14 tummaa kynsilakkaväriä, jotka eivät tahraa kynsiäsi

By | September 17, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Etsimme kaikki tapoja lisätä syksyn tunnelmaa jokapäiväiseen elämäämme nyt kun syksy on virallisesti saapunut. Helppo tapa tehdä tämä rikkomatta budjettiasi (kuten jos ostaisit esimerkiksi kokonaan uuden vaatekaapin) on valita tumma kynsilakka. Jos epäilet, ettei kynsien värjäytyminen ja niin edelleen ole mahdollista, olemme täällä auttamassa sinua.

Työskentely tummien kynsivärien kanssa voi varmasti olla haaste niille, jotka eivät ole erityisen taitavia tee-se-itse-manikyyreissä. Koska jos et valmistele kynsiäsi kunnolla, voit värjätä niitä, ja hieman viivojen yli meneminen on paljon havaittavampaa kuin jos käyttäisit vaaleaa tai neutraalia väriä. Mutta älä anna sen lannistaa sinua. On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä saadaksesi tummat ja tummat kynnet näyttämään ammattilaisen työltä. Edessäsi on paitsi kynsille turvallisia tummia lakkoja, myös temppuja, jotka pitävät kynnet terveinä ja kirkkaina riippumatta siitä, kuinka usein maalaat ne mustaksi tai tumman kirsikanpunaiseksi.

Tässä artikkelissa

Aloita valmistamalla kynnet.

“Palaa perusasioihin”, sanoo Morgan Haile, markkinoinnin ja Morgan Taylorin tiedottaja. “Ennen kuin levität haluamasi värin, valmistele kynnet kevyellä puskurilla, levitä Gelish Ph Bond (12 dollaria) luonnolliseen kynteen ja levitä pohjalakka. Kiillotus auttaa tasoittamaan kynnen pintaa. Ph Bond lisäksi kuivattaa kynnen pintaa.” Öljyt poistetaan. Pohjalakka ei ainoastaan ​​auta manikyyriäsi kestämään pidempään, vaan se myös suojaa kynsien luonnollista pigmenttiä kynsilakasta.” Orly Bonder Base Coat (9 dollaria) on myös ostajien suosikki.

Voit myös kokeilla FAMILIFE Professional Manicure Setiä (30 dollaria), joka sisältää kaiken mitä tarvitset kynsien puhdistamiseen ja leikkaamiseen, kynsinauhojen työntämiseen ja paljon muuta.

Kun olet levittänyt kynsivärin, viimeistele manikyyri pintalakalla ja nopeasti kuivuvilla tippuilla prosessin nopeuttamiseksi. Olive & June Super Glossy Top Coat (9 dollaria) ja Dry Drops (10 dollaria) ovat loistavat nopeaan, kiiltävään kiillotukseen. Toinen suosikki (jota monet salongit käyttävät) on Seche Vite Dry Fast Top Coat (7 dollaria).

Älä käytä liikaa.

Liian useiden kerrosten levittäminen voi johtaa epätasaiseen pinnoitteeseen ja vaikeutumiseen poistamisessa (mikä voi vahingoittaa kynttä). ”Vähemmän on enemmän, kun levität tummia sävyjä, käytä kahta ohutta kerrosta. Ylimääräisten kerrosten levittäminen voi pidentää poistoaikaa”, Haile sanoo.

Kestää? Varaa aikaa kynsilakan poistamiseen.

Kun poistat lakkoja, erityisesti tummia lakkoja, on parempi liottaa kynnet. “Olemme kaikki syyllisiä siihen, että pyyhimme maalimme nopeasti. Mitä tulee tummiin väreihin, liota niitä nukkaamattomalla kynsipyyhkeellä/vanupallolla tai kääri kynnet folioon vanupallolla”, sanoo Haile ja ehdottaa Gelish Wrap It Off (24 dollaria), kalvonpoistojärjestelmää, joka auttaa poistamaan Makes. kiillotus paljon helpompaa. “Anna vaikuttaa muutama minuutti. Näin varmistetaan, että poistoaine ei kosketa kynsilakkaa ja vältytään lisäpuhdistukselta”, Haile lisää.

Nyt kun olet valmistautunut, on aika etsiä parhaita tummia lakkoja, jotka eivät todennäköisesti vahingoita kynsiäsi.

Parhaat tummat kynsilakkaat, jotka eivät vahingoita kynsiäsi tänä syksynä

Jin pian

JINsoon Absolute Black – 18,00 dollaria

Jos etsit klassista mustaa, JINsoon on sinua varten. Applikaattorisivellin on erittäin helppokäyttöinen ja väri on niin läpinäkymätön, että voit peittää koko kynnen yhdellä kerroksella! Koostumus on superpehmeä ja pitkäkestoinen. JINsoon on johtavan kaupan toimittajamme ehdoton suosikki kiillotusbrändi – se on hieman kalliimpi, mutta jokaisen pennin arvoinen (ja värivaihtoehdot ovat jumalallisia, mukaan lukien se konfettimainen sävy, jota internet ei voi ylittää).

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color sävyssä “941 Désir” – 30,00 dollaria

Pidätkö ideasta täyteläisestä oxblood-manikyyristä, mutta pidätkö enemmän maanläheisemmästä sävystä? Chanelin uudessa sävyssä 941 Désir on syvän ruskea pohjasävy, joten tämä lakka on täydellinen valinta. Väri ei kuitenkaan ole ainoa vaikuttava puoli tässä kynsilakassa. Siveltimessä on leveä neliön muotoinen muotoilu, joka tekee jokaisen kynnen maalaamisesta yhdellä vedolla (enintään kahdella) helpompaa kuin koskaan.

Essie kynsilakka sävyssä “Force of Nature” – 10,00 dollaria

Tässä vähän vaihteita: Vihreä on yksi vuoden 2022 suosituimmista väreistä ja syksyllä kannattaa mennä syviin, sammaleisiin sävyihin. Jos haluat saada manisi erottumaan joukosta, tämä upea uusi metsänvihreän sävy on loistava vaihtoehto. Se tarjoaa juuri tarpeeksi tunnelmallisuutta olematta kuitenkaan erittäin tumma.

Olive ja June HJ

Olive & June kynsilakka varjossa “HJ – 9,00 dollaria

Jos haluat munakoisovaikutteisen kynsilokeen ilman hohtoa, Olive & Junen HJ-kynsilakka on kaunis valinta. Erittäin pigmenttinen maali ei näytä hyvältä vain värinsä vuoksi. Se, että sen tiedetään pysyvän siruttomana viikon tai kauemmin, tekee siitä huippuluokan.

(Psst: Jos pidät syysmaalien väreistä, mutta haluat jotain vähemmän tummaa ja tunnelmallista, tutustu Olive & Junen uuteen kahvilavaikutteiseen syysmallistoon.)

ILNP kynsilakka sävyssä “Eclipse”

Rakastatko syksyn maanläheisiä sävyjä, mutta haluat silti pitää hauskaa hohtavan ja metallin parissa? ILNP Eclipse kynsilakka saa sinut pyörtymään. Grafiittipohja on täynnä holografista sateenkaaripigmenttiä, joka luo todella maagisen (mutta täysin tunnelmallisen) manin.

Dior Vernis varjossa “111 Night” – 28,00 dollaria

Tämä punertava, ruskehtava ja mustahko lakka on yksi Diorin uusimmista luomuksista ja on varmasti iso hitti tänä syksynä. On selvää, että se on monipuolinen sävy, jota on vaikea kuvailla ja jota on helppo ihailla.

Lontoo

Londontown – 16,00 dollaria

Etsitpä sitten täydellistä lakkaa Halloween-asullesi tai rakastat vain violettia väriä, Londontownin Black Thorn -kynsilakka on fanien suosikki. Valoa heijastava purppuralakka sisältää hienoimman jauhetun glitterin ja täydellisen muotoisen siveltimen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *