20 minuutin tasapainoharjoittelu kahvakuulalla

By | November 7, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Tasapaino voi olla kuin kanarialintu hiilikaivoksessa yleisen terveyden kannalta. Koska se on niin monimutkainen taito, joka vaatii useiden tuki- ja liikuntaelimistön, hermoston ja kognitiivisten järjestelmien koordinaatiota, hyvä tasapaino tarkoittaa, että kehosi tekee monia asioita oikein – minkä vuoksi se on tekniikka, jota saatat haluta aktiivisesti parantaa tasapainoa harjoittelemalla.

“Tarkastelet todella kehon yleistä kykyä toimia ja koordinoida toimintaansa”, perhelääkäri Danine Fruge, MD, Pritikin Longevity Centerin lääketieteen johtaja, kertoi aiemmin Well+Goodille tasapainon ja pitkäikäisyyden välisestä yhteydestä.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Ben Lauder-Dykes, Fhitting Roomin kouluttaja
  • Danine Fruge, MD, hallituksen sertifioitu perhelääkäri ja lääketieteen johtaja Pritikin Longevity Centerissä
  • Katie Austin, kuntopersoona, reseptien kehittäjä, Katie Austin -sovelluksen luoja, TV-juontaja ja Urheilu kuvitettu Malli
  • Michael Roizen, MD, Chief Wellness Officer, Cleveland Clinic

Miksi tasapaino on niin monimutkainen?

“Tasapainon säilyttäminen vaatii monimutkaisempia yhteyksiä kuin 60 hengen perhe”, sanoo sisätautilääkäri Michael Roizen, MD, kirjailija. Suuren aikakauden uudelleenaloitus, Well+Good kertoi aiemmin Balancelle. “Sinulla on kaikkialla raajoissasi antureita, jotka ovat vuorovaikutuksessa korvissasi ja muiden silmissäsi olevien asentoantureiden kanssa, kaikki integroituna aivojen takaosassa olevaan pikkuaivo-alueeseen, ja motorisia hermoja, jotka lähettävät viestejä kaikille luurankolihaksille. pidä sinut pystyssä.”

“Tasapainon säilyttäminen vaatii monimutkaisempia yhteyksiä kuin 60 hengen perhe.” -Michael Roizen, MD

Lisäksi sinulla on oltava lihasvoima ja hallinta näiden ohjeiden suorittamiseksi.

Joten kun teet tasapainoharjoittelua, vahvistat sekä kehoasi että mieltäsi. Yleisesti ottaen toisto voi rakentaa lihasmuistia ja vahvistaa aivojen yhteyksiä, mukaan lukien tasapainon koordinoinnista vastaavia. Joten kun teet tasapainoharjoittelua, odota suorittavasi samat heiluttavat liikkeet useita kertoja.

Mitä lihaksia tasapainoharjoittelu harjoittelee?

1. Ydin

Lihaksista, joita voit aktiivisesti vahvistaa tasapainon ylläpitämiseksi, ydinlihakset ovat tärkeitä.

“Tasapainomme tulee ytimestämme”, sertifioitu kuntovalmentaja Katie Austin kertoi aiemmin Well+Goodille tavoista parantaa tasapainoa. “Ydin sisältää kehosi keskiosan, mukaan lukien lantion, alaselän, lantion ja vatsan. Kun harjoittelemme ydinlihaksiamme, ne auttavat muita lihaksia työskentelemään johdonmukaisesti ja harmonisesti, mikä parantaa tasapainoa ja vakautta.

2. Jalat ja nilkat

Et ehkä ajattele, että jalkasi ja nilkkasi ovat voimavaroja, mutta vartalon pohjassa olevat pienet stabilointiaineet tekevät paljon työtä pitääkseen sinut pystyssä. Luomalla vankkaa voimaa jalkoihin ja nilkoihin voit vakauttaa kehosi alusta alkaen.

3. Lihakset, jotka ympäröivät suuria niveliä, kuten lantiota

Nivelissä tasapainoasi testataan. Siksi tasapainon kannalta on ratkaisevan tärkeää varmistaa, että heillä on heidän tarvitsemansa tuki niitä tukevissa lihaksissa. Esimerkiksi lonkkanivelet auttavat sinua seisomaan pystyssä. Vakaiden lonkkanivelten luomiseksi sinun tulee siis harjoitella pakaraa, sisäreittä ja sydäntä.

“Voimme harjoitella tasapainoa ja vakautta yksinkertaisesti rakentamalla lisää voimaa näitä niveliä ympäröiviin lihaksiin”, sanoo Fhitting Room -valmentaja Ben Lauder-Dykes uudessa 20 minuutin kahvakuulapohjaisessa tasapainoharjoittelussa, jonka hän kehitti Well +Good’sille. Kuukauden valmentaja.

Lauder-Dykes huomauttaa myös, että yksi kehomme puoli voi olla vakaampi kuin toinen. Joten kun teet tasapainoharjoittelua, odota suorittavasi liikkeitä toisella puolella kerrallaan näiden heikkouksien paljastamiseksi ja parantamiseksi.

“Meillä on usein toinen puoli, joka luo paremmin vakautta ja toinen puoli, joka on parempi luomaan voimaa”, Lauder-Dykes sanoo. “Emme välttämättä tarvitse niiden olevan täsmälleen samanlaisia, mutta haluamme heidän olevan samanlaisia ​​kyvyillään.”

Kokeile tätä 20 minuutin kettlebell-tasapainoharjoitusta

Säännöllinen tasapainoharjoittelu voi parantaa yleistä elämänlaatuasi. “Tasapaino on tärkeää paitsi harjoittelun aikana myös jokapäiväisessä elämässä”, Lauder-Dykes sanoo. “Tasapainomme parantaminen tämän harjoituksen aikana auttaa parantamaan lantiojesi, hartioiden ja käsivarsien liikettä, jotta voit ottaa kaiken irti päiväsi jokaisesta sekunnista.”

Hänen 20 minuutin kahvakuula-tasapainoharjoittelunsa testaa ja vahvistaa tasapainoasi ottamalla sinut läpi useiden eri harjoitusten muunnelmia, jotka vahvistavat ydin- ja stabilointilihaksiasi. Esimerkiksi sivutörmäys varmistaa, että tuet lantiosi 360 asteessa, ja pulssin lisääminen “auttaa meitä todella työskentelemään reiden sisälihasta ja pakaralihaksen ulkolihasta”, Lauder-Dykes sanoo. “Nämä auttavat meitä, kun teemme nämä sivuttaisliikkeet luomaan vakautta lonkkaan ja polveen.”

Myöhemmin teline-maasta nosto asettaa takareisilihaksesi koetukselle, ja siitä tulee vielä enemmän haastetta, kun siitä tulee yksijalkainen maastaveto. Olkapäiden napautukset, polvennostimet ja paljon muuta täydentävät myös ydinaluetta.

“Tasapainon löytäminen ei välttämättä koske tiettyä kehon osaa”, Lauder-Dykes sanoo. ”Kyse on kaikkien kehon eri osien järjestämisestä niin, että voimme sijoittaa painopisteemme tietyn pisteen päälle. Ja mitä paremmin onnistumme siinä, sitä paremmin pystymme liikkumaan eri tavoin, eri muodoissa ja asennoissa kaatumatta.”

Oletko valmis testaamaan tasapainosi? Tartu kahvakuulaan ja valmistaudu hikoilemaan, keskittymään ja pitämään hauskaa.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *