10 rentouttavaa lahjaa, jotka edistävät kodikasta tunnelmaa

By | November 8, 2023

APitkän viikon kovan työn, asioiden hoitamisen ja yleensä elämän seurannan jälkeen haluat joskus vain makaa sohvalla ja katsoa elokuvaa (kuten pitääkin). Jos laiska viikonloppuilta on tunnelmasi, kenelle soitat tullaksesi?

Meillä kaikilla on elämässämme niitä erityisiä ihmisiä, jotka ovat *aina* valmiita viettämään kodikasta iltaa itseään hoitaen siemaillen mocktaileja, laittamalla kasvonaamioita ja juttelemalla. Tänä vuonna kiitä heitä kaikista stressittömistä iloista, joita vietitte yhdessä, lahjoittamalla heille muutamia erityisiä, rentouttavia lahjoja, jotka parantavat heidän hyvinvointirutiiniaan.

Alla olemme koonneet yhteen mukavat pukeutuvat vaatteet, kuumat kauneustuotteet, joita voit kokeilla, ja kodikkaat kodin perustarvikkeet, jotka pitävät sinut rentoutuneena – ja löydät kaiken Walmartista.

Walmart on aina tavoitettavissa olevien, kohtuuhintaisten pakollisten tuotteiden kohde, ja se tarjoaa tyylikkäämpiä vaihtoehtoja kuin koskaan ennen sekä laajan valikoiman itsehoitolahjoja, jotka voit noutaa kaupoista tai lähettää suoraan sinulle. Jatka vierittämistä valitaksesi yksi näistä rentouttavista lahjoista, jota rento ystäväsi rakastaa, ehkä nappaa sopiva vaihtoehto itsellesi ja innostu seuraavaan viihtyisään iltaan.

Osta itsehoitolahjoja

Joyspun naisten painettu flanelli unihousu – 13,00 dollaria

Onko mitään mukavampaa kuin pukeutua mukavaan flanellipyjamaan ennen itsehoito-iltaa? Näissä on säädettävä kiristysnyöri vyötäröllä, taskut riittävän suuret puhelimen pitämiseen, ja niitä on saatavilla useissa hauskoissa väreissä ja kuvioissa, jotta voit sovittaa ne vastaanottajan lounge-tyyliin.

Joyspun naisten ranskalainen frotee pitkähihainen unipaita – 13,00 dollaria

Flanellihousujen pukemisen toinen puoli on tämän erittäin pehmeän resorifroteepaidan pukeminen, jonka voit antaa lahjaksi edellä mainittujen housujen kanssa – mutta muista napata myös setti, jotta et tule kateelliseksi niiden mukavuudesta. sohvalla katsoa viereesi.

Aito lampaanpeitto – 40,00 dollaria

Tällä kodikkaalla lampaannahkaisella peitolla on monia muitakin käyttötarkoituksia kuin pelkkä omistamasi muhkein peitto. Sitä voidaan käyttää myös tyylikkäänä mattona tai istuinpäällisenä. Suosittelemme 100-prosenttisesti viihtymään takan ääressä (tai katsomaan joululokivideota televisiosta, jotta saat saman kodikkaan tunnelman).

Eilish Eau de Parfum, hajuvesi naisille, 1 unssi – 40,00 $

Etsitkö tuoksua, joka lämmittää jonkun sydämen? Nappaa Billie Eilishin tuoksu, joka muistuttaa vastaanottajaa hänen rakkaimmista muistoistaan ​​sokeroitujen terälehtien, kermaisen vaniljan ja lämpimän myskin sävyjen ansiosta.

Slip Pure Silk Scrunchies Ornament Set, 4 kpl – 27,00 $

Yksi asia *ei* ole trendikästä viihtyisiin iltoihin: hiussolmut, jotka vetävät päänahkaa tai saavat hiukset katkeilemaan. Poista nämä molemmat ongelmat (ja sitten jotkin) näillä rypistymistä ja murtumista kestävillä puhtaan silkkiscrunchien avulla, joita on saatavana neljässä hauskassa metallivärissä ja juhlavassa lomapakkauksessa.

Sofia Intimates Women’s Off Olka -housut -setti – 23,00 $

Vastaanottajasi unelmien lounge-setti on vain muutaman klikkauksen päässä. Tulet rakastamaan tätä pehmeää neulesettiä, joka sisältää tyylikkäät levenevät housut ja monipuolisen topin, jota voidaan käyttää olkapäällä tai olalta. Pian se on ensimmäinen asia, jonka he tekevät, kun he kävelevät ovesta sisään yöllä.

Loved01 by John Legend Face and Body Moisturizer, 6 unssia – 10,00 $

Päivitä itsehoitorutiiniasi tällä kasvojen ja vartalon kosteusvoiteella, joka on suunniteltu runsaasti melaniinia sisältävälle iholle. Tyrni-, ruusunmarja- ja jojobaöljyjen sekoitus sekä sheavoita jättävät ihon syvästi kosteutetun ja ravitun tuntuiseksi. Älä unohda muistuttaa heitä kuuntelemaan John Legendiä samalla kun he pyrkivät tietysti tuplaamaan rentoutumisen.

Kristin Ess Weightless Shine -hoitoaine, 8,45 unssia – 11,00 $

Helpoin (ja tehokkain) lisä lahjansaajan itsehoitorutiiniin on tämä ihoon jätettävä hoitoaine. Heidän tarvitsee vain suihkuttaa sitä hiuksiinsa suihkun ja puomin jälkeen, mikä luo helpommin hallittavia, kosteutettuja hiuksia. Minkä rentouttavan lahjan annat heille, muista muistuttaa heitä siitä, kuinka paljon heidän läsnäolonsa elämässäsi (ja heidän halukkuutensa rentoutua) merkitsee sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *