12 parasta lahjaa vaimollesi rutiinin parantamiseksi

By | October 24, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Tunnet kumppanisi kuin taskusi. Miksi joka vuosi, kun yrität löytää parhaita lahjoja vaimollesi, huomaat yhtäkkiä olevansi hukassa?

Älä panikoi ja tyydy lahjakorttiin. Joskus lahjojen löytäminen lähimmille ihmisille voi itse asiassa olla vaikeinta, varsinkin kun haluat varmistaa, että se on hyvä (paine!). Sitä tapahtuu parhaille meistä, mutta tarvitset vain vähän inspiraatiota saadaksesi lahjaostokset käyntiin.

Hyvän olon lahja, joka lisää heidän rutiinejaan, on aina hyvä valinta, varsinkin jos he voivat käyttää sitä yhä uudelleen ja uudelleen. Joten mieti, mitä hänen hyvinvointirutiininsa sisältää, ja katso alta parhaat lahjat vaimollesi hänen suosikkihyvinvointikäytäntönsä perusteella.

Osta vaimollesi hyvän olon lahjoja

Barefoot Dreams CozyChic Double Knit -takki – 200,00 dollaria

Barefoot Dreams -vaatteita ei yleensä *ei koskaan* tarjota myyntiin, koska rakastettu, kodikas kangas puhuu (tai tässä tapauksessa tuntuu) puolestaan. Nappaa tämä kumppanillesi, varsinkin jos asut paikassa, jossa on viileämpi sää, ja siitä tulee heidän suosikkikerroskappaleensa.

Clinique Almost Lipstick – Black Honey – 22,00 dollaria

Tee muodonmuutos kumppanisi kauneussalonkiin tällä Holy Grail -huulituotteella, joka sijoittuu jonnekin kiillon ja huulipunan väliin. Paras osa? Tämä sävy on suunniteltu erityisesti tasoittamaan jokaista ihosävyä, joten se näyttää hyvältä kaikissa turskan päällä.

Barely Zero Wireless Spaghetti Strap -rintaliivit – 39,00 dollaria

Anna kumppanillesi mukavuutta tänä vuonna näillä erittäin mukavilla rintaliiveillä. Valmistettu pehmeästä, erittäin joustavasta sekoituksesta, joka on hengittävä ja hikeä siirtävä, joten et enää koskaan halua käyttää toisenlaisia ​​rintaliivejä. Lisäksi he rakastavat sitä, että he voivat yhdistää sen melkein mihin tahansa asuun, koska siinä ei näy viivoja tiukkojen vaatteiden alla.

Maria Split Front levenevät farkut – 128,00 dollaria

Pitääkö kumppanisi itseään fashionistana? Sitten nämä trendikkäät mustat farkut, joissa on halkio edessä, ovat juuri sinua varten. Mutta ne eivät ole *vain* tyylikkäitä – ne ovat myös uskomattoman mukavia ja kevyitä, joten kumppanisi haluaa käyttää niitä kaikkialla, peli-illasta sohvalla treffi-iltaan suosikkiravintolassasi.

Comfy Dream Quarter -vetoketjullinen peitto – 40,00 dollaria

Tämä puettava peitto on pakollinen hankinta jokaiselle kumppanille, jonka rentoutumisen määritelmä on käpertyä sohvalle katsoessaan elokuvaa. Hei, voit yhtä hyvin napata sellaisen, jotta pysyt perässä (etkä yritä varastaa hänen omaansa tunnettuasi kuinka pehmeä se todella on).

TILI Kokeile I love it LUXE BEAUTY 6-osainen näytelaatikko – 40,00 dollaria

Fakta: Kauneuden ystävät rakastavat näytteitä, jotta he voivat kokeilla uusia tuotteita ilman, että heidän tarvitsee investoida täysikokoiseen tuotteeseen – varsinkin kun näytteet ovat näiden kuuden kaltaisilta luksusmerkeiltä. Tämä setti sisältää täydellisen sekoituksen ihonhoitoa, vartalonhoitoa ja meikkiä, joten se on täydellinen itsehoitolahja.

Tunnetko inspiraatiota löytääksesi parhaat lahjat vaimollesi? Mikä tahansa (tai kaksi tai kolme) yllä olevista vaihtoehdoista saa hänet varmasti hymyilemään, kun hän avaa ne. Ja jos etsit edelleen täydellistä lahjaa, kokeile mukavia tossuja tai ylellistä kauneushoitoa kotona. Tsemppiä joululahjoihin, jotka parantavat vaimosi hyvinvointia!

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *