15 minuutin varsiharjoitus Nicole Uribarrin kanssa| No + hyvä

By | September 13, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Vahva ylävartalo voi parantaa ryhtiä ja tietysti helpottaa tavaroiden poimimista. Jos aiot kasvattaa tätä voimaa, tämän viikon painoksen paljaat kädetreeni on sinua varten Kuukauden valmentaja.

Jaksossa Nicole Uribarri, Banden ohjelmajohtaja ja perustajavalmentaja, esittelee paljaat käsivarsiharjoittelun, joka jättää käsivartesi tuntumaan nuudeleilta loppuun mennessä. Tarvitset vain muutaman kevyen käsipainon tai rannepainon. “Voit tehdä tämän harjoituksen muutaman kerran lisäämällä painoa yhä uudelleen, jotta vahvistut ja nautit siitä edelleen”, Uribarri sanoo.

Lämmittelyn jälkeen, joka sisältää olkapäiden pyöräytykset ja sivutaivutukset, Uribarri puhuu hieman piristävästä puheesta ennen kuin käsittelee lihasten vapinaa. Kun teet erilaisia ​​harjoituksia, pidä ydin sitoutuneena ja keskity hengittämiseen, kun asiat vaikeutuvat – koska luota minuun, ne ovat tahtoa tulla vahvaksi. “Tulee hetkiä, jolloin haluat pudottaa kätesi, ja rohkaisen sinua jatkamaan”, Uribarri sanoo. Myöhemmin, kun kätesi tuntuvat hyytelömäiseltä ja olet valmis pudottamaan painosi, hän on kanssasi ja muistuttaa sinua: “Se mitä tunnet on väliaikaista.” Se menee ohi.”

Hyvä uutinen on, että olet valmis 15 minuutissa. Oletko valmis hyväksymään sen? Seuraa videota.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *