5 söpöä joulutakkia, jotka ovat alle 65 dollaria

By | November 8, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kuvittele tämä: On ystäväsi joulujuhlien ilta ja sinä katsot peiliin ja ihailet söpöä asuasi. Mutta kun Uberisi nousee ylös, huomaat, että sinulla ei ole joulupukkitakkia, jotka sopivat juhlaasuusi. Eli mitä teet?

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin voit valita takin, joka ei oikein sovi huolellisesti muotoiltuun ulkoasuasi, mikä on suoraan sanottuna ärsyttävää ottaen huomioon kuinka monta paitaa kokeilit ennen täydellisen löytämistä. Tai kaksi, voit luopua ulkonäöltään tappavasta takkistasi kokonaan, uskaltaa kylmää ilmaa ja toivoa, ettet ole ulkona tarpeeksi kauan vilustuaksesi.

Tänä vuonna sinun ei tarvitse valita näiden kahden epämukavan vaihtoehdon välillä – sen sijaan nappaa muutama monipuolinen takki nyt ja lisää pizzaa kaikkiin kylmän sään asuihisi. Jos etsit korkealaatuisia vaihtoehtoja, jotka ovat edelleen edullisia, Walmart on paikka, josta löydät edullisia, tyylikkäitä muotilöytöjä. (Jos et usko meitä, katso mitä tahansa 110 miljoonasta TikTokista hashtagilla #walmartclothes.)

Oletko valmis lisäämään lämpimiä, ylellisen näköisiä päällysvaatteita Walmart-ostoskoriisi? Tässä on valintamme viidelle tyylikkäälle joulutakille, joista saat kehuja jokaisessa juhlassa, johon osallistut.

Osta tyylikkäitä takkeja

Ilmainen istuvuus: Naisten villasekoitettu peatakki paikkataskuilla – 59,00 dollaria

Jos etsit tyylikästä vaihtoehtoa, jonka voit yhdistää mihin tahansa ylisuuresta t-paidosta minimekkoon, tämä klassinen laivastonsininen peatakki kultaisilla napeilla on sinua varten. Voimaisen pehmeä kangas pitää sinut lämpimänä kylmyydestä huolimatta ja siinä on kaksi tarpeeksi suurta taskua puhelimellesi.

Naisten ylisuuren nalletakin ilmainen sovitus – 65,00 dollaria

Pysy mukavana missä tahansa oletkin tämän nalletakin kanssa, joka näyttää periaatteessa siltä, ​​että sinulla olisi päälläsi viltti. Ylisuuri istuvuus tarkoittaa, että voit käyttää sitä mukavasti jopa paksuimpien villapaitojen päällä ilman, että takki on liian tiukka. Älä vain syytä meitä, jos et halua ottaa sitä pois kotona, koska olet niin käpertynyt.

Time and Tru naisten hupullinen faux Sherpa -takki – 35,00 dollaria

Tarvitsetko arkikäyttöön rennon mutta tyylikkään takin? Tartu sitten tähän mukavaan tekosherpatakkiin, jossa on väljä, ylimitoitettu istuvuus. Istuva vyötärö ja pidempi siluetti pitävät kylmän poissa ja viimeistelevät asuasi. Suosittelemme yhdistämään tämän suloisen takin suosikkiasuntosi ja kuuman juoman kanssa.

Scoop naisten keinomokkanahkainen Bomber-takki tekosherpa-vuorella – 54,00 dollaria

Osallistuitpa kiitospäivän illalliselle tai uudenvuodenaaton juhliin, tämä keinomokkanahkatakki on ehdoton huippu. Se ei ole vain ajattoman tyylikäs kappale, vaan tekosherpa-vuori todella pitää sinut lämpimänä. Jos et pidä mustasta, katso yhtä tyylikäs ruskea mokka ja ruskea sherpa versio.

Scoop naisten keinonahkainen pufferitakki – 54,00 dollaria

Varoitus: Älä anna meidän lainata tätä trendikästä Statement-takkia tai et saa sitä koskaan takaisin. Tämä klassisen puffitakin epätavallinen malli on erittäin monipuolinen, joten voit käyttää sitä klo 9.00-17.00 tai 17.00-21.00. Näin löydät ihanteellisen, edullisen lomatakkin, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä läpi juhlan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *