3 tuotetta, jotka pidentävät minimalistisen vaatekaappisi käyttöikää

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vaikka rakastammekin kestäviä brändejä, jotka tekevät konkreettisia ponnisteluja vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan, kuten vesipulloista valmistettuja leggingsejä tai näitä ympäristöystävällisiä uimapukuja, totta puhuen: tehokkain tapa pienentää jalanjälkeäsi on varmistaa, että omistamasi kestää pidempään. Vaatteiden osalta tämä tarkoittaa vaatteiden huolellista varastointia, pinoamista, pesemistä ja kuivaamista. Pidennä villapaitojen käyttöikää, älä niiden olkapäitä.

Stylisti ja mindfulness-mentori Christina Mychas on rakentanut alustansa hänen matkansa ympärille shopaholista minimalistiseen. Äskettäisessä sarjassa, jossa kerrottiin, että olet tietoisempi koon pienentämisestä, hän jakoi muutamia vinkkejä vaatekaappisi ylläpitämiseen.

Hän suosittelee höyrykeitintä silittämiseen ja virkistykseen, samettiripustimia, jotta vältytään vetämiseltä tai repeytymiseltä, kangasparranajokonetta ryppyjen välttämiseksi ja hyödyllisiä säilytysstrategioita. Esimerkiksi t-paitojen ripustaminen alareunaan kaulan sijaan välttää venymistä, ja niin sinun tulee tehdä aina Taita neuleet.

Hänen neuvonsa pitävät paikkansa varsinkin niille, joiden polku kestävään kehitykseen saattaa vaatia pienemmän määrän sijoitusasuja à la kapselivaatekaapin omistamista perinteisemmän vaatekaapin sijaan.

Korjaatpa herkkää kangasta, korjaat (et vaihda!) pienen repeämän tai yksinkertaisesti virkistät kuluneelta näyttävää esinettä, nämä tuotteet ovat kertaostoksia, jotka voivat vähentää kokonaiskulutustasi dramaattisesti.

3 tuotetta, jotka auttavat sinua pitämään suosikkivaatteesi ikuisesti (tai niin kauan kuin mahdollista).

Käytännöllinen höyrylaiva

hei elämä

HiLife Steamer – 30,00 dollaria

Tämä perinteinen höyrystin on uusi paras ystäväsi, jos sinulla on aina ryppyjä pesun jälkeen. Tällä Amazonin tehokkaalla kompaktilla höyrylaivalla on yli 50 000 positiivista arvostelua. Asiakkaat ylistävät nopeaa lämpenemisaikaa ja “järkyttävän hyvää” ammattitaitoa hintaansa nähden.

en minäkään

Nori Press – 120,00 dollaria

Asuntolan tytön kokemuksen, kesämekon ja hiusten suoristimen inspiroima Nori Press on innovatiivinen höyrysilitysrauta, jossa yhdistyvät höyrystimien ja silitysraudoiden parhaat puolet. Tyylikkäässä, tehokkaassa ja matkustusystävällisessä Nori Pressissä on kuusi eri asetusta poly-, silkki-, villa-, puuvilla-, denim- ja pellava-asetuksiin. Ei ihme, että se on suosittu muotibloggaajien ja vaikuttajien keskuudessa. Rakastan sitä, että se mahtuu käsimatkatavaraani ja se on niin nopea, että se poistaa kaikki ryppyni vain viidessä minuutissa.

Velvet ripustin

Velvet ripustin

Ohut Velvet liukumattomat ripustimet Amazon Basicsilta – 20,00 dollaria

Perheeni vannoo samettiripustimiin, ja ammattimaiset kodinjärjestäjät rakastavat sitä, kuinka he voivat lisätä yhteensopivan, tyylikkään ilmeen mihin tahansa vaatekaappiin. Vaihtoehtona muoville tai langalle samettiripustimien pehmeät päällystetyt reunat vähentävät kitkaa, joka muuten voisi venyä, repeytyä tai vahingoittaa vaatteitasi ajan ja käytön aikana. Mitä tulee hakkeihin, tämä on melko yksinkertainen! Osta iso kotelo vaihtaaksesi kaikki osat kerralla tai käy läpi pala palalta ottamalla irti ja vaihtamalla kappaleita kantamista varten. Nämä Amazonilta ovat kohtuuhintaisia ​​ja niillä on 154 00 arvostelua (ja vaikuttavat 4,8 tähteä).

Parranajokone

kangas partakone

Beautural parranajokone ja nukanpoistoaine – 10,00 dollaria

Pilling voi saada villapaidoistasi näyttämään kuluneilta ja väsyneiltä, ​​vaikka olisit ostanut ne viime kaudella! Onneksi on olemassa yksinkertainen ratkaisu: tämä edullinen, kompakti kangasparranajokone. Käytät tätä defuzzeria minkä tahansa kankaan päällä ja sen terät keräävät nukkaa, langat tai pullistumat. Bonus: Voit käyttää sitä myös sohvan tasoittamiseen. Tämä versio toimii kahdella nopeudella, mukana tulee vaihtoterät ja turvalukko, ja se on saanut yli 50 000 viiden tähden arvostelua.

höyryssä

Steamery Pilo No. 2 -parranajokone – 70,00 dollaria

Jos etsit höyrystimen, joka on niin tyylikäs, että se näyttää yhdeltä taloon sulautuvalta kaiuttimelta, tämä on sinua varten. Steameryn Pilo No. 2 -kangasparranajokone on johdoton, ja se poistaa kovasti ja nopeasti vaatteistasi – jopa herkimmistä kashmirpuseroistasi. Bonus? Voit käyttää sitä latauksen aikana (tiedätkö, viime hetken hätätilanteissa – tiedäthän ne).

Bonus: Kuivausteline

kuivausteline

Honey-Can-Do puinen kuivausteline – 32,00 dollaria

Tiedän. Sanoimme kolme asiaa. Me valehtelimme. Vaikka tämä ei ollut Christinan listalla, halusimme korostaa tätä: kaikesta mitä teet, kuivausrumpu vahingoittaa eniten vaatteitasi. (Eh, kuka muu on kutistanut suosikkipuseroaan vahingossa?) Sano hyvästit kutistuneille vaatteille, vääntyneelle resorille ja karkealle rakenteelle. Harkitse sen sijaan enemmän ilmakuivausta – ja mieti, kuinka paljon energiaa se säästää! Rakastamme tätä ilmakuivaustelinettä. Se on tukeva, luotettava ja taittuu siististi käytön jälkeen.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *