16 minuutin voima- ja liikkuvuusharjoittelu

By | September 21, 2023

A Hyvä harjoitus alkaa ja päättyy venyttelyyn. Usein nämä ovat parhaita osia. Mutta entä jos olisi harjoitus, jossa lihasten venyttely, selkärangan vääntyminen ja jännitystä vapauttavat liikkeet eivät vain täydennä harjoitteluasi, vaan ovat integroituja koko harjoitukseen? Kaverit, voimmeko esitellä teille liikkuvan voimaharjoittelun?

Liikkuvuus kuvaa olennaisesti liikealuettasi ja vaikuttaa siihen, kuinka helposti pystyt suorittamaan tehtäviä, kuten portaiden kiipeämistä, päivittäistavaroiden keräämistä ja yleisesti liikkumista ympäri maailmaa. “Liikkuvuus on tärkeää, koska sen avulla voit toimia normaalisti päivittäisissä toimissa”, Vinh Pham, PT, fysioterapeutti ja Myodetox Clinicsin perustaja, kertoi aiemmin Well+Goodille. “Jos sinulla ei ole hyvää liikkuvuutta, et voi suorittaa toimintoja täysimääräisesti.”

Voimaharjoittelun ja liikkuvuuden yhdistäminen on yksi parhaista tavoista parantaa joustavuuttasi. “[Both] Aspektien avulla voit liikuttaa kaikkia niveliäsi ja pehmytkudoksiasi niiden täyden liikealueen kautta, ja tämä on tärkeää vahvan kehon rakentamiseksi ja kivun ja vammojen välttämiseksi”, Renee Pickett, Strong Nationin mestarikouluttaja, kertoi aiemmin Well +Gutille. Ja juuri sitä tämä 16 minuutin harjoitus Kat Atienzan kanssa tarjoaa.

Harjoituksen aikana aloitat lämmittelyllä liikkeillä, jotka on suunniteltu voitelemaan niveliäsi ja aktivoimaan lihaksia. Mutta venytys ei lopu tähän. Kahdessa kolmen kierroksen sarjassa suoritat harjoituksia, jotka sekä vahvistavat lihaksiasi että laajentavat liikealuettasi. Ota YW:t, ensimmäinen liike ensimmäisessä erässä. Harjoittelet lattiolihaksia ja muita selkälihaksia sekä käsiäsi, mutta avaat myös rintasi ja hartiat, jotka kaikki edistävät hyvää ryhtiä.Muita liikkeitä ovat neljän hahmon nykäisy, joka avaa lantiota vatsalihasten työskentelyn aikana, käänteiset syöksykierteet, jotka lisäävät vartalon vahvuutta ja selkärangan joustavuutta, sekä punnerrukset alaspäin suuntautuviin koiran varpaiden kosketuksiin. Vahvista ja mobilisoi olkapäitäsi. nilkkoja. Ja tietysti sinulla on edelleen ilo jäähtyä venytysharjoituksilla, joihin liittyy paljon kiertoja ja selkärangan avautumista. Mmmmm.

Harjoittelu voi tehdä sinulle paljon enemmän kuin vain vahvistaa lihaksiasi. Uppoudu näihin liikkeisiin ja tiedä, että teet jotain hämmästyttävää kehosi, sydämesi ja pitkäikäisyytesi hyväksi. Se on hyvin käytetty 16 minuuttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *