

Bliss’ Clear Genius Spray sisältää tehokkaan patentoidun kompleksin, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän kehon aknea 50 prosentilla vain seitsemässä päivässä. Kompleksi sisältää sekoituksen aknea torjuvia suosikkeja ja ihoa rauhoittavia lääkkeitä, kuten salisyylihappoa, taikapähkinää, niasiiniamidia, sinkki-PCA:ta ja cicaa. 360 asteen sumu mahdollistaa helpon levityksen, kun taas alkoholiton koostumus poistaa käytännössä aknen merkit kuivattamatta ihoa liikaa.

Differin Acne Eliminating Body Spray – 19,00 dollaria

Superhienoa sumua varten, joka toimii mistä tahansa kulmasta (kyllä, se on toinen tapa sanoa, 360 asteen suihkutuskyky), Differinin vartalosuihke on sinua varten. Salisyylihappo, glykolihappo ja taikapähkinää toimivat yhdessä poistamaan olemassa olevaa aknea, mutta myös estämään tulevia akneja kokonaan. Lisäksi nopeasti kuivuva vaikutus ei jätä jäämiä vaatteisiin, joten se sopii täydellisesti käytettäväksi tien päällä ja harjoittelun jälkeen.

Versed akne Control Supportive Body Spray – 20,00 dollaria

Tässä salisyylihapon, teepuuöljyn ja taikapähkinän yhdistelmässä on kaikki mitä tarvitset kehon epäpuhtauksien torjuntaan – ja tietysti 360 asteen suuttimella. Paras osa? Se kuivuu 30 sekunnissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että koostumus tuntuu tahmealta tai joutuu vaatteillesi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *