5 tulehdusta ehkäisevää vegaanista kanelirullareseptiä

By | November 6, 2023

POV: Olet ostoksilla vanhempiesi kanssa paikallisessa ostoskeskuksessasi, kun yhtäkkiä näet sellaisen (ja haistat sen mailin päästä). En tiedä mitä tarvitsen jumalallinen tuoksu, joka tulee suosikkipaikastasi: kanelirullakaupasta. Ydintuoksumuisti avattu.

Vastaleivotun taikinan aromin ja lämpimän, mausteisen kanelin tuoksun välissä kanelirullat ovat kuin iso halaus, joka saa olosi paremmaksi jo yhdellä purauksella. Viihtyisä villapaidan sääkausi ei kuitenkaan olisi täydellinen, jos kotisi ei tuoksu kotitekoisilta kanelirullilta vähintään kerran viikossa, emmekö kaikki ole samaa mieltä? Alla käsittelemme useita anti-inflammatorisia vegaanisia kanelirullareseptejä – vegaanisesta ubesta kultaisiin maitokanelirulliin – ja on turvallista sanoa, että nämä sämpylät ovat kaikkea muuta kuin yksinkertaisia.

5 anti-inflammatorista vegaanista kanelirullareseptiä, jotka huutavat putoamisen

Kuva: Sweet Simple Vegan

1. Golden Milk Cinnamon Rolls

Sertifioidun yrttitutkijan ja Supernaturalin perustajan Rachelle Robinettin mukaan Golden Milkin – kurkumaa sisältävän tulehdusta ehkäisevän juoman – juominen on yksi tapa tukea suolisto-aivo-akselia. Joten tietysti meidän piti löytää tapa valmistaa ruokaa tällä tähtiaineella. Syötä tähän Sweet Simple Veganin Golden Milk Cinnamon Rolls -reseptiin, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: tulehdusta ehkäisevä Ja namia. Puhtaasti vegaaninen resepti sisältää tulehdusta ehkäiseviä mausteita, kuten kanelia, inkivääriä, mustapippuria (vain ripaus!) ja tietysti kurkumaa, joka antaa taikinalle herkullisen kultaisen sävyn. Lisäksi sämpylät eivät olisi täydellisiä ilman herkullisinta vegaanista tuorejuustokuortetta, joka on valmistettu ainesosista, kuten vegaanisesta tuorejuustosta, maidotonta maidosta ja puristamalla sitruunaa. Avainsana: Golden, Harry Styles.

Hanki resepti: Kultaiset maitokanelirullat vegaanisella tuorejuustolla

Vegaaniset kanelirullareseptit kurpitsalla
Kuva: Kunnianhimoinen keittiö

2. Kurpitsan kanelirullat

Kaikki syksyn ja kurpitsan makuinen sopii yhteen, kuten maapähkinävoi ja hyytelö. Joten tietenkään kanelirulla ei olisi täydellinen ilman kurpitsan kanelirullaa, kuten tässä Ambitious Kitchenin kurpitsa-kanelirullareseptissä. Paras osa? Kurpitsa ja kuitu ovat myös voimapari syksyyn (kurpitsassa on runsaasti kuitua, ja yksi kuppi sisältää noin seitsemän grammaa ravintoainetta), jota rakastamme kuulla, koska kuidut ovat välttämättömiä tulehduksen lievittämisessä ja suoliston terveyden ylläpitämisessä.

Hanki resepti: Kurpitsan kanelirullat

Vegaaninen kanelirullaresepti ube
Kuva: Kiitos Berry Paljon

3. Vegaaniset Ube-kanelirullat

Etsitkö tapaa maustaa suosikkikanelirullareseptiäsi? Kokeile lisätä ubea, joka tunnetaan myös nimellä violetti jamssi, joka on täynnä runsaasti tehokkaita antioksidantteja, jotka ovat erityisen hyviä tulehduksen hillitsemisessä (puhumattakaan siitä, että ne sisältävät runsaasti suolistolle terveellistä kuitua). Ravitsemuksellisten etujen lisäksi Ube lisää täytteeseesi ikonisen violetin sävyn, mikä tekee näistä Thank You Berry Muchin vegaanisista Ube-kanelirullista minkä tahansa jälkiruokapöydän keskipisteen.

Hanki resepti: Vegaaniset ube-kanelirullat

Vegaanisia kanelirullareseptejä, helppoja sämpylöitä
Kuva: Feel Good Foodie

4. Vegaaniset kanelirullat

Haluatko pitää asiat yksinkertaisina ja klassisina? Sitten Feel Good Foodien vegaaninen kanelirullaresepti on juuri sinulle sopiva. Se koostuu vain kahdeksasta yksinkertaisesta (vegaaniystävällisestä) ainesosasta, ja sen valmistaminen kestää vajaat kolme tuntia alusta loppuun (vain 15 minuuttia siitä on muuten käytännöllistä). Lisäksi taikinan ei tarvitse kohota yön yli, joten voit aloittaa napostelun entistä aikaisemmin. Huh huh. Sillä välin, jos haluat vähentää puhdistetun sokerin kulutusta, muista tutustua gastroenterologien suosituksiin suolistoystävällisistä makeutusaineista. Luettelossa on vaihtoehtoja, kuten kokonaisia ​​hedelmiä (tuoreita tai pakastettuja), omenasosetta, taateleita ja munkkihedelmiä.

Hanki resepti: Vegaaniset kanelirullat

Reseptit vegaanisille kanelikääryleille yön kaurasta
Kuva: Savour The Spoonful

5. Kanelirulla yön kaura

Ei aikaa? Ei ongelmaa. Anna kanelisämpylöiden kypsyä unissasi tämän Savor The Spoonfulin helpon yön yli kaurareseptin avulla. Epäilemättä leivonta voi olla sotkuinen yritys ja voi päätyä siihen, että tiskiallas on täynnä astioita. No jos näin on ei ole Melko omalla tuulellasi, mutta syöt herkullista kanelirullan makuista ruokaa On, nämä yön kaurat ovat ehdottomasti sinun nimesi. Ne sisältävät kaikki kanelirullien välttämättömät ainesosat – miellyttävän kanelin ja lämmittävän vaniljauutteen – ilman, että joudut viettämään tuntikausia keittiössä taikinaa vaivaamaan. Ja niin se on.

Hanki resepti: Kanelirulla yön yli kaura

Tutustu gluteenittomien ja vegaanisten kanelirullien valmistamiseen:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *