3 tärkeää jooga-asentoa tehostaaksesi harjoitteluasi vuonna 2023

By | September 21, 2023

YEnsimmäinen joogatuntimme saattaa tuntua ylivoimaiselta: harjoituselementit Tuhansia Sanskritin kielellä on sarja asennuksia, joita kutsutaan “asaniksi”, ja ihmiset viettävät koko elämänsä niiden hallitsemiseen. Silti on mahdollista luoda joogapohja, joka saa sinut tuntemaan olosi vahvaksi, joustavaksi ja vakaaksi – vaikka olisit vasta aloittamassa. Tämän viikon jaksossa Hyviä liikkeitäBrooklyn Yoga Clubin ohjaajat esittelevät sinulle joogan perusasanoita (ja tärkeimpiä).

Et tarvitse laitteita joogaharjoittelusi perustan luomiseen. Halusitpa sitten lisätä liikkuvuuttasi, vahvistua tai kokea tämän vuosisatoja vanhan perinteen aivoterveellisiä etuja, olet valmis aloittamaan. Alta opit liikkumaan aloittelijajooga-liikkeen kolmion läpi. Varmista sitten, että käyt läpi koko videon. Juuri näin: Olet joogi.3 perusjooga-asentoa, joita voit harjoitella tänään

1. Alaspäin osoittava koira (Adho Mukha Svanasana)

Aloita nousemalla käsillesi ja polvillesi. Aseta polvet suoraan lantiosi alle; Ranteet voivat olla suoraan hartioiden alla. Kun hengität, paina kämmeniäsi ja nosta lantiota taivasta kohti. Jos reisilihaksesi ovat kireät, taivuta polviasi reilusti ja aseta jalkasi muutaman tuuman taaksepäin. Pyöritä hauislihasta eteenpäin ja kiristä vatsaasi, jotta kylkiluut eivät laajene.

2. Lapsen asento (Baslasana)

Nouse taas käsillesi ja polvillesi. Levitä polviasi niin, että ne ovat suunnilleen yhtä leveät kuin mattosi ja kosketa varpaitasi. Paina kämmeniisi ohjataksesi lantiosi varovasti takaisin jalkojasi kohti. Jos pääsi ei yletä lattiaan, se on täysin okei! Ota lohko, tyyny tai collegepaita ja aseta se pääsi alle tukeaksesi. Hengitä täällä ja työnnä lantiota voimakkaasti kantapäätäsi kohti.

3. Warrior II (Virabhadrasana II)

Aloita seisominen maton etuosassa. Ota suuri askel taaksepäin vasemmalla jalallasi ja tuo vasemman jalkasi ulkopuoli yhdensuuntaiseksi maton takaosan kanssa. (Oikean jalkasi kantapään tulee olla linjassa vasemman jalkasi sisäkaaren kanssa.) Taivuta oikeaa jalkaa syvään, mutta pidä nilkka suoraan polven alla. (Sinun on ehkä laajennettava ryhtiäsi tehdäksesi tämän.) Nosta kädet lattian suuntaisesti, kiristä sydäntäsi ja vedä lantiota hieman eteenpäin. Katso varovasti oikean olkapääsi yli, jos se tuntuu mukavalta niskassasi. Hengitä muutaman kerran syvään ennen kuin vaihdat puolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *