5 kaapin siivousvinkkiä auranlukijalta

By | September 19, 2023

CKaapista nojautuminen voi olla yksi pelottavimmista tehtävistä – varsinkin kun olemme keskellä globaalia pandemiaa. On vain niin paljon tavaraa ja niin vähän aikaa, ja se on viimeinen asia kenenkään mielessä. Onneksi on tapa tuoda tähän toimintaan enemmän iloa elämääsi Ja samalla edistää parempaa käsitystä hyvinvoinnista.

Aura Wear NYC:n Susanna Merrick on intuitiivinen stylisti, joka pukee ihmiset auran mukaan, ja yksi hänen kysytyimmistä palveluistaan ​​on vaatteiden siivous. Toisin kuin tyypillinen siivousasiantuntija, Merrick lähestyy ajatusta vaatekaapin tyhjentämisestä tarkastelemalla, miten se liittyy itseensä ja väriin.

Jokaisella on aura, energiakenttä, joka voidaan lukea ja siirtää emotionaaliseen ja fyysiseen tilaan. Tyypillisesti aurat korreloivat eri värien kanssa – esimerkiksi ilo liittyy usein keltaiseen auraan. Merrick aloittaa lukemalla asiakkaidensa auroja ja sitten syventyy väreihin, siluetteihin ja tyyleihin, jotka parhaiten sopivat auran hoitamiseen ja parantamiseen. Ei ole yllättävää, että värit ovat hänelle äärimmäisen tärkeitä: “Väri vaikuttaa meihin tietoisesti ja tiedostamatta”, hän selittää. ”Kun asiakkaat ovat vastenmielisiä tietyistä väreistä, se tarkoittaa yleensä, että heillä on tukoksia sen suhteen, mikä vastaa hänen elämäänsä energiaa. Jos et esimerkiksi kestä oranssin näkyä, sinun voi olla vaikea päästä pois mukavuusalueeltasi tai sinulla voi olla vaikeuksia ottaa riskejä rakkauselämässäsi tai urassasi.

”Luonteestasi ja energiastasi riippuen on olemassa tyylejä, jotka sopivat sinulle aina paremmin kuin muut”, hän selittää luomisprosessiaan. “Mutta tämä on uskomattoman henkilökohtaista. Meillä kaikilla on oma “tyylikoodimme”, ja aivan kuten sormenjälki, aurasi ei ole koskaan täsmälleen sama kuin naapurisi, eikä mihinkään aikaan vuodesta.

Tässä Merrick jakaa vinkkejä vaatekaappisi päivittämiseen ja kuinka voit oppia lisää itsestäsi ja aurastasi värien ja tyylin avulla näinä vaikeina aikoina:

5 vinkkiä vaatekaapin tyhjentämiseen Auran lukijan mukaan

1. Keskity siihen, mitä rakastat

Merrick ehdottaa, että vedät kaapistasi muutaman palan, joita rakastat. Olipa niillä erityinen tarina tai olet kiinnostunut väristä, valitse ne ja aseta ne sivuun.

“Mietiskele näitä tarinoita ja kirjoita ne päiväkirjaan”, hän sanoo. ”Varmista seuraavaksi, että ne täyttävät tarkistuslistan: ne sopivat edelleen, ne eivät ole pahoin vaurioituneet ja ne ovat kappaleita, joita voit pitää pyörimässä. Jos ne eivät sisälly tähän luetteloon, muista toimia sen mukaisesti.”

2. Keskity tiettyihin väreihin

Kun Merrick lukee tai itse siivoaa vaatekaappia, hän keskittyy mielellään väreihin jokaisen ihmisen auran perusteella. On kuitenkin myös tiettyjä värejä, jotka sopivat kaikille, varsinkin näinä aikoina. Keskity pitämään nämä värit lähellä toisiaan.

“Tällä hetkellä siniset, vihreät ja keltaiset ovat todella tukevia”, hän selittää. “Sininen rauhoittaa hermostoa, vihreä muistuttaa meitä luonnosta ja motivoi meitä tekemään vähän puhdistusta (ajattele A-tyypin energiaa), ja keltainen muistuttaa, että toivoa on ja antaa meille pienen henkisen annoksen D-vitamiinia.”

3. Kierto on kaikki kaikessa

Merrick ehdottaa myös suosikkiesineiden kiertämistä kausittain. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on suosikkimekko, jota käytit koko viime kesän, laita se pois kaudeksi tai kahdeksi, jotta se tuntuu uudelta ja raikkaalta seuraavan kerran, kun käytät sitä. Se on helppo tapa antaa itsellesi iloa. Lisäksi hän ehdottaa, että kokoat etukäteen ulkoasut kaapissasi olevista kappaleista, joista todella rakastat, jotta tiedät, mistä haluat päästä eroon.

“Käytä aikaa kauden alussa kootaksesi viidestä kymmeneen ulkonäköä, joista pidät ehdottomasti”, hän sanoo. “Tämä säästää tuntikausia aikaa ja vaivaa tulevina kuukausina. Muista vain dokumentoida ulkoasu, jotta ne voidaan helposti koota tarvittaessa.”

4. Tule henkiseksi

Vaikka kaikilla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta auranlukemiseen henkilökohtaisesti, tarjolla on myös lukuisia virtuaalisia palveluita. Merrick uskoo, että tämä kokemus liittyy suoraan väreihin ja tyyleihin, joihin lopulta vetoat. “Lue aura, tarot tai astrologia”, Merrick sanoo. ”Mitä enemmän sinut voidaan ”nähdä ja kokea”, sitä enemmän voit muodostaa yhteyden itseesi ja ilmaista itseäsi sen mukaisesti. On syy, miksi olemme kiinnostuneita tietyistä kappaleista ja väreistä. Uskon, että värejä voidaan käyttää lääketieteellisesti. Värit ovat voimakas työkalu, joka ympäröi meitä vaikuttamaan osto- ja elämänpäätöksiimme.”

5. Ota aikaa oppiaksesi lisää itsestäsi vaatevalinnoistasi

Merrick selittää, että se, mikä viehättää meitä esteettisesti, on niin tärkeää ja voi itse asiassa paljastaa niin paljon meistä itsestämme. “Riippuen energiastasi tai aurastasi tällä hetkellä, saatat vetäytyä tiettyihin tekstuureihin tai muotoihin”, hän sanoo. ”Jos aurasi on vihreä, saatat vaatia uusia tavoitteita, kasvua ja organisaatiota. Kun tämä energia ympäröi meitä, tavoittelemme todennäköisesti mukavaa, rapeaa puseroa ja hyviä, rakenteellisia housuja. Tai kun tunnemme olomme kapinallisiksi ja rohkeiksi, magenta saattaa ilmaantua auraamme ja alamme houkutella kohti rohkeita abstrakteja printtejä ja lausuntoja. Kun tunnistat kappaleet, joista pidät henkilökohtaisesti, ja mitä niillä on yhteistä, voit oppia lisää aurasi luonteesta ja siten parantaa itseäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *