19 minuutin kokovartaloharjoittelu vähäisillä iskuilla

By | September 12, 2023

So Haluatko saada sydämesi hakkaamaan, mutta välttää rajuja hyppyjä tai tärähdyksiä? Älä huoli, voit silti saada tehokkaan harjoituksen, joka nostaa sykettäsi liikkeillä, jotka eivät rasita niveliäsi.

Hänen ei niin salaiset aseensa ovat kaksi keskipainoista käsipainoa. Tässä Brooklynin Sessionin valmentajan Kat Atienzan uudessa harjoituksessa painot auttavat sinua treenaamaan alavartaloasi, keskiosaa ja ylävartaloa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia voimakkaista liikkeistä, kuten hyppykyykkyistä.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Kat Atienza, kouluttaja ja Sessionin osaomistaja Brooklynissa

Painot voivat myös antaa sinulle kardiovaskulaarisen harjoituksen. Tämä johtuu siitä, että kevyemmät painot, kun niitä suoritetaan suuremmalla määrällä toistoja, voivat nostaa sykettäsi samalla tavalla kuin kardio, toisin kuin painonnostossa, jossa teet vähemmän toistoja raskaammilla painoilla. Se, kuinka nopeasti tai hitaasti teet toistosi, on tietysti sinun päätettävissäsi ja riippuu käyttämiesi painojen raskaita – muista aina ajaa niin hitaasti kuin tarvitset hyvän kunnon ylläpitämiseksi.

Käsipainoilla on toinenkin etu: kun asetat painot eteen kyykkyjä varten, pidät niitä ylhäällä yhden jalan maastanoston rivejä varten tai ripustat ne matkalaukun kahvaan kyljellesi, sinun on myös kytkettävä ydin, käsivarsi ja selän lihakset. Vaikka liike saattaa tuntua siltä, ​​että se vaikuttaa alavartaloasi, myös ylävartalosi ja ydin ovat mukana.

Tässä 19 minuutin harjoituksessa, joka sisältää lämmittelyn ja jäähdytyksen, suoritat kaksi kolmen liikkeen sarjaa ja kaksi kierrosta molempia. Lämmittely auttaa sinua harjoittelemaan liikkeitä, joita teet myöhemmin painoilla, kuten: B. Kyykkyt ja kyykkyt, jotta lihaksesi ovat mukavia ja aktivoituneita, kun aloitat lisäämään kiloja liikkeisiin.

Atienza antaa sinulle vinkkejä hyvän muodon varmistamiseksi, mm. B. minne katseesi tulisi olla tai mitä lihaksia sinun tulee jännittää vakauttaaksesi itsesi. Jäähdyttävä venytys auttaa sinua tuntemaan olosi paitsi vahvaksi ja voimakkaaksi myös mukavan rentoutuneeksi. Se on alle 20 minuuttia hyvin käytettyä aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *